moving up - lolofonov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: moving up - lolofonov blog

Odoslaťod matiapag 17 Máj 2011 13:16

No zasa ak sa odvolavas na rychlost napredovania, tak pri takomto BRM sa moze lahko vyskytnut "brzda" v podobe 15+ BI downswingu, kvoli ktoremu budes musiet zist aj o viac limitov nizsie. Sice je pekne, ze si s tym zmiereny, ale ked si vezmes, ze prehras 15BI na NL50, tak o dost dlhsie sa ti to bude dobiehat na NL10/NL25, a nakoniec aj tak budes iba tam, kde si bol. Cize si myslim, ze hrat o par tyzdnov dlhsie a nahrat o 5-10BI viac a potom hrat pohodlne s tym, ze mas aspon 20BI rezervu, moze byt v konecnom dosledku lepsie v zmysle rychlejsieho napredovania :)

Ale urcite to zavisi aj od toho, co s tym pokrom vlastne chces. Ak je pre teba dolezite, kolko vyhravas $ za mesiac, a teda ze lepsie je hrat NL50 ako NL25, lebo je to vynosnejsie aj pri ovela nizsej winrate, tak to je ozaj individualne, ako napisal tucniak ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod lolofon 17 Máj 2011 19:34

@slemo: jj, party... nl50 nie je lahsia, ale je tam fakt menej tych 40bb regov. Normalni regovia su o nieco lepsi ako na nl25 imo, ale tableselekciou sa obv daju najst stoly s rybami...

@tucniak: hravam okolo 23/19/aggro postflop s tym, ze pri otvarani stolov casto hravam aj hu nejaky cas, ale 5-6bi hore/dole sessions/dni som mal za zivot iba zo par (za den nahram tak 2k ruk max). Mozno, ze som mal len stastie, ale myslim, ze pravdepodobnost takychto sessions je naozaj pomerne mala.

@matiapag: lenze ak som winning player, tak je lepsie presuvat sa s 20bi ako s 40-50bi. Pokial mam teda disciplinu a mindset na to. Ak mam, tak nevidim ziadnu vyhodu hovoriacu pre 40-50bi. Tych 20 potrebujem na to, aby som nemusel stale checkovat cashier, ci nahodou nemusim zist dole a mohol v pohode hrat, necitim ziaden tlak alebo nieco podobne. Ten Tvoj priklad s 15BI mi pride asi taky ako take myslienky, ze 'mam downswing, tak ho idem preckat na nizsie limity, aby som neprehral viac'.

Neberte to teraz tak, ze si o sebe myslim, ze mam 100%ny mindset a nic sa mi nemoze stat, ale snazim sa ist kvoli peniazom co najskor hore (mam na to rozne dovody - potrebujem v midterme kupit 1 dolezitu vec, dokazat rodine, ze to ma zmysel a pod.) + je to pre mna aj urcity druh vyzvy, ktore mam rad.
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod matiapag 17 Máj 2011 19:43

ok, tvojim dovodom rozumiem, ale ja hovorim z vlastnych skusenosti a znalosti, ake tie swingy su :) aj ja som winning player a mal som 20BI downswing, takze iba tak som to myslel :P
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod lolofon 21 Máj 2011 10:50

omg, tak zle ako dnes som uz strasne dlho nehral, neviem, co mi je, nedokazem sa sustredit, 4 stacky prec za 300 ruk, ale 90% z toho kvoli mojej katastrofalnej hre... musim sa nejako skonsolidovat a oddychnut si
lolofon

Odoslaťod slemo69 21 Máj 2011 14:41

postni handy, mozme sa na to kuknut
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Heh

Odoslaťod lolofon 23 Máj 2011 17:23

lol, akurat sme sa bavili o tom BRM a vravel som, ake je to nepravdepodobne, tie extremne sessions. Dnes 2 sessions, 1400 ruk, 7 BI down :) Obv hlboko pod EV + par setupov. Zisiel som teda na NL25 a teraz hravam prakticky cisto tam. Myslim, ze na to, kolko som prehral som hral pomerne dobre, nebol to vrchol mojej hry, ale nebolo to zle.

Ta sobotnajsia otrasna hra bola sposobena zacinajucou chorobou, tie ruky ani postovat nebudem, to nema vyznam. Dnes este nie som 100%ne zdravy, ale uz sa dokazem sustredit.

Jedna otazka - nesweatol by ma niekto bud dnes vecer alebo zajtra takmer hocikedy?
lolofon

Odoslaťod Chlpo1989 23 Máj 2011 19:08

Ja som vcera zahral session (360 ruk), kde som bol 6BI nad winnings, chvlabohu, ze session skoncila BE.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod lolofon 23 Máj 2011 20:24

Chlpo1989 napísal:Ja som vcera zahral session (360 ruk), kde som bol 6BI nad winnings, chvlabohu, ze session skoncila BE.

Ozaj, Tebe sa ako dari? => update blog imo :)

No, sweatka s Kominakom za nami, opat som sa posunul o kusok dalej v mysleni a nastastie aj o kusok dalej od NL2 :) Aj napriek technickym problemom a kominovmu hernemu vypadku opat hodnotna sweat session.

To vsak nic nemeni na tom, ze zajtra doobeda/vecer mam volno!

edit: hah a dnesny graf :)
Prílohy
23{.png
ship iiit
23{.png (79.02 ) Zobrazená 2268 krát
lolofon

Odoslaťod Chlpo1989 23 Máj 2011 20:46

No ja sa velmi nemam cim chvalit, skusky, bakalarka, lezenie a pod., takze neostava moc casu na PC. Ak hram, tak len pinkam for fun. Nic vazne :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Kominak 23 Máj 2011 20:52

Ja som sa pripojil niekedy v 1153. ruke :D Ale fajne to bolo, zopakujeme este niekedy, mas zopar zaujmavych moves (napr. cold 4bet bluff a pod.) Good game

P.S. Vidno, ze Skype je uz pod Microsoftom, strasne to bolo co sa spojenia tyka :)
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!