Highway to hell by Chlpo1989
Re: Highway to hell by Chlpo1989
gratz
neopi sa velmi lebo ti vyfuci vsetok skill a zacnes hrat 40/0
neopi sa velmi lebo ti vyfuci vsetok skill a zacnes hrat 40/0
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
cg
a nezabudni sa riadit heslom: "Keď piješ, musíš poznať mieru! Inak by si toho mohol vypiť málo."
a nezabudni sa riadit heslom: "Keď piješ, musíš poznať mieru! Inak by si toho mohol vypiť málo."
-
M4r3kk1 - Príspevky: 129
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/11 krát
Dik chalani!
Prvu noc sme uspesne prezili (aj Agaty prezili), tak uvidime co zo mna ostane po troch dnoch na chate
Prvu noc sme uspesne prezili (aj Agaty prezili), tak uvidime co zo mna ostane po troch dnoch na chate
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Statnice oslavene, chatu som v zdravi prezil, takze vsetko podstatne je za mnou. Zacinaju pohodove 3 mesiace, kedy by som sa chcel zacat venovat trosku serioznejsie mojej A-game a objemu. Planujem zacat od pondelka a v priebehu tyzdna sa dostat do nejakeho normalneho tempa.
Nemam nejake extra plany, chcem sa pokrom bavit, nie ako naposledy, ked to spadlo do hnusnej rutiny a bolo mi z toho dost zle + mi to kazilo naladu v RL. Co sa tyka objemu, tak vsetko sa uvidi v priebehu mesiaca, ale bol by som rad, keby zahram aspon dve dvojhodinove sessions za den.
Nemam nejake extra plany, chcem sa pokrom bavit, nie ako naposledy, ked to spadlo do hnusnej rutiny a bolo mi z toho dost zle + mi to kazilo naladu v RL. Co sa tyka objemu, tak vsetko sa uvidi v priebehu mesiaca, ale bol by som rad, keby zahram aspon dve dvojhodinove sessions za den.
-
Tak good luck! Tento mesiac nech mas aspon 5K ruk, lebo ban!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
No to neviem, ci sa mi podari, ale slubujem, ze od buduceho mesiaca zarezavam
-
Chlpo1989 napísal:No to neviem, ci sa mi podari, ale slubujem, ze od buduceho mesiaca zarezavam
Ak sa co i len priblizne budes drzat planu, tak sa to podari, neboj .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
No pocuj, here's an idea - dajme si nejaky vzajomny microchallenge, co sa tyka objemu Aby sme jeden druheho navzajom tahali, co povies? Nejaka stavka popripade, alebo iba nejaka dohoda, doesn't metter, ale obv potrebujem v tomto smere troska potlacit, nech stale nehladam vyhovorky, preco nehrat A kedze ide leto a budem mat toho casu podobne vela ako ty, tak by sme mohli cosi take skusit ...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
budem na nejaky cas teraz v nr, rad by som cosi mozno ked tak skusil ohladne toho lezenia ak by sa dalo..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
matiapag napísal:...
Nechcem sa do toho nejako nutit, ze teraz jednoducho musim hrat, lebo toto a toto. Daj mi chvilku cas, nech sa otukam, lebo moje posledne grindenie je asi 4 mesiace dozadu Takze naozaj neviem, ake to so mnou bude, ked sa tomu zacnem venovat full time
tucniak napísal:...
Napis mi datum, kedy budes dostupny
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.