x-bat CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: x-bat SNG

Odoslaťod x-bat 29 Máj 2011 15:20

Kdyz natocim komentovanou live session (rekneme ctyri stoly), mrknete na to? Dokopal me k tomu aktualni sesup - asi mi spousta veci nedochazi a neco delam spatne, tudiz potrebuji pomoc :)
btw. ptam se proto, at nekupuji mikrofon zbytecne 8-)
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod pLAYERsvk 29 Máj 2011 18:30

ak to nebude dlhsie ako 20 minut tak sa na to pozriem.. neodporucam dlhsie natacat, lebo tam budes mat tonu chyb a komu sa chce pisat potom 10 stranove romany :D
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod x-bat 29 Máj 2011 18:38

Tak delku by to melo jako klasicke turbo SNG... coz 20 minut asi nebude. Ale neni problem to osekat na casti, kde mam nejvetsi problemy... No, kazdopadne to budu muset udelat, at se nekam posunu :) Tuna chyb tam samo bude, s tim musi kazdy divak pocitat :fish:
x-bat

Odoslaťod haman 29 Máj 2011 18:40

ale aby to bol verny obraz tvojej hry, musi tam byt prevaha suckoutov. ;)
Chcem ich vidiet 'nazivo'.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod x-bat 29 Máj 2011 20:39

Suckoutama bych vas vystrasil, radeji to sem nebudu davat - le jestli je zajem, tak poslu pres SZ hand history :ROFL: Mam ve sbirce turnaje, kde jsem se stihnul 2x zapojit do hry a vzdy prohral 95-5 na turnu (tj. 2x v jednom turnaji) 8-) Nabehnuti do lepsi ruky a nevytoceny klasicky flip nikoho nezajima, tudiz to ani nepocitam...

Vice by te urcite pobavily hry ala hned v prvni ruce jdou do allinu klidne 3 hraci s AJo vs 99 vs 86s :ROFL: Pripadne vtipky ala blindy 15/30, UTG push allin (tj. 1500 chipu), CO call... UTG ukaze AA, CO A3s :Bravo: Ale treba uz maji ti hraci (ala UTG) takovy read, ze vi, ze na techto mikrolvl je s AA nejvynosnejsi 50BB allin.

btw. sezenu mikrofon, behem tydne zkusim neco natocit... jestli mate odkaz na overeny nahravaci soft, tak mi ho tady muzete hodit (jasne, je to na foru na 120 mistech, takze az to budu potrebovat, dokazu si najit sam).
x-bat

Odoslaťod x-bat 31 Máj 2011 21:37

Strucny sumar za kveten:
- 321 SNG po 2+0,25$ (pro rypaly, proc tak malo pridam jeste + 180h v praci + modelka + vikendove vylety prirody)
- hrany turbo SNG, 4-6 stolu
- zisk -12,45$, tudiz herne prakticky BE (v realu jsem v malem plusu diky bonusum a rakebacku)
- prubeh: po prvnich 130 turnajich plus 36$, pak nasledoval 160 turnajovy down az na -33,5$ (neboli suckout provokace), na poslednich 30 turnajich jsem ztratu trochu srovnal
- herne samo stale spousta chyb, neco si uvedomim hned u stolu a sam si nafackuju :)
- shlednute nejaka videa ze sbirky
- procitani knih od Moshmana + Sklanskeho
- ziskana full verze SNG Wizardu (nejvetsi plus mesice)

Plany na cerven:
- chtel jsem se zapojit do FTP Iron Mana (tzn. 20 dni odehrat minimalne 20 turnaju), jenze stale musim na Titanu protacet bonus + na cerven prisel Titan s nejakou akci pro SNG hrace - takze uvidime, jestli bude pro me Iron Man realny uz ted nebo az v cervenci
- 400+ SNG, idealne 500
- nejaka ta videa, cteni pred spanim apod.
- zlepsit hru a diky tomu + objemu se konecne zacit priblizovat mete 6+0,5$
- natocit kratkou video session k revizi

A dotaz, na ktery mi stale nikdo neodpovedel - rakeback + bonusy zahrnujete do sveho bankrollu + zapocitavate do ROI? Nebo nechavate stranou? (ja nechavam stranou, tudiz muj ROI = realita s tim, co jsem odehral) Diky vsem, kteri najdou chut odpovedet...
x-bat

Odoslaťod Topolman 31 Máj 2011 22:01

RB pripocitavam, berem a pouzivam ako celkovy bankroll ked chcem prejst na vyssi/nizsi limit pocitam buyiny z celeho bankrollu, teda vratane RB. Pokial sa jedna o pocitanie ROI a vsetkych ostatnych statistik, tam pocitam bez RB cize iba cisto vyhry z turnajov. Snad som pomohol, GL v juni, snad bude uspesnejsi. :)

Za tento príspevok od Topolman poďakovali :
haro
Topolman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod Luucifer 01 Jún 2011 09:15

Na FTP su SNG 6+0,5 ??
Este otazka, nebojis sa tam hrat po tych veciach co sa okolo deju ?? Zdrzovanie vyplatenia US hracov a pod.
Luucifer

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Odoslaťod x-bat 01 Jún 2011 10:23

Hraji Turbo a na FTP je 2+0.25$ a pak bohuzel az 6+0.5$... u normal SNG je 5+0.5$. Neni duvod se bat - ceho? Stale je tam na SNG excelentni traffic, krach FTP nehrozi a "ceskou paranoiou z kazde blbosti" netrpim :) Kdybych byl amik, tak je to jina...
x-bat

Odoslaťod x-bat 07 Jún 2011 21:36

Tyden za nama a plany se trosku zmenily. Po uvahach jsem prednost Titanu a tocenim bonusu travim 100% casu tam - takze tento mesic Iron Man na FTP urcite nebude. A nebude ani objem 500+, na Titanu proste nerealne (kdyz clovek chodi do prace a jeste se chce vyspat). Jedine, kde je jakztakz traffic jsou Dirty Dozen 2+0,4$ turnaje - jasne, rake pekelny, ale diky bonusu mam vlastne pres 50% rakeback.

Kazdopadne Titan je neskutecny rybnik - oproti tomu je FTP 2$ turbo plne profiku :ROFL: Prakticky nema smysl moc spekulovat nad range souperu a pokud clovek chytne cokoli od top paru vyse, tak to tam sypat hlava nehlava - ryby suverenne odevzdaji hromady zetonu s druhym parem, gutshotem, flush draw (kdyz pred flopem callne 3bet s 32s), s nadeji na zazrak :D Nepremysli nad vysi sazky, nad kartama souperu, se vsim se jede slowplay, pokud ma nekdo monster, tak je zazrak, kdyz betne (typickym prikladem je flop c/c, turn c/c, river check :D ) - takze parada. Plus je zajimave, ze na Titanu ma tlacitko BET asi jen par vyvolenych hracu. Toto na FTP nebylo...

S hrou jsem po tydnu spokojen, doufam, ze vylov rybnika bude dale pokracovat.
x-bat

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!