od lolofon 17 Máj 2011 19:34
@slemo: jj, party... nl50 nie je lahsia, ale je tam fakt menej tych 40bb regov. Normalni regovia su o nieco lepsi ako na nl25 imo, ale tableselekciou sa obv daju najst stoly s rybami...
@tucniak: hravam okolo 23/19/aggro postflop s tym, ze pri otvarani stolov casto hravam aj hu nejaky cas, ale 5-6bi hore/dole sessions/dni som mal za zivot iba zo par (za den nahram tak 2k ruk max). Mozno, ze som mal len stastie, ale myslim, ze pravdepodobnost takychto sessions je naozaj pomerne mala.
@matiapag: lenze ak som winning player, tak je lepsie presuvat sa s 20bi ako s 40-50bi. Pokial mam teda disciplinu a mindset na to. Ak mam, tak nevidim ziadnu vyhodu hovoriacu pre 40-50bi. Tych 20 potrebujem na to, aby som nemusel stale checkovat cashier, ci nahodou nemusim zist dole a mohol v pohode hrat, necitim ziaden tlak alebo nieco podobne. Ten Tvoj priklad s 15BI mi pride asi taky ako take myslienky, ze 'mam downswing, tak ho idem preckat na nizsie limity, aby som neprehral viac'.
Neberte to teraz tak, ze si o sebe myslim, ze mam 100%ny mindset a nic sa mi nemoze stat, ale snazim sa ist kvoli peniazom co najskor hore (mam na to rozne dovody - potrebujem v midterme kupit 1 dolezitu vec, dokazat rodine, ze to ma zmysel a pod.) + je to pre mna aj urcity druh vyzvy, ktore mam rad.