Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?

Odoslaťod DevilMayCry 19 Júl 2011 15:52

rastik napísal:
no ale jemu uz dobre pecie na tu hlavu... budem sa snazit verit tomu ze bulvar to len prikraslil...

len vyuziva hlupy americky system precedensov. Si zober ze nejaky robotnik pri praci sa zranil na pozemku jednej hollywoodskej hviezdy a zazaloval ju na 1,5mega a vysudil nakoniec 260k dolarov....celkom slusne na zranene koleno....

Peter Krause sa podľa vlastných slov neudržal vo výške 12 stôp (takmer 3,7 metra), pretože sa chytil nestabilného mriežkovaného plotu herečky, ktorý s ním spadol do záhrady susedov.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod skJacob 19 Júl 2011 16:04

Sorry ja tomu zákonu nechápem, je zakázané propagovať iba zahraničné kancelárie a kasína alebo aj slovenské? Alebo iba tie, ktoré majú slovenskú licenciu? Ale nemá takú aj napríklad B**n, keďže tu môže pôsobiť?
skJacob

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 4 krát/14 krát

Odoslaťod skJacob 19 Júl 2011 16:08

DevilMayCry napísal:len vyuziva hlupy americky system precedensov. Si zober ze nejaky robotnik pri praci sa zranil na pozemku jednej hollywoodskej hviezdy a zazaloval ju na 1,5mega a vysudil nakoniec 260k dolarov....celkom slusne na zranene koleno....

Takéto prípady sú veľmi nafúknuté v médiách, keď sa hlúpa porota rozhodne dať veľké odškodné väčšinou ho neskôr výrazne zníži appellate court, ale o tom už nikto nepíše.

Ale bojím sa, že Dag nevysúdi nič keďže nijak nedokáže, že by nejaké peniaze vyhral. Keby minulý rok vyluckboxoval main event tak by teraz pýtal 8 mil?
Najviac tak dostane settlement za účty z nemocnice.
skJacob

Odoslaťod tomiG 19 Júl 2011 16:54

skJacob napísal:Sorry ja tomu zákonu nechápem, je zakázané propagovať iba zahraničné kancelárie a kasína alebo aj slovenské? Alebo iba tie, ktoré majú slovenskú licenciu? Ale nemá takú aj napríklad B**n, keďže tu môže pôsobiť?

tak ja som tiez fakt zvedavy co prinesie pravna anlyza ktoru si daju vypracovat napr. PP a ine spolocnosti inak na prvy pohlad som to tiez tak pochopil ze sa mozu propagovat len firmi ktore maju na svk licenciu ale sme v EU a potom je tu internet....ked uz musi tych 150top zlodejov vymyslat taketo zakony na naplnenie statneho rozpoctu musi to snami vyzerat fakt zle alebo to bola objednavka od konkretnej financnej skupiny ktora stoji v pozadi svk-cz stavkovacieho businesu?pravdu sa aj tak nedozvieme myslim ze poker si to odniesol len preto lebo je sucastostou tych firiem uz som to niekde raz spomynal pokial nevieme aku ma konkretna vec vyznam skusme sa pozriet kto na tom najviac zarobi a hned je jasne o co... a hlavne komu ide.
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod Ceky123 19 Júl 2011 17:37

Tak okrem toho, ze ta novela a zakon su super nekvalitne som zvedavy ako to dopadne. Dnes mi manager PS povedal zaujimavy nazor. Na ceskej TV Nova budu bezat reklamy na PS. Cele zapadne Slovensko na cele s Bratislavou chyta v pohode Novu. To sa budu snazit udelit pokutu aj Nove kedze bude propagovat hazard v TV na uzemi SR?

V konecnom dosledku na ot zas len doplatia hraci. Firmy sa stiahmu z naseho malickeho trhu a hraci pridu aj o to malicko akcii, ktore boli pre nich pripravovane
Ceky123

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 17:55

mali by to spravit tak ako to maju vo francuzsku, alebo taliansku :)

velke herne by mohli posobit na slovensku s tym, ze by mohli hrat len SK hraci a mali by domeny na slovensku .. tak by to bolo pekne kontrolovane a boli by vsetci spokojni

len tu su vacsinou na slovensku vsetci poker pro, tazko potom najst nejake fishky :lol2:
poker-guru

Založený: Júl 2011

Odoslaťod emkey7 19 Júl 2011 17:58

uz vidim jak by ps spravili slovensku domenu a tam 5k hracov.....smiesna vlada
emkey7

Založený: Júl 2009
Poďakoval/li: 10 krát/12 krát

Odoslaťod arsen 19 Júl 2011 17:59

a firmy ako napr. ps alebo pp nebudu dostavat licenci alebo co snimi bude? :hm

nas region je pre nich prilis velky aby sa na nas s*ali.

inac aj na P****Stars.fr mozu hrat hraci z inych krajin. napr. kamarát z rakuska tam hráva.

inac ked nebudeme moct hravat, ideme do inych krajin, malta ani nie je drahe velmi dobra a krasna krajina.
Naposledy upravil arsen dňa 19 Júl 2011 18:00, celkovo upravené 1 krát.
arsen

Založený: Máj 2008

Odoslaťod skJacob 19 Júl 2011 17:59

poker-guru napísal:mali by to spravit tak ako to maju vo francuzsku, alebo taliansku :)

velke herne by mohli posobit na slovensku s tym, ze by mohli hrat len SK hraci a mali by domeny na slovensku .. tak by to bolo pekne kontrolovane a boli by vsetci spokojni

len tu su vacsinou na slovensku vsetci poker pro, tazko potom najst nejake fishky :lol2:

Preboha len to nie. Veď by nás tam hralo tak 20, to už radšej živý poker grindovať
skJacob

Odoslaťod skJacob 19 Júl 2011 18:04

Počkať a keď STV bude dávať Ligu majstrov tak musí vycenzúrovať všetky logá bwinu?
skJacob

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!