prekukol si ma nenavidim nNL hracov, rovnako tak ich obrovsku edge. Pytal som sa, kolko ruk cca radovo za zivot si odohral, to bolo vsetko, odpoved mi asi unikla
tucniak napísal:Pytal som sa, kolko ruk cca radovo za zivot si odohral, to bolo vsetko, odpoved mi asi unikla
tally-ho napísal:Je zbytočne písať koľko som toho odohral, pretože sa už nechcem vracať do minulosti. Takže berte to tak že je to mojich prvých 5K hands a že je to pre mňa len motivácia. Postnem ďalšie grafy, handy, úspechy prípadne neúspechy a potom sa uvidí.
A aký význam to má keď ti to poviem? Aj tak mi nebudeš veriť .... okolo 150K z toho asi 800 SNG 200 MTT ale to sú len hrubé odhady. Ale freerolly nerátam
Hojte, heater pokračuje. Zažívam krásne obdobie. Mám od hrané niečo cez 8K hands 35bb/100 hands. Viacej ako 2500 hands/day sa mi nedá. Odohral som 20 hodín. 6 tablujem. Momentálne 13.5 BI na NL10.
Musel som veľa foldovať, pretože ma to netriafalo. Preto aj moja red ide dole.
NL4_2SD.jpg (84.33 ) Zobrazená 2633 krát
NL4_2.jpg (75 ) Zobrazená 2656 krát
Problematická handa: postnem ráno teraz som unavený ... bru
Fish sa znovu ozýva zo slovami "Never back down". Po menších ťažkostiach spôsobených Tiltom a trochu aj downswingom som bol na pokraji zostupu na NL2 . Našťastie (to slovo som vybral zámerne) sa to všetko obrátilo a momentálne po 13K hands mám 17BI na NL10. 10bb/100 hands. Celkový graf vám ani radšej nejdem ukazovať lebo ... . Dôležitým zlomom (hlavne psychologickým) bolo pozeranie videí na pokerstrategy.com a analyzovanie svojej hry.
Handy z predchádzajúceho obdobia nejdem postovať pretože som väčšinu odtiltoval. Pridávam svoju mega session. V ktorej som po 200bb/100 hands (736hands). Graf obsahuje handy čo som hral v noci, takže je ich tam viac.
Nl_4_best_session.jpg (74.36 ) Zobrazená 2416 krát
+ stats
stats.jpg (104.41 ) Zobrazená 2399 krát
Použil som LeakBuster v HM a dosiahol som skóre 296/320 tak asi už sa lepším. Ale stále tie 3bet-y, 4-bet-y, sb steal ... Čo si o tom myslíte?
UTG: $2.92 Hero (MP): $4.54 CO: $3.86 BTN: $5.11 SB: $8.2730/22/3bet 7/steal 43/cb 70/fcb 40/hands 1,1K/ hrali sme spolu veľa hier navzájom sme sa 3betovali, 4betovali ... ale väčšinu potov som vyhrával. Po hre AA vz T6s keď ma rr zo sb som ho 4betol a on 5betol na AI ja call samozrejme bol evidentne vytiltovaný a začal bláznivo stealovať. Našťastie mi chodili samé high pairs a obral som ho o 6BI. Toto bola posledná hra. BB: $3.64
Pre Flop: ($0.06) Hero is MP with A K 1 fold, Hero raises to $0.20, 1 fold, BTN calls $0.20, SB raises to $0.86, 1 fold, Hero calls $0.66, 1 foldMP standart open. Po rr len callnem. Je prehnane agresívny a v tilte chcem aby sa na flope sám pochoval. Hráč na BNT je tight takže steal nehrozí.
Flop: ($1.96) 6 4 4 (2 players) SB bets $1.16, Hero raises to $3.68, SB calls $2.52 mal som dve over cards a chlapík bol v tilte videl som ho pushovať aj s T high
Turn: ($9.32) A (2 players)
River: ($9.32) 3 (2 players)
Spoiler:
Final Pot: $9.32 Hero shows A K SB mucks Q Q Hero wins $9.22 (Rake: $0.10)
Bolo moje rozhodnutie EV+ v zhľadom na našu históriu?
Pre Flop: ($0.10) Hero is BB with J J 2 folds, CO checks, 1 fold, SB calls $0.02, Hero raises to $0.20, 1 fold, SB calls $0.16 standart play, range sb je veľmi wide ale myslím si že top range môžme vylúčiť
Flop: ($0.44) T 3 2 (2 players) SB checks, Hero bets $0.32, SB raises to $0.92, Hero calls $0.60 standart cb, range sb: Tx, flush draws, low pairs, set, stále môžem mať lepšiu handu
Turn: ($2.28) K (2 players) SB bets $1.20, Hero folds betuje half pot, range set, Kxhh, ... ?
Podla mna su obidve tie ruky zahrate dobre, aj reasoning je ok. Akurat 21/18 su podla mna solid staty (ktovie preco ) a TAGov oznacujem skor 18/16 kind of guys, ktori nie su uplne nitty, ale obv maju uzke range vo vacsine situacii.
matiapag napísal:Podla mna su obidve tie ruky zahrate dobre, aj reasoning je ok. Akurat 21/18 su podla mna solid staty (ktovie preco ) a TAGov oznacujem skor 18/16 kind of guys, ktori nie su uplne nitty, ale obv maju uzke range vo vacsine situacii.
18/16 sú na tomto leveli už dosť nitty imo, keď mám na stole troch takýchto hráčov tak je to neznesiteľné. Žiadna akcia, samé folds a keď ma konečne 3betne tak to musím easy foldnúť.