Holdem manager
Re: Holdem manager
jj cistim bonus aj 2x som dostal 10d stellar rewards, ale stale to je malo, skor si myslim ze HM nie vzdy zapocita bounty za vyradenie hraca, to by pri tom pocte sng mohlo robit celkom velke rozdiely
- foraid
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/17 krát
Caute chcem sa opytat ci sa da v HEM nastavit,ked mam zapnute auto import, pri stoloch tie statistiky a zaznamenavat ich aj ked nehram?lebo mi to vobec neukazuje az ked zacnem ja hrat mi to zacne po par hrach ukazovat..diky za radu:)
- kosk10
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
nie, to sa nedá
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
skus dat v table preferences pre-fetching- malo by ti zobrazovat staty aj ked nehras. nefunguje v kazdej herni.
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
zeltzn neverim ze sa to neda musi sa to nejako dat:D,,a svatos neviem ci som slepy ale nevsimol som si tam ziadnu taku moznost v table preferences nevola sa to nejako inak to co mam skusit zapnut?
- kosk10
ja som myslel to že si sadneš ku stolu ako spectator zapneš auto import a importuješ ruky ... my fail
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
kosks10- skusim to zajtra pozriet ked budem na svojom compe kde mam HM. a napisem potom.
- svatos21
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/5 krát
noo sak jasne ja som myslel to iste presne ,,tak ale som myslel ze sa to nejako musi dat spravit,takze hovoris ze to nejde?
- kosk10
Zdravim, obcas sa mi stavalo ze ked som zapol HM tak mi vyskocila tabulka s napisom The following error occurred when trying to open the database" Failed to establish a connection to 127.0.0.1 .
pomohlo ked som HM skusil zapnut znovu alebo restartoval PC. Ale dnes som ho uz restartoval 4 krat a stale mi HM nejde zapnut (stale ten isty problem )
Pozeral som aj na HM fore nieco narychlo, ale velmi som si nepomohol. Neviete co by s tym mohlo byt a preco to zblbo len tak z jedneho dna na druhy? Preinstalovavat sa mi to moc nechce...
mam Vistu
dik
pomohlo ked som HM skusil zapnut znovu alebo restartoval PC. Ale dnes som ho uz restartoval 4 krat a stale mi HM nejde zapnut (stale ten isty problem )
Pozeral som aj na HM fore nieco narychlo, ale velmi som si nepomohol. Neviete co by s tym mohlo byt a preco to zblbo len tak z jedneho dna na druhy? Preinstalovavat sa mi to moc nechce...
mam Vistu
dik
- Paliking
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
no celkom som sa natrápil a ponadával, ale uz som to vyriesil, nasiel som to na HM fore, dufam ze to vyriesilo vsetky moje problemy
keby mal niekto taky isty problem tak mne zafungovalo vymazanie tohto suboru
C:\Program Files\postgresql\8.x\data\postmaster.pid
keby mal niekto taky isty problem tak mne zafungovalo vymazanie tohto suboru
C:\Program Files\postgresql\8.x\data\postmaster.pid
- Paliking
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.