Ved toto
Najvacsiu vzorku mam na jedneho rega, 1600ruk, ale ten hra ako po lobotomii. 16/11/4 cbetf26
Na absolutnu vacsinu hracov mam tak 50-200 ruk. Na regov tak 500+. Ale monies prichadzaju hlavne od fishiek a kedze malokedy vydrzia na stole dlhsie ako 100ruk (sigh) tak vsetko toto sa odohrava bez vyznamnejsich readov.
Otvara 2x, to mi moze povedat, ze ocakava, ze bude played at, zvysuje si risk/reward ratio, alebo len macka gombiky (raise gombik = 2x
)
Kolko folduje na 3bety, to tak po 200-300 rukach mozem zacat pomalicky pozerat na to, ci? A hlavne, tento stat je aj tak meh, lebo neni to iste UTG open a 3bet by BTN, sko SB open a 3bet by BB. Isto chapes, co tym myslim.
3betujem polarizovanu range preto, lebo chcem byt polarizovany
Chcem ziskavat spravne navyky a nie 3betovat 3% a potom na NL50 za 'velke peniaze' sa ucit, ako hrat 3bet poty s A5s OOP. Chcem branit svoje blindy a 3betovat SB sa mi paci, lebo tam sedi relativne mrtvy bb na BB (cold light 4betting na tychto stakes myslim neexistuje
A chcel som hrat A5s lebo si myslim, ze pokial je clovek ochotny barrelovat, da sa vykazat profit.
Ocakavam taky default co mam odkukane. Ked uz nic ine, stale mozem hrat lvl 1 poker (my hand) a mozno aj co-to zarobit.
Cbetujem preto, lebo chcem value pre svoju ruku, a slabsi hraci radi calluju a menej radi betuju (pasive>active) resp. moze betnut nieco trapne ako 5bb alebo tak.
Myslim, ze co sa tyka toho, od coho cakame call/fold, som sa uz dotkol. A ze nam toho mnozstvo unika, tak to rozhodne. V principe sotva niekedy budeme moct spravit informovane rozhodnutie proti takemutu hracovi. Jednoducho nebude kedy. Takyto hrac hrava tak jeden, max dva stoly. Na druhy den ho mozeme najst hrat NL50 alebo all-in stoly, potom prehra zvysok na black jacku a uz ho v zivote neuvidim :/
a este
instinkt =/= siedmy zmysel, ked ja sa zahladim na avatara, zavriem oci, a vysvieti sa mi bud call/fold/raise.
instinkt pre mna v pokri = na zaklade toho, co som mal doteraz moznost lifetime odsledovat mam pocit, ze sa tam casto ukaze z rukou, ktora posle tu moju do smutku.
Jednoducho, keby som mal 3sekundovy timebank, tak to tam foldnem.