matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod Louicek 02 Apr 2011 10:31

Tiež sa chystám v najbližšej dobe na LA :) . Aký máš nick? Aby som vedel ku komu nesadať :D Používaš aj pacmod?
Obrázok používateľa
Louicek

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/1 krát

Odoslaťod matiapag 02 Apr 2011 10:41

Ahoj, no nick mam 17matty. Pacmod nepouzivam, pretoze ich najnovsi soft by som uz easy zaradil do kategorie tych lepsich ;) Najvacsimi vyhodami su layouty - tile/cascade a preffered seat, ktore tam dovtedy neboli :) Este to nie je uplne spicka, ale je to velmi fajn a myslim, ze nebudem mat problem zvyknut si :) Ak by si chcel vyskusat pacmod, tak to si ale musis stiahnut starsiu verziu, pretoze na tejto novej to uz nefunguje (a okrem jednoduchsich layoutov to aj straca opodstatnenie celkom). Na stranke pacmodu mas aj instruktaz k tomu, odkial a aku verziu stiahnut + tam najdes aj odkazy :)

Ale kludne si ku mne sadaj, ovela radsej odovzdam stack pokerportalistovi, ako nejakej random rybe :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Louicek 02 Apr 2011 11:38

Super díky moc :) Tak od polky apríla sa možno sem-tam stretneme pri stole ;)
Obrázok používateľa
Louicek

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/1 krát

Odoslaťod matiapag 18 Apr 2011 17:39

No aha ho, 2 tyzdne mrtvo, tak zhrniem teda, co sa zatial dialo :)

Na LA som vhupol velmi pekne, prvych 5k ruk to slo v pohode 15/100, uz som zacinal mat pocit, ze to je v pohode wr tam na NL10, potom ale prislo zle obdobie ako to uz byva a cez vikend som sa dokonca ocitol v minuse (co sa mesiaca tyka). Nejak som to ale rozchodil, dal som 4 plusove session v rade (ale nie hotrun imo, take mensie plusy) a uvidime, ako to pojde dalej :) Poslednych par tisic ruk na stars som mal cervenu BE, tu mi zacala padat niekde na -15/100, co ma velmi netesi, ale nemam velmi pocit, ze by som az tak vela robil zle. Mozno niekedy robim prilis weak foldy (co je zasa dokaz, ze na tu cervenu nehram, pretoze radsej usetrim 1/3 stacku a obetujem cervenu) ale inac si myslim ze to je ako-tak OK co tam stvaram :) Objem sa tiez hromadi, postupne si zacinam zvykat na to, kolko treba tomu pokru venovat casu a nerobi mi problem odohrat cez volne dni 3-4 sessions, cez tyzden je to stale vsak iba 1, aj ked niekedy mam chut aj na 2, ale nevyda cas proste akosi. Na objeme pracujem aj zvysenim poctu stolov, hravam prevazne 5-7, pride mi to celkom fit a postupne ich aj tak zatvaram, ked sa rozpadnu a ked mam chut, tak otvorim nove, resp. joinem nejake waiting listy a pod :) Takymto sposobom sa mi niekedy objavi aj 10 stolov otvorenych, ale tak to je iba mala cast zo session a vacsinou to velmi rychlo prefiltrujem.

Dnes som odohral perfektnu session, kde sa mi fakt darilo sustredit sa 100%-ne po cely cas a hoci som skoncil v minuse, EV line hovori za vsetko. Vobec ma to vsak netiltovalo, pretoze sa mi darilo vyhravat mensie poty a bol som velmi spokojny s tym, co som robil ;)

funny_session.jpg
funny_session.jpg (100.94 ) Zobrazená 2104 krát

Co sa RL tyka, tak skola tazka pohoda posledne tyzdne, nejako nas nechavaju vydychnut povacsine + idu prazdniny, potom maturity a pod., cize bude este celkom dost volna ;) Cez Velku noc ideme do Belehradu so segrou a s jednym znamym, tak sa na to dost tesim, vraj z toho mesta spravili pekne centrum turisticke a je aj co obdivovat, tak potom mozno postnem nejake fotky popripade ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Chlpo1989 18 Apr 2011 19:02

Najprv som si myslel, ze ta EV ciara je redline, lol :D
Inak najs, som rad, ze sa ti dari...
:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 18 Apr 2011 19:09

Chlpo1989 napísal:Inak najs, som rad, ze sa ti dari...

No to je relativne, po 12 600 rukach mam winrate 2,34/100, ale tak mam z toho dobry pocit + pracujem na objeme, tak snad bude z toho volaco :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 19 Apr 2011 19:28

Mindset update

To som este zabudol vcera dodat, ze aj troska iny pristup mam k tomu ako doteraz + som sa konecne zbavil niektorych zlozvykov :) V prvom rade som si kukol Psychology videa z pokersavvyplus (thx :tucniak: ), v ktorych chalanisko velmi dobre opisoval a vysvetloval veci ohladne toho, o co nam vlastne ako pokristom ide a ako to dosiahnut. Tiez som sa (aj na zaklade tych videi) konecne prestal pozerat na priebezny stav sessions a checkujem to vzdy az po session! Je to uplne uzasne, ked proste session zhodnotim nie na zaklade winnings, ale na zaklade toho, aky mam z nej pocit a ako som hral. To je podla mna velky krok k tomu, aby som nebol result oriented ;) Tiez sa snazim nenatahovat sessions, stiahol som si z netu take stopky (aby som nemusel v HEM checkovat dlzku session a nevzhliadol nahodou, ci je session "cervena" alebo "zelena"). Takto postupne sa mi snad podari obmedzit vplyv neziaducich faktorov na hru, aby nenastali situacie, ked som uplne nahnevany a prestanem mat chut hrat aj niekolko dni :) Dnes sa to hned prejavilo pocas session, ked som bol taky zaujaty hrou, ze bolo par usekov, kde som absolutne stratil pojem o case a neexistovalo nic, iba tie male karticky buttony.

Ta dnesna session bola inac fajn aj z toho dovodu, ze nastalo par situacii s regmi, v ktorych som nebol strateny a ci uz mi moje moves vysli alebo nie, tak som mal pocit, ze som mal viac informacii v danej chvili, ako villaini ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod tucniak 20 Apr 2011 00:43

matiapag napísal:[size=150][b]stiahol som si z netu take stopky (aby som nemusel v HEM checkovat dlzku session a nevzhliadol nahodou, ci je session "cervena" alebo "zelena").

dobra idea toto mi nenapadlo doriesit,najs (zasli link);D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod michael163 20 Apr 2011 01:04

tucniak napísal:
matiapag napísal:[size=150][b]stiahol som si z netu take stopky (aby som nemusel v HEM checkovat dlzku session a nevzhliadol nahodou, ci je session "cervena" alebo "zelena").

dobra idea toto mi nenapadlo doriesit,najs (zasli link);D

vynikajuca pomocka pre hracov co BE huntuju do 6-x tej rano! btw mati +1 ship dat link :D
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod matiapag 20 Apr 2011 09:16

Pridem domov tak to sem hodim, je to inac pecka, je tam aj countdown + sa da nastavit nejaka akcia na urcity cas, napr. ze sa vam vpne pc ked uplynie hodina (cize celkom ucinny session-stopper) :D
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!