Wolf's way
Re: Wolf's way
na oboch grafoch vyzera velmi dobre ta cervena, keep it this way Co sa tych cielov tyka, tak 170$ narake-ovat za 17k ruk na NL6 mi pride nejako vela, nie? Resp. ako si si to pocital, lebo aj ja sa snazim najst sposob, ako to pocitat, ale vzdy to inak vychadza...
Ta ruka je podla mna standard, ono ten river sa da foldnut, to je jasne, ale je to proste pre teba najhorsia hnusna karta, lebo keby nepride A, tak mas po jeho c/c na turne na 90% najlepsiu kombinaciu a mozes este dokonca aj valuebetovat. Tazko povedat, jeho ruka vyzera dost velmi ako nejake kombodraw Kx, pretoze nemyslim, ze by takto big cbetoval napr. AJ, a potom c/c turn. Akoze mozne to je, ale aj tak nepredpokladam, ze na tom riveri to takto shovne. Podla mna drvivu vacsinu jeho range na riveri tvoria postupky a missnute draws (pricom ale pravdepodobne ma nejaky par, ale tie ty porazas). Bez readu je toto u mna fold a ak ti volaco taketo spravi aj nabuduce, tak mozes do jeho range vlozit aj viac missed draws, a teda ten call by tam mal byt profitable range-wise. Su hraci, ktori budu takto bluffovat missnute draws a su aj taki, ktori to nespravia nikdy. Vsetko zalezi od readov
Ta ruka je podla mna standard, ono ten river sa da foldnut, to je jasne, ale je to proste pre teba najhorsia hnusna karta, lebo keby nepride A, tak mas po jeho c/c na turne na 90% najlepsiu kombinaciu a mozes este dokonca aj valuebetovat. Tazko povedat, jeho ruka vyzera dost velmi ako nejake kombodraw Kx, pretoze nemyslim, ze by takto big cbetoval napr. AJ, a potom c/c turn. Akoze mozne to je, ale aj tak nepredpokladam, ze na tom riveri to takto shovne. Podla mna drvivu vacsinu jeho range na riveri tvoria postupky a missnute draws (pricom ale pravdepodobne ma nejaky par, ale tie ty porazas). Bez readu je toto u mna fold a ak ti volaco taketo spravi aj nabuduce, tak mozes do jeho range vlozit aj viac missed draws, a teda ten call by tam mal byt profitable range-wise. Su hraci, ktori budu takto bluffovat missnute draws a su aj taki, ktori to nespravia nikdy. Vsetko zalezi od readov
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:na oboch grafoch vyzera velmi dobre ta cervena, keep it this way Co sa tych cielov tyka, tak 170$ narake-ovat za 17k ruk na NL6 mi pride nejako vela, nie? Resp. ako si si to pocital, lebo aj ja sa snazim najst sposob, ako to pocitat, ale vzdy to inak vychadza...
Včera som za 1000 rúk narakeoval 10$, podľa toho som to počítal, keďže do konca mesiaca bolo 17 dní. K tej ruke dodám ešte tolko že ked sa na nu spatne pozerám tak by som ten river teraz foldol. Ale ako vravim bol som oslepený tými dvoma pármi a podcenoval som hráča s takými statmi Musím zvýšiť koncentráciu pri hre.
- vlk25
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 35 krát/5 krát
vlk25 napísal:Včera som za 1000 rúk narakeoval 10$,
No toto je ale strasne mala vzorka, mne sa takto odlisuje ten rake aj o 3-4$ na NL10...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Wolf's way
Uvidime to je taky ciel skor na zvysenie radosti
- vlk25
3 bad beaty a pre dnesok - 3,5 BI Takto skazit pekny den,
- vlk25
Mám dnes po prvej seasson, pozrel som rano nejaké videá, prestal nezmyselne bluffovať a hneď to malo svoj výsledok Aj keď ma moje staty trocha zarazili keďže som bol nit 15/9, a pritom som hral všetky lepšie ruky... Nevadí som teraz opatrnejší postupne začnem pridávať do range suited conectory a podobné srandy. Mohlo to byt o jedno BI viac len moje AK nestačilo na 55 a 66 na flope A56..
Čo ma však nepotešilo že mam v cashieri miesto 80$, 480$, bud to znamená že moj cashout bol neuspešný a cash mam pripisany späť alebo so dostal peknu odmenu ale tomu neverím Čakam teda nejaky mail čo sa stalo.
Pridávam jednu vtipnú ruku
Pacific Poker - $0.06 NL - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 3
BB: $5.94
UTG: $6.00
CO: $3.66
Hero (BTN): $6.00
SB: $6.38
SB posts SB $0.03, BB posts BB $0.06
Pre Flop: ($0.09) Hero has K K
fold, CO calls $0.06, Hero raises to $0.24, SB raises to $0.42, fold, fold, Hero raises to $1.02, SB raises to $1.62, Hero raises to $6.00, SB calls $4.38
Flop: ($12.12, 2 players) 9 3 8
Turn: ($12.12, 2 players) A
River: ($12.12, 2 players) 2
Hero shows K K (One Pair, Kings) (PreFlop 83%, Flop 78%, Turn 89%)
SB shows T 8 (One Pair, Eights) (PreFlop 17%, Flop 22%, Turn 11%)
Hero wins $11.41
Čo ma však nepotešilo že mam v cashieri miesto 80$, 480$, bud to znamená že moj cashout bol neuspešný a cash mam pripisany späť alebo so dostal peknu odmenu ale tomu neverím Čakam teda nejaky mail čo sa stalo.
Pridávam jednu vtipnú ruku
BB: $5.94
UTG: $6.00
CO: $3.66
Hero (BTN): $6.00
SB: $6.38
Pre Flop: ($0.09) Hero has K K
fold, CO calls $0.06, Hero raises to $0.24, SB raises to $0.42, fold, fold, Hero raises to $1.02, SB raises to $1.62, Hero raises to $6.00, SB calls $4.38
Flop: ($12.12, 2 players) 9 3 8
Turn: ($12.12, 2 players) A
River: ($12.12, 2 players) 2
Hero shows K K (One Pair, Kings) (PreFlop 83%, Flop 78%, Turn 89%)
SB shows T 8 (One Pair, Eights) (PreFlop 17%, Flop 22%, Turn 11%)
Hero wins $11.41
- vlk25
Tak a ukončil som dnešný deň, síce -12 hands do naplnenie 1k/den limitu ale vcera som si nadbehol takze v pohode Hralo sa mi dobre, potom prišlo card dead, zapol som piaty stol a potom prišiel šialeny hot run. Skončil som +3BI aj niečo, moja najziskovejšia seasson na CG vôbec Bol som unavený a tak so to radšej vypol lebo začali chodiť až priveľmi dobré karty Zajtra som zvedavý na víkendových hráčov. Pridávam graf, zajtra si prejdem ruky tak možno nejaku hodim.
+++ Opravil som konečne staty, Včera vyšla beta pokertrackeru ktorá tento problém fixovala, takže o aspekt na tilt menší
+++ Opravil som konečne staty, Včera vyšla beta pokertrackeru ktorá tento problém fixovala, takže o aspekt na tilt menší
- vlk25
Dnešok vyzerá zaujímavo, po 50 rukách +2BI, a som tak +1BI v pluse na limite NL6. Dokopy 3 dni, ale študiu som venoval maximum času, a chcem takymto tempom vydržať aspon do konca mesiaca, potom by som sa mal už začať venovať aj škole. Myslím že už som si zvykol na daný limit a vytvoril potrebnu strategiu na jeho beatovanie, viac tihgt znížiť agresiu a hrať iba s dobrými kartami, keďže fishky tu nezahodia ani za nič a držia sa aj druheho a tretieho paru.
- vlk25
Dnes 380 rúk, +4BI, mohlo to byť o 2BI viac nebyť ruky čo postujem nižšie a jedneho mojho debilneho a nezmyselneho bluffovania.
SB: $8.32
BB: $5.39 52/8
UTG: $13.28
Hero (CO): $6.19
BTN: $9.88
Pre Flop: ($0.09) Hero has K Q
fold, Hero raises to $0.18, fold, fold, BB calls $0.12
Flop: ($0.39, 2 players) T 2 K
BB checks, Hero bets $0.29, BB calls $0.29
Tu som si bol situáciou stále istý, odhadoval som ho na slabé eso, a prišiel z mojej strany cB 3/4 potu. Dostal som call, nič ine som ani nečakal.
Turn: ($0.97, 2 players) J
BB checks, Hero bets $0.72, BB calls $0.72
Tu už sa dala predvídať postupka a flush, ale myslím že by ma s AQ preflop 3betoval, a tuto street checkol, a on keď niečo trafí tak to dá najavo. Opať z mojej strany bet 3/4 potu, on call.
River: ($2.41, 2 players) Q
BB checks, Hero bets $1.80, BB raises to $4.20, Hero calls $2.40
Prišiel mi druhý pár + flush, mal som teda flush so second kickrom, ani v najmenšom pripade som si nepredstavil že by mohol mať práve to jedno srdcové eso, a jeho c/r som odhadol na postupku.
BB shows A 6 (Flush, Ace High) (PreFlop 58%, Flop 15%, Turn 23%)
Hero shows K Q (Flush, King High) (PreFlop 42%, Flop 85%, Turn 77%)
BB wins $10.18
Zajimalo by ma či sa to dalo zahrať inak. Svoje peniaze som odneho videl o par ruk neskor späť keď preplatil moj slowplaynuty full house
SB: $8.32
BB: $5.39 52/8
UTG: $13.28
Hero (CO): $6.19
BTN: $9.88
Pre Flop: ($0.09) Hero has K Q
fold, Hero raises to $0.18, fold, fold, BB calls $0.12
Flop: ($0.39, 2 players) T 2 K
BB checks, Hero bets $0.29, BB calls $0.29
Tu som si bol situáciou stále istý, odhadoval som ho na slabé eso, a prišiel z mojej strany cB 3/4 potu. Dostal som call, nič ine som ani nečakal.
Turn: ($0.97, 2 players) J
BB checks, Hero bets $0.72, BB calls $0.72
Tu už sa dala predvídať postupka a flush, ale myslím že by ma s AQ preflop 3betoval, a tuto street checkol, a on keď niečo trafí tak to dá najavo. Opať z mojej strany bet 3/4 potu, on call.
River: ($2.41, 2 players) Q
BB checks, Hero bets $1.80, BB raises to $4.20, Hero calls $2.40
Prišiel mi druhý pár + flush, mal som teda flush so second kickrom, ani v najmenšom pripade som si nepredstavil že by mohol mať práve to jedno srdcové eso, a jeho c/r som odhadol na postupku.
BB shows A 6 (Flush, Ace High) (PreFlop 58%, Flop 15%, Turn 23%)
Hero shows K Q (Flush, King High) (PreFlop 42%, Flop 85%, Turn 77%)
BB wins $10.18
Zajimalo by ma či sa to dalo zahrať inak. Svoje peniaze som odneho videl o par ruk neskor späť keď preplatil moj slowplaynuty full house
- vlk25
Ak sa mozem ako hrac podradnych NL2 k tomu vyjadrit:
Na river bijes z jeho rangu co?
Ax ta poraza, 9x ta poraza.
Kx a 2 pary, sety by raisol flop / turn rovnako flush a postupku na turne. Jedine 2 pary ktore by asi ziskal na river su QJ,QT a tie by na takom boarde calloval takze tieto vsetky ruky by som ja vylucil => ak by ta aj calloval s 2 pairs, Kx, setom tak by ta rozhodne neraisoval na river!!!
Taktiez by neraisoval postupku ktoru ziskal na river ked su tam 4 srdcia (je mozno loose ale farboslepy asi nie je). Dokonca slaby flush s nizkou kartou (Ax kde x je heart) by taktiez imho len calloval. Raisovat ta moze len s Ah.
Ja by som ten river betol, stale mi dorovna postupku, set asi aj 2 pary, mozno aj Kx. Ale betol by som menej tak 1$.
Na river bijes z jeho rangu co?
Ax ta poraza, 9x ta poraza.
Kx a 2 pary, sety by raisol flop / turn rovnako flush a postupku na turne. Jedine 2 pary ktore by asi ziskal na river su QJ,QT a tie by na takom boarde calloval takze tieto vsetky ruky by som ja vylucil => ak by ta aj calloval s 2 pairs, Kx, setom tak by ta rozhodne neraisoval na river!!!
Taktiez by neraisoval postupku ktoru ziskal na river ked su tam 4 srdcia (je mozno loose ale farboslepy asi nie je). Dokonca slaby flush s nizkou kartou (Ax kde x je heart) by taktiez imho len calloval. Raisovat ta moze len s Ah.
Ja by som ten river betol, stale mi dorovna postupku, set asi aj 2 pary, mozno aj Kx. Ale betol by som menej tak 1$.
- chulanbetra
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.