Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo new way of omaha

Odoslaťod yegon 05 Apr 2011 18:05

treba sa zamysliet co spusta tvoj tilt a preco - ked budes mat dovod budes s tym vediet konstruktivnejsie nalozit

takze je cas na nejake sebaskumanie :)

v tom co pises dost vidim seba sameho takze mozno ti pomozu moje seba-analyzy

v prvom rade je problem ked pri prehre potu prezivame negativne emocie (ale aj ked pri vyhre prezivas intenzivnu radost), je to odrazom toho ze prikladame dolezitost vysledkom v jednotlivych potoch co je v pokri kontraproduktivne. Predpokladam ze je to sposobene tym ze poker je pre vacsinu ludi hlavne o vyhravani penazi. V podstate je to ale taka ista hlupost ako keby si bol smutny ked nevyhras turnaj - tam si ale clovek skor uvedomi ze nemoze vyhrat kazdy turnaj, v cash game pri jednotlivych potoch sa na to pamata tazsie.

Cize ja u seba budem psychologicku vojnu smerovat k tomu ze si musim ujasnit co je cielom mojej hry. Poker je v podstate seria situacii v ktorych potrebujes spravit co najlepsie rozhodnutia. Na kazdu situaciu by sme sa mali pozerat nezaujate a hladat v nej maximum value. To je dalsia oblast ktora u mna niekedy vedie k emocionalnej reakcii - priklad 3betnem KK a pride flop A26r - miesto toho aby som sa ale vytocil ze prislo eso by som mal hladat sposob ako najlepsie tuto situaciu zahrat s tym ze mojim cielom je zahrat ju lepsie nez moji superi ak by sa v nej tiez ocitli - tam je value a nie v tom lamentovat a byt nasraty ze prislo eso.

Tym padom mojim cielom pri hre by nemali byt peniaze/poty ale spravne rozhodnutia a mal by som sam seba natrenovat rozmyslat v tychto kolajach a orientovat sa z pohladu dobrych/zlych rozhodnuti a nie vyhratych/prehratych potov

samozrejme rovnako zle je aj dostat sa do tiltu preto lebo som spravil zle rozhodnutie, takze nie je dolezite len mat jasno v tom co je mojim okamzitym cielom v kazdej situacii ale aj to ze svoju hru nebudem hodnotit pocas hrania ale az po nom (alebo ak svoju hru budem hodnotit pocas hrania tak s tym ze ked usudim ze som zahral zle a je sanca ze to povedie k tiltu mal by som si dat pauzu)

Za tento príspevok od yegon poďakovali - 2:
tucniak, wizdo
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod wizdo 05 Apr 2011 19:36

Prvá session "NH sir"

Začal som ako obvykle pádom, ale písal som NH sir a kupodivu tiltu nikde, skončil som session po hnusnom coolery:
Full Tilt Poker $25.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 1263922
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

CO: $42.31
BTN: $52.41
Hero (SB): $25.00
BB: $40.46
UTG: $25.85
MP: $26.29

Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with Q :diamond: A :heart: 8 :diamond: A :diamond:
1 fold, MP calls $0.25, CO raises to $1.10, 1 fold, Hero raises to $3.80, 2 folds, CO calls $2.70

Flop: ($8.10) K :diamond: T :diamond: J :spade: (2 players)
Hero bets $8.10, CO raises to $32.40, Hero calls $13.10 all in

Turn: ($50.50) T :club: (2 players - 1 is all in)

River: ($50.50) 3 :heart: (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $50.50
CO shows K :spade: J :diamond: K :club: 9 :diamond:
Hero shows Q :diamond: A :heart: 8 :diamond: A :diamond:
CO wins $47.98
(Rake: $2.52)

Kde som už nh sir nezvládol napísať a keďže tilt sa na mňa predsalen dosiapal (sviňa jedna herňa mu pomohla :evil: :evil: ) tak som to vypol...

Snáď mi to vydrží, lebo som hral celkom kludný...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod wizdo 07 Apr 2011 19:16

"ROZOHRIATIE" pred session

Pridávam si ďalšiu pomôcku k hre a tým bude rozohriatie na nižšom limite, (videl som to v jednom videu ale na konkurenčnej stránke takže nebudem upresňovať).

Výhody:
1, Zistím ako som na tom, či nie som nejako zle naladení, nerobím zlé moves atď
2, nižšie stakes = viac fishy = môžem na úvod vyhrať pár usd čo ma dobre naladí...
3, ak prehrám rpehrám menej a môžem si povedať ok dnes to nebude pre mňa

Z týchto vecí je jedna veľká výhoda pre mňa, ja sa do rytmu dostanem tak po cca 10-50 rukách (podľa akcie) čiže ak si na úvod pustím PLO10 2-3 stoly a vydržím tam 2 orbity tak "zahriaty" idem na PLO25 ak robím kraviny na PLO10 tak to budem vypínať alebo budem hrať PLO10...

NEvýhody:
1, Môžme si vyčerpať "LUCK" :ROFL: :ROFL: :evil:

Takže po NH SIR, pridávam ROZOHRIATIE pred session názory na tento spôsob začatia session uvítam. Ďalšie nejaké upgrade mojej hry budem asi postupne pridávať podľa toho ako ma napadnú a kedy ich zaradím...
GL :wizdo:
wizdo

Odoslaťod matiapag 07 Apr 2011 19:28

No moj nazor je taky, ze ak mas ozaj velke problemy s tiltom a mindsetom, tak to moze byt ok a celkom prijemne pre hlavu a tak, ale nejak by som sa na to nefixoval a akonahle zbadas zlepsenie, tak by som s tym skoncil :) Imo je to dost strata casu, rozdiely medzi tymi limitmi existuju, aj ked nie velke, hlavne su v kvalite regov, proti ktorym hras. Ak ale budes mixovat iba dva limity, tak sa to iste da ;) Problem by som videl v tom, ze ak ti pokrovy boh pridelil na ten konkretny den najvacsi luckbox ever, a ty po 50 rukach na NL10 a 2 mensich beatoch skoncis session, tak sa mozes pripravit o vela zazitkov a penazi :D

Ja som raz ale pocul iny sposob, ako zacat session, aj ked ten nie je konkretne urceny na mindset correction a tak, ale skor ide o to, aby si sa dostal do "analytical state of mind", a to tak, ze si urobis review predchadzajucej session a v zapati zapnes novu. Ak sa potrebujes do toho "dostat", tak toto je imo este lepsi sposob by som povedal, ale asi velmi takto nezistis, ze ako sa ti dari :)
(copyright by JK)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod wizdo 07 Apr 2011 19:42

matiapag napísal:....
(copyright by JK)

no takto, velke problemy su, ale nie tak zeby som len tak vyletel z koze = ze ak uz teda ma to chytí tak to dopadne hodne zle...

2ha vec nepovedal som ze skoncim ale ze ostanem na tom nizsom limite kde som urcite overrollnuty ako pri PLO10 a 25 je ten rozdiel dost podstatny a ostanem tam kym ten mindset nebude...

3tia vec je asi najzasadnejsie prehrat a robit blbosti sa nutne nemusi rovnat, to ze dostanem 2 sucky ma do pohody nedostane ale dostane ma do pohody NH SIR a pocit ze som neprehral tie 2 BI na vyššom limite...

To review session nemusi byt bad idea, skusim uvidim,ale zase si nemyslim ze zacat s 2 orbitmi na 3 stoloch an nizsom limite je taka "zloba" 8-)
wizdo

Odoslaťod popoBA 08 Apr 2011 02:12

matiapag vsetci vieme ze mas potrebu pisat litanie na 200 stran ku kazdemu postu pomaly ale lol nestaraj sa tu do limitov PLO ked si to v zivote nehral prosim ta.
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod wizdo 08 Apr 2011 07:59

popoBA napísal:matiapag vsetci vieme ze mas potrebu pisat litanie na 200 stran ku kazdemu postu pomaly ale lol nestaraj sa tu do limitov PLO ked si to v zivote nehral prosim ta.

Toto nie je o omahe, ale o psychologii hraca...
wizdo

Odoslaťod mr_kaktus 08 Apr 2011 08:18

popoBA napísal:matiapag vsetci vieme ze mas potrebu pisat litanie na 200 stran ku kazdemu postu pomaly ale lol nestaraj sa tu do limitov PLO ked si to v zivote nehral prosim ta.

http://www.lekarennawebe.sk/2008/03/28/ ... nstruacii/ :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod popoBA 08 Apr 2011 08:33

bleh 400 promile total okno to som nepisal ja :lol2:
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod wizdo 08 Apr 2011 14:21

popoBA napísal:bleh 400 promile total okno to som nepisal ja :lol2:
:P
Az take "vety" budu v reporte aspon budeme vediet co sa deje 8-)
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!