Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?
Re: Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?
chyba mi tu uz len odpocitavanie do konca zivota tejto stranky
- poker-guru
- Založený: Júl 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
poker-guru napísal:................
guru strasne kecas ale mas pravo na nazor i ked s pochybnymi argumentami ale predsa.
Nie o tom som vsak chcel. Tento zakon je jedno velke lolo ktore bolo vylobovane niekde u niekoho za nieco. Necudoval by som sa keby to boli ti isti pani co tak strasne vystupovali proti jednej stavkovej kancelarii ked u nas boli MS v hokeji. Bohuzial za nas nemal kto lobovat a tak to aj dopadlo.
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
nie neodvadzam ani som neodvadzal ani odvadzat nebudem, jedinu dan ktoru odomna tento hnily stat kedy uvidi je DPH ktoru obv platit musim ale co je teba prosim ta dotoho? pytam sa ja teba kolkokrat za den si posulozis zenu?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
DevilMayCry napísal:poker-guru napísal:................
guru strasne kecas ale mas pravo na nazor i ked s pochybnymi argumentami ale predsa.
Nie o tom som vsak chcel. Tento zakon je jedno velke lolo ktore bolo vylobovane niekde u niekoho za nieco. Necudoval by som sa keby to boli ti isti pani co tak strasne vystupovali proti jednej stavkovej kancelarii ked u nas boli MS v hokeji. Bohuzial za nas nemal kto lobovat a tak to aj dopadlo.
a kde boli super pp.sk ?? teraz mozu akurat tak plakat nad rozliatym mliekom, kde hajili slovensky poker? aj so super poker federaciou a jej prezidentom poker pro dagom? kde boli? kde su? v cechach ked bol booom boli clanky, pisalo sa a neviem co, tu? ani ciarka a teraz idu plakat !!! stacilo vidiet ako velmi zvladli spravit turnaj v tatrach, viac k ich odbornosti netreba hovorit
- poker-guru
poker-guru napísal:chyba mi tu uz len odpocitavanie do konca zivota tejto stranky
Skor myslim, ze tu bude odpocitavanie tvojho zotrvania na stranke
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
popoBA napísal:nie neodvadzam ani som neodvadzal ani odvadzat nebudem, jedinu dan ktoru odomna tento hnily stat kedy uvidi je DPH ktoru obv platit musim ale co je teba prosim ta dotoho? pytam sa ja teba kolkokrat za den si posulozis zenu?
potom si rovnaky ako cigani z vychodoslovenskych osad !!! tiez len vyzieraju tento stat
- poker-guru
poker-guru a ty si na pokri kolko prehral?
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
poker-guru napísal:ani ciarka a teraz idu plakat !!!
Jediny, kto tu teraz vyplakava si tu ty
stacilo vidiet ako velmi zvladli spravit turnaj v tatrach, viac k ich odbornosti netreba hovorit
Ten trunaj v tatrach organizoval pp.sk?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:poker-guru napísal:ani ciarka a teraz idu plakat !!!
Jediny, kto tu teraz vyplakava si tu ty
stacilo vidiet ako velmi zvladli spravit turnaj v tatrach, viac k ich odbornosti netreba hovorit
Ten trunaj v tatrach organizoval pp.sk?
ja sa budem len tesit, ked pp.sk zanikne
to je jedno kto to organizoval, kde su poker fedaracia, kde je to poker zdruzenie, kde je poker pro dag? prvy mal byt v parlamente a lobovat za poker a kde je? schovany a ma v pici na lehatku
- poker-guru
nabokow napísal:poker-guru a ty si na pokri kolko prehral?
ja otvorene poviem, ze som pokrom v minuse .. ja sa za to nehanbim a nebudem postovat par plusovych grafov
- poker-guru
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.