Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?
Re: Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?
A preco ti teda pp.sk lezi tak strasne v zaludku?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:A preco ti teda pp.sk lezi tak strasne v zaludku?
lebo vodu kazu a vino piju
- poker-guru
- Založený: Júl 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Cize uz si posielal anonym aj do parlamentu?
-
co spravili pre to, aby tento zakon nebol a poker bol povazovany za sport? ako lobovali? kde? kde bol DAG PALOVIC, velky zastanca pokru, kde je poker federacia?
urcite vsetci politici citaju toto forum, to je to iste ako ked volici fica nadavaju v krcme ako je velmi zle
urcite vsetci politici citaju toto forum, to je to iste ako ked volici fica nadavaju v krcme ako je velmi zle
- poker-guru
a davajte mi karmu dole za to, ze neospevujem pp.sk aky je dokonaly, ked nie je a teraz sa ukazalo, ze pre poker na slovensku nerobi vobec nic !!! a dag ako by dal a vsetky federacie su uplne k nicomu
- poker-guru
A pp.sk ma nejaku povinnost robit nieco pre "poker" na Slovensku?
-
poker-guru napísal:rastik napísal:poker-guru, ved to je prave ten problem... hrat sa neprestane, len tie peniaze za reklamu co dostava pp.sk (ale aj milion inych dalsich slovenskych mikrowebov) zostanu v zahranici... uplne zbytocne.
a aku HODNOTU vytvara pp.sk pre slovensky poker, ze by som mal povedat, ze si tie peniaze za reklamy zasluzia?
kto je sikovny nemusi hrat cez pp.sk a moze mat ovela lepsie bonusy ako cez nich, len treba pohnut rozumom
podla mna ziadnu, ak nepocitame, ze prevadzkuju uspesne forum = a to nieco stoji, aj ludsky, aj financne aj casovo. otazka, ze co robia hociake ine stranky v zahranici pre poker? rovnako velke nic ako pp.sk
ale zas nechapem preco ti vsetci davaju minusky.... chore toto.
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
Chlpo1989 napísal:A pp.sk ma nejaku povinnost robit nieco pre "poker" na Slovensku?
teraz si to zabil
co stale ospevuje, co je jeho poslanim? aky ma ciel? aku ma strategiu?
ked nie to, ze robit nieco pre slovensky poker, tak mozu rovno zatvorit a zhasnut
- poker-guru
rastik napísal:poker-guru napísal:rastik napísal:poker-guru, ved to je prave ten problem... hrat sa neprestane, len tie peniaze za reklamu co dostava pp.sk (ale aj milion inych dalsich slovenskych mikrowebov) zostanu v zahranici... uplne zbytocne.
a aku HODNOTU vytvara pp.sk pre slovensky poker, ze by som mal povedat, ze si tie peniaze za reklamy zasluzia?
kto je sikovny nemusi hrat cez pp.sk a moze mat ovela lepsie bonusy ako cez nich, len treba pohnut rozumom
podla mna ziadnu, ak nepocitame, ze prevadzkuju uspesne forum = a to nieco stoji, aj ludsky, aj financne aj casovo. otazka, ze co robia hociake ine stranky v zahranici pre poker? rovnako velke nic ako pp.sk
ale zas nechapem preco ti vsetci davaju minusky.... chore toto.
tak spravne, tak potom nech ich netrapi a nezatazuju nas ostatnych, ze budu porusovat zakon a zaniknu !!! zapalime sviecku a zhasneme svetlo
- poker-guru
poker-guru napísal:Chlpo1989 napísal:A pp.sk ma nejaku povinnost robit nieco pre "poker" na Slovensku?
teraz si to zabil
co stale ospevuje, co je jeho poslanim? aky ma ciel? aku ma strategiu?
ked nie to, ze robit nieco pre slovensky poker, tak mozu rovno zatvorit a zhasnut
Ale on nema ziadnu povinnost voci nikomu, na Slovensku. Zalozili to chalani zo svojej dobrej vole. Portal ma za funkciu skor spajat ludi s rovnakym zaujmom a popripade priniest nejaku novinku, clanok, report atd. Treba si uvedomit, ze pp.sk tvoria ludia, ktori sa nan registruju a nie ti chalani, ktori ho zalozili
-
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.