Fendov "Pro Wannabe" blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Fendov "Pro Wannabe" blog

Odoslaťod Fendo 25 Máj 2011 13:05

michael163 napísal:LOL frndo si mal hned postnut tieto staty(tuto vzorku) a ne nechat ma hadzat hrach na 1,1k vzorku...

heh, soraaac :poklona:

ATo na BTN callujem len v pripade ze sa nedejdna o nitku, kde je vysoko pravdepodobne ze bude mat lepsie eso, ale proti vela ludom na tomto limite sa to oplati len callnut, casto mozem stat proti slabsim broadway kartam, pripadne nejake nizsie SC alebo PP a navyse mam poziciu. Ale zase neni to dostatocne dobra ruka na 3bet, snazim sa IP 3betovat naozaj len dobre karty, aby som nemal prilis vysoky 3bet a potom mi 3bet bluffy zblindov proti stealom budu viac ludia foldovat. Este som rozmyslal ze by som mohol viac 3betovat stredne pary 66-TT ked som IP, mozno tam by sa ten rozdiel VPIP a PFR trosku znizil, uvidim...
na tej agresii by som mal urcite popracovat, casto sa mi stava, ze pokial narazim na nejaky odpor, snazim sa co najlacnejsie dostat na showdown a urcite viem ze malo rozmyslam nad rukami superov, preto moja postflop hra urcite nieje idealna a mam tam hodne co dohanat..
Anyway dik moc za rady :good:
Obrázok používateľa
Fendo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/0 krát

Odoslaťod Fendo 29 Máj 2011 13:57

Amount Won in USD over Hands Played for Fendik1.png
Amount Won in USD over Hands Played for Fendik1.png (72.24 ) Zobrazená 2363 krát

Co vam pomaha po takychto dnoch ? Par dni pauza ? or ?
Obrázok používateľa
Fendo

Odoslaťod lolofon 29 Máj 2011 14:31

je to individualne, musis si odskusat sam, co u Teba funguje. Mna napr terazh hra velmi bavi aj napriek tomu, ze som prehral asi 60% rollu za poslednych par dni. Ale v tejto chvili mam pocit, ze hram dobre, tak proste hram.

Zalezi to od toho, ake mas pocity, ak to chces vyhrat naspat, nechce sa Ti hrat alebo si sadas pred session s tym, ze 'pozrime sa, kolko dnes zase prehram', tak si urcite daj pauzu, chod von, zasportovat alebo za kamosmi/frajerkou, whatever, co ta bavi.

Na druhej strane ak mas naozaj pocit, ze si hral dobre, len Ta to proste fackalo a si schopny hrat znova A-game a nepozerat na peniaze, tak kludne hraj dalej.
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod tucniak 29 Máj 2011 14:31

vyrazna sebakritika, session review a v neposlednom rade sirsia perspektiva- who cares about a day? :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 29 Máj 2011 14:41

Velmi pekne napisane tucniak! Jeden den (resp. 1k ruk) skutocne nikoho nezaujima. A bude aj horsie :)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod Fendo 30 Máj 2011 09:32

Praveze viem ze som hral zle, zo zaciatku prisli 2 badbeaty a uz to islo... uvidime vecer som planoval hrat este, ale nebol som doma, tak uvidime, dnes snad s cistou hlavou to pojde ... a pravda je, ze who cares about one day, ale tak posledne dva dni bolo -25% BR tak to trosku zamrzi uz ... :(
Obrázok používateľa
Fendo

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!