michael163 napísal:LOL frndo si mal hned postnut tieto staty(tuto vzorku) a ne nechat ma hadzat hrach na 1,1k vzorku...
heh, soraaac
ATo na BTN callujem len v pripade ze sa nedejdna o nitku, kde je vysoko pravdepodobne ze bude mat lepsie eso, ale proti vela ludom na tomto limite sa to oplati len callnut, casto mozem stat proti slabsim broadway kartam, pripadne nejake nizsie SC alebo PP a navyse mam poziciu. Ale zase neni to dostatocne dobra ruka na 3bet, snazim sa IP 3betovat naozaj len dobre karty, aby som nemal prilis vysoky 3bet a potom mi 3bet bluffy zblindov proti stealom budu viac ludia foldovat. Este som rozmyslal ze by som mohol viac 3betovat stredne pary 66-TT ked som IP, mozno tam by sa ten rozdiel VPIP a PFR trosku znizil, uvidim...
na tej agresii by som mal urcite popracovat, casto sa mi stava, ze pokial narazim na nejaky odpor, snazim sa co najlacnejsie dostat na showdown a urcite viem ze malo rozmyslam nad rukami superov, preto moja postflop hra urcite nieje idealna a mam tam hodne co dohanat..
Anyway dik moc za rady