MS v hokeji 2011

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: MS v hokeji 2011

Odoslaťod palo1973 28 Apr 2011 17:56

som tvrdohlavy lebo mam pravdu,tu su vsetky statistiky este raz,pozri si to dokladne

http://sk.wikipedia.org/wiki/Andrej_Mes ... 1tatistika

v inkriminovanych sezonach absolvoval takmer vsetky zapasy,bol v pomerne mladom veku,cize o nejake extremnej unave tam nemoze byt ani reci(ine je ked ma niekto 33r,za sebou 12 sezon v NHL a citi sa opotrebovany a unaveny),okrem toho je slobodny,cize ani rodina nehra nejaku velku rolu,ako ked bola napr. manzelka pala demitru vazne chora,ci v pripade narodenia deti,vtedy chce byt pochopitelne kazdy pritom

-v tomto som neoblomny Mesaros je typicky priklad toho ako by NEMAL vyzerat reprezentant slovenska...
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod yegon 28 Apr 2011 18:29

palo to fakt vyzera ako keby si povazoval reprezentaciu za povinnost a kto odmietne je zly clovek alebo co :)

vacsina tych hracov sa hokejom zivi, urcite ich aj bavi ale je to aj ich praca. Ked ti niekto ponukne ze mozes ist pracovat ale nemusis a ty to odmietnes tak akoze to je problem? Oni z toho ze hraju v reprezentacii maju peniaze (asi nie moc) a slavu (niekedy skor nadavky) takze je to ciste na nich aby si to zvazili ci im to za to stoji a nechapem co ti dava pravo ich za ich osobne rozhodnutie kritizovat.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 28 Apr 2011 18:56

yegon viem aky si "fanusik" takze len strucne-vacsina tych hracov vychovana vdaka systemu,kde mladeznicky treneri pracuju v bojovych podmienkach,casto skoro rano,na nevyhovujucich stadionoch za odmenu,za ktoru by niekto nevytiahol päty z postele,a prave im vdacia za to,ze dnes zarabaju miliony dolarov rocne,samozrejme aj oni si to odmakali,ale napriek tomu by mali mat stipku svedomia a uvedomit si vdaka komu/comu su tam kde su,a tento dlh ciastocne splatit tym ze pridu reprezentovat,ze urobia radost fanusikom-danovym poplatnikom,ktori ich karieru pomohli tiez spolunastartovat,pretoze dobre vieme ze sport je financovany zo statneho rozpoctu,myslim si vsak ze je to hlavne otazka charakteru,a bohuzial nie vsetci su ako Demitra,Satan ci Bondra....
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod yegon 28 Apr 2011 19:06

a kolkokrat musia reprezentovat aby tento dlh splatili? dozivotne? :)

to ze ty si myslis ze tomuto statu nieco dlzia z toho este nerobi objektivnu pravdu, zda sa mi ze len projektujes svoje myslenie na vsetkych a nechces pripustit ze kazdy ma svoj zivot a ako s nim nalozi je jeho vec. To ze niekto odmietne z akehokolvek dovodu reprezentaciu z neho nerobi bezcharakterneho cloveka - to je uplne smiesne vyhlasenie fanatickeho fanusika s klapkami na ociach ktory nevidi nic ine len "svoju" reprezentaciu a nepripusti iny nazor.

Za tento príspevok od yegon poďakovali :
Miham
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod emkey7 28 Apr 2011 20:21

ja si myslim ze ked nie su zraneny v pohode odohrali nhl .. tak by sa patrilo trosku ist zvyditelnit to male slovensko co im to moze spravit za to ze si zaplatia nejake peniaze lebo ich maju malo.....ale ako to si myslim bolo v predoslich rokoch odohrali play off a potom vyhovorky to je dost zbabele
emkey7

Založený: Júl 2009
Poďakoval/li: 10 krát/12 krát

Odoslaťod w4444x 29 Apr 2011 03:02

emkey7 napísal:ja si myslim ze ked nie su zraneny v pohode odohrali nhl .. tak by sa patrilo trosku ist zvyditelnit to male slovensko co im to moze spravit za to ze si zaplatia nejake peniaze lebo ich maju malo.....ale ako to si myslim bolo v predoslich rokoch odohrali play off a potom vyhovorky to je dost zbabele

Neviem... tu suhlasim s yegonom aj ked tiez ma to ako slovaka netesi ze niekto nepride hrat za repre, ale proste je to jeho rozhodnutie za dalsie vela krat to neni vobec jeho rozhodnutie ale ak je hrac viazany na zmluvu na viac rokov a pocitaju snim tak nechcu aby ho tam nejaky kazach jeb*ol po krizoch hokejkou.
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 29 Apr 2011 08:00

kazdy ma vlastny nazor - t.z. ze ak mal vtedy rozhodnutie Gaborik, ze ide reprezentovat a Meszaros, ze nejde reprezentovat, tak kazdy z nas moze mat tiez iny nazor - nie je to nic neobvykle a nenormalne.
Preto ja to beriem tak, ze ak v dalsom kole NHL vypadne aj Chara aj Meszaros a napriklad Chara pride a Meszaros povie, ze nie, znamena to akurat, ze sa budem tesit na Charu a Meszaros ma v danom momente prestane zaujimat. Nic ine sa neda ani robit.
Ak sa ma ale niekto potom opyta na moj nazor ohladne chuti reprezentovat, tak je jednoznacne, ze budem tychto hokejistov brat rozdielne. Myslim, ze vacsina ludi to podvedome aj tak bude vnimat.
No a dnes by sme mali vyhrat 5:1 a Demitra by mal zacat s 1 golom a 2 prihravkami a nakrocit k najproduktivnejsiemu hracovi turnaja :D
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod palio07 29 Apr 2011 08:11

presne tak, MS uz len tym , ze su kazdy rok , nie su takou motivaciou akou by MAJSTROVSTVA SVETA mali byt . Vynimkou su MS doma , kedy je jasne , ze kazdy si chce zahrat na domacom sampionate . Preto urcite netreba chlapcov kritizovat , ked niekedy neprisli.
Pre nas Slovakov su MS vrcholom sezony , ale zoberme si len napr. Kanadu,USA. U nich MS vobec nie su takto sledovane.
Skutocnym vrcholom reprezentacnej kariery su teda OH , ktore su tymi skutocnymi ´´majstrovstvami sveta´´ , kedze iba na nich hra kazdy tim v top sile.
A ucast na OH nikdy nikto neodmietol , takze na nikoho nekydajme ze nechce reprezentovat :)
A uzijme si domace majstrovstva v tejto - da sa povedat plnej sile ;-)
Nech boze da !!!
palio07

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod roche01 02 Máj 2011 10:26

Je to jasné!! Proti Nemcom sme nemali šancu!!! :D :D :D
Prílohy
chuck norris v akcii.jpg
chuck norris v akcii.jpg (92.11 ) Zobrazená 2510 krát
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod DevilMayCry 02 Máj 2011 10:55

Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!