MS v hokeji 2011

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: MS v hokeji 2011

Odoslaťod matiapag 28 Apr 2011 15:45

Tak urcite, ta buducnost vyzera dost biedne, ale zasa mame aj viacero mladych talentov, ako Tatar, Panik ci Jurco. Pred nejakym casom som na jednej stranke cital zoznam mladych Slovakov v zahranicnych (prevazne americkych) ligach a mnohi mali vyborne statistiky, niektori boli dokonca oporami svojich teamov. Je ich ale velmi malo a urcite to nebude stacit na to, aby sme sa udrzali na takej urovni, ako sme dnes.

Co sa tyka nasich sanci na tychto MS, tak to vidim tak, ze nastavme ocakavanie na "bronz", aby sme mohli tie ocakavania prekonat :) Ak si povieme, ze ideme vyhrat zlato, tak to no way, lebo je pravdepodobne, ze budeme sklamani. Co som sa pozeral na supisky ostatnych teamov, tak dost nebezpecne vyzeraju Cesi a Kanadania, Amici zohnali nejakych beckarskych hracov z NHL a Rusaci maju KHL+Kovalchuka. Ak sa bude darit, nebude nas sprevadzat smola a Hossa vcas dorazi, tak to vidim velmi ruzovo a dufam, ze sa bude chalanom ligotat nejaky ten kov na hrudi ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod DevilMayCry 28 Apr 2011 15:50

na semifinale su este cca 2 miesta volne pokial dobre pozeram ale nie su pri sebe a su to vstupenky prvej kategorie cize 261EUR,
stvrfinale 12.5 je este cez 200miest volnych tiez iba prva kategoria a na 7.5 kde hraju jeden zapas o zachranu a potom 3D vs. 1A, 2D vs. 3A je este viac ako 100 miest volnych (teoreticky tu by sme mohli hrat my)....
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod DevilMayCry 28 Apr 2011 15:53

matiapag napísal:Co sa tyka nasich sanci na tychto MS, tak to vidim tak, ze nastavme ocakavanie na "bronz", aby sme mohli tie ocakavania prekonat :)

nastavme to radsej na stvrtfinale a potom sa budeme prekonavat ;)
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod matiapag 28 Apr 2011 15:58

DevilMayCry napísal:nastavme to radsej na stvrtfinale a potom sa budeme prekonavat

no dobre, ale to je ako dat si plan na dalsi mesiac odohrat 5k ruk - da sa to nesplnit, ale pri minimalnej snahe by to malo byt ovela lepsie ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod tomisumi 28 Apr 2011 16:03

štvrťfinále je bubble, dôležité a rozhodujúce o úspechu/neúspechu.
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 28 Apr 2011 16:18

matiapag napísal:......a Rusaci maju KHL+Kovalchuka....

Rusi budu silni, 2 utoky maju komplet z KHL z 2 roznych muzstiev, takze to budu zohrate utoky, co hrali celu sezonu spolu...to budu tocit jedn radost...a zostatok su tiez borci ako sa patri. Zajtra idem na Nemecko-Rusko, tak som zvedavy, Ci Nemci budu hrat od zaciatku z plnych sil a ci sa sustredia na jeden zapas kvoli osemfinale....
Nasim verim, lebo presne sa stalo co bolo potrebne, do zapasu s rakuskom (na ktorom som tiez bol) tam existoval iba jeden utok, ostatni hrali dost otrasne...Teraz sa to preskupilo a kazdym jednym silnym hracom co pribudne, rastie znatelne sila danej formacie...Takze teraz budeme mat 1 execelentny utok aj s obranou, 2 na vysokej urovni a jeden priemerny. To by mohlo stacit, ak si rozhodcovia obcas uvedomia, ktore muzstvo organizuje sampionat... :D

Ale o par rokov - to bude dost zle
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod 7castle 28 Apr 2011 16:22

Boze Palo ty sa uz konecne zbav tej fixnej idey ze Meszaros s Gaborikom su nejake hovada co nechodia reprezentovat... miesas si dojmy s faktami, mozno kazdy z nich 1x nedosiel ked mohol, tak uz to prestan obsesivne opakovat :D

Moja predpoved:

Mame fakt silne muzstvo, papierovo top4 urcite, budeme mat z hokeja radost, nebude to ziadne trapenie.

Slovincov dame lahko nieco ako 5/1, potom sa budeme trapit s Nemcami a ledva vyhrame, internet bude plny kecov ze ako nase "hviezdy" nevedia nalozit Nemcom a ze "ked takto budeme hrat s Rusmi dostaneme 7" a podobne blaboly ako vzdy, potom v dalsich 4 zapasoch rozbijeme Danov ci kto to tam bude (7:0 po 2 tretinach), zo silnymi (Rus,Cze, Fin) 2x vyhrame, zrejme s Rusmi po vybornom hokeji, a dufam ze po case zase aj s Cechmi, budeme 2. v skupine, a teraz nastava klucova vec - dufajme ze Can a Swe v Kosiciach nebudu pomaly rozbiehat a budu na prvych 2 miestach, lebo ten tlak na nasich v 1/4fin bude obrovsky, a preto by bolo idealne "zasluzit" si Svajciarov, tych proste dame aj keby mal Kapus nastupit :D

Realne sa bojim ze to bude tradicne na figu, vyfasujeme Kanadu a po vybornom hokeji nastane velke sklamanie :(

Samozrejme optimisticky variant, ktoreho by som sa chcel fakt dozit je ze to nejak dokazeme, kvalita tam bude, plus Halak v brane je nieco co sme nikdy predtym nemali, Demitra hra v zivotnej forme, cize gogogo Slovakia nech uz je zajtra :Yahoo!:

Za tento príspevok od 7castle poďakovali :
haman
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod matiapag 28 Apr 2011 16:26

Dufam, ze ti ta predpoved vide! :gl:

Inac teraz ma napadlo, ze zajtra budem cez ten zapas pravdepodobne vo Fan Village v Bratislave, takze ak tam niekto planujete ist, tak ma pridte kludne kopnut do zadku a pozdravit sa :D Budem velky, budem mat na sebe cervene tricko s napisom Slovakia a pravdepodobne budem rozhorcene rozhadzovat rukami :D
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod palo1973 28 Apr 2011 16:46

7c Mesaros odmietol reprezentovat uz v r 2008 a aj v r 2010 bez vaznejsieho dovodu,Gaborik tiez vlani odmietol,a raz odmietol aj ked tusim rokoval o novej dlhodobej zmluve(co sa da pochopit),na druhej strane su hraci ako Demitra,Satan ktori nikdy neodmietali hrat za reprezentaciu,prave naopak vzdy bojovali aj ked sa nam nedarilo....

Edit:

http://sportky.topky.sk/c/45420/gaborik ... s-nepomozu

http://aktualne.centrum.sk/zahranicie/a ... id=1156561

a edit 2 :statistiky pana meszarosa v sezonach ked bol zraneny chudacik a odmietol reprezentovat

http://espn.go.com/nhl/player/splits/_/ ... j-meszaros

http://espn.go.com/nhl/player/splits/_/ ... j-meszaros
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod 7castle 28 Apr 2011 17:29

Palo ty si v tomto fakt nepochopitelne tvrdohlavy, jednak okrem toho ze "bezdovodne" odmietli za poslednych 10 rokov minimalne raz aj taki hraci ako Bartecko, Handzus, Stumpel ci najvacsi srdciar Petrovicky, tak 100% bol rok ked nedosiel ani Satan hoci teoreticky mohol, rovnako Demitra (ma nastves tak ti to najdem), jednak Gaborik bol X krat takze jeho vobec nechapem preco spominas, a Meszaros nebol mozno 2x a mozno teoreticky mohol ale sry ale ty vies figu borovu o tom ako bol vtedy na tom zdravotne, ja vobec nechapem kde sa v tebe berie taka zurivost ze za to ze 2x nebol na MS tu z neho robis uplny odpad poznamkami "pan" a "chudacik" :(

Ako samozrejme su hraci ktori su kvazi vzornejsi ako ini ale Meszaros zdaleka nie je nejaky vzor antireprezentanta, ako to tu vytrvalo opakujes... MS su 3 tyzdnova zaberacka ked si po sezone stale prec od rodiny, a na konci ktorej je spravidla nadavanie priblblych fanusikov po neuspechu, takze fakt nechapem preco by sme sa mali navazat do hraca ktori 1-2x za karieriu zo subjektivnych dovodov povie nie
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!