Lovi & Mtheace fishing
Re: Lovi & Mtheace fishing
Prvých pár orbitov je to o ničom ale keď stíhaš rozklikávať hem hud tak je to v pohodičke . Určite sa to nedá sledovať tak ako pri štyroch stoloch to je jasné...
Samozrejme viac stolov hrávam iba výnimočne, keď mám málo času a chcem aj nahrať nejaký objem
Samozrejme viac stolov hrávam iba výnimočne, keď mám málo času a chcem aj nahrať nejaký objem
-
Louicek - Príspevky: 39
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/1 krát
Och...akosi nám to tu umiera Ja som sa pokru v poslednej dobe moc nevenoval Dúfam, že sa mi to podarí teraz napraviť
Potrebujeme sa s Lovim rozsúdiť Nevieme sa zhodnúť, ako hrať pockety z blindov proti stealu. Ja malé pockety zahadzujem a pokiaľ nie je raiser veľká nittka alebo veľká stanica tak restealujem s 77-QQ. AA, KK si proti hráčom na ktorých už mám nejaké ready iba dorovnám. Lovi zas väčšinou iba setminuje. Tak poraďte kde je pravda
Potrebujeme sa s Lovim rozsúdiť Nevieme sa zhodnúť, ako hrať pockety z blindov proti stealu. Ja malé pockety zahadzujem a pokiaľ nie je raiser veľká nittka alebo veľká stanica tak restealujem s 77-QQ. AA, KK si proti hráčom na ktorých už mám nejaké ready iba dorovnám. Lovi zas väčšinou iba setminuje. Tak poraďte kde je pravda
-
mtheace - Príspevky: 17
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Preco ich foldujes alebo 3betujes? Dovod...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Pre prípadnú post flop hru. Ale tak ja som počúvam rady
-
Rozved ten dovod stylom:
- pred flopom foldujem preto, lebo ...
- pred flopom 3betujem preto, lebo ...
Samozrejme sa to tyka tych vasich pp´s.
- pred flopom foldujem preto, lebo ...
- pred flopom 3betujem preto, lebo ...
Samozrejme sa to tyka tych vasich pp´s.
-
Foldujem pretože nechcem setminovať OOP proti hráčovi na BTN/CO ktorý má dosť veľkú range a prípadný set nám málokedy zaplatí. A 3betujem iba vyššie páry pretože tam vidím šancu flopnúť overpair, aj ked šanca je tam pri sedmičkách malá. Takže vlastne ani neviem
-
Pred tym, ako spravis uplne hocijaku akciu, musis vediet, co chces a o co ti ide.
3betujes 77 vs BTN steal. 3betujes for value = myslis si, ze ta dorovna horsie a ziskas nejaku value na flope OOP? Alebo to hras ako bluff a chces, aby super foldol? Nezahadzujes tak velmi dobru equity? Preco si radsej nevybrat nejaku inu ruku na 3bet bluff?
Ak ta niekto dorovna, co budes robit? Check/foldnes, alebo budes cbetovat? Preco? Proste tych otazok je vela...
Na zaciatku si treba povedat, preco ides danu akciu robit. Napr.:
3betujem 77 pretoze BTN je mega ryba, ktora bude callovat 42o a hra pasivne az na river, ci trafi FH alebo ma air. Na vhodnych boardoch budem kludne cbetovat for value.
alebo
Callujem 77 vs BTN steal preto, lebo stealuje nit a pokial trafim set na vysokom boarde, je pravdepodobne, ze dostanem jeho cely stack.
Pokial mam neznameho hraca na BTN, tak to bezproblemov callujem a pokial netrafim set, tak nemam problem vzdat ruku.
Fold maleho paru je imo zbytocne stracanie equity.
3betujes 77 vs BTN steal. 3betujes for value = myslis si, ze ta dorovna horsie a ziskas nejaku value na flope OOP? Alebo to hras ako bluff a chces, aby super foldol? Nezahadzujes tak velmi dobru equity? Preco si radsej nevybrat nejaku inu ruku na 3bet bluff?
Ak ta niekto dorovna, co budes robit? Check/foldnes, alebo budes cbetovat? Preco? Proste tych otazok je vela...
Na zaciatku si treba povedat, preco ides danu akciu robit. Napr.:
3betujem 77 pretoze BTN je mega ryba, ktora bude callovat 42o a hra pasivne az na river, ci trafi FH alebo ma air. Na vhodnych boardoch budem kludne cbetovat for value.
alebo
Callujem 77 vs BTN steal preto, lebo stealuje nit a pokial trafim set na vysokom boarde, je pravdepodobne, ze dostanem jeho cely stack.
Pokial mam neznameho hraca na BTN, tak to bezproblemov callujem a pokial netrafim set, tak nemam problem vzdat ruku.
Fold maleho paru je imo zbytocne stracanie equity.
-
Vďaka Zas budem o niečo múdrejší Potom keď sa ti podarí flopnúť set proti nejakému "semi-regovi" na ktorého nemáš nejakú históriu tak ako pokračuješ? ch/r?
-
mtheace napísal:Potom keď sa ti podarí flopnúť set proti nejakému "semi-regovi" na ktorého nemáš nejakú históriu tak ako pokračuješ? ch/r?
To velmi zalezi od toho, kolko cbetuje, aka je struktura boardu, ci to triafa jeho range atd.
Jednoducho ak stealuje malo a malo cbetuje, tak je pravdepodobne, ze na boarde KT4r trafil par+ ak cbetuje. Potom uz len zalezi na dynamike stole. Ale skor by som bol za nejaky donk na turne ako ch/r na flope, pretoze ch/r je brutalna sila a ten vacsinou pouzivam for value proti fishkam a niekedy to zaradim do bluffov proti regom, na ktorych mam nejake ready.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.