Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 22:10

tomiG napísal:
poker-guru napísal:
tomiG napísal:prosim ta guru co to tu trepes vies kto stoji v pozadi tohto zakona?vies aka lobby?co ty chces vyriesit neakymi peticiami?o akej komunite to tu pises?ty chces prestat tych panov co sedia v tej nenapadnej budove pod hlavnou stanicou?bol si tam niekedy stretol si sa niekedy s panom H...a spol?prosim ta nebud naivny :shock:

presne toto si povie slovak v krcme !!! od coho su ludia, od coho je jednota v ludoch? ide o to povedat verejnosti svoj nazor, ide o to dostat poker do povedomia verejnosti a ked o tom budu hovorit media, tak to bude pocut niekolko stoviek tisic ludi .. keby len 1-2% z tych ludi potom zacnu ten poker hrat, tak by to boli obrovske prijmy .. stazujete sa stale, ze v herniach su neni ludia, ze ludia nechodia na turnaje, kto ma chodit niekam? kto ma hrat? ked o tom nikto nevie, ze poker vobec existuje

tu je rec o konkretnom zakone a ak si myslis ze nieco zmoze nejednotna hrstka gamblerov proti tomu monstru tak fakt neviem co si mam o tebe mysliet...ja mam tiez rad lavicovych fanatikou ako si ty a v zapale revolucie vidia uspech v presadzovani svojich cielou ale pise sa rok 2011 a touto temou nemas sancu strhnut masy na svoju stranu.

vsak ja pisem o konkretnom zakone, pisem o tom, ze kde a kedy sa ozval proti nemu niekto z poker komunity? z kompetentnych, co su v poker komunite skutocne vysoko na slovensku? ... nemate najmensie pravo tento zakon nikto kritizovat a mozete akurat drzat hubu a krok a zapalit si sviecku za byvaly pp.sk

nejde o to strhnut masy, nejde o to spravit revoluciu .. ide o to dostat poker do povedomia sirokej verejnosti a ponuknut riesnia .. co myslis, ze tie zakony pisu a vymyslaju ludia, co ten poker hraju? ze tomu rozumeju?

co sa moze stat? mozes na tom nieco stratit? nemozes, mozes len ziskat, ziskat tym, ze to niekolko vela ludi vyskusa, ze si pozru pravidla, ze zistia, ze v okoli to niekto hra a mozno zacnu aj oni a zrazu bude na slovensku o desiatky poker hracov viac (urcite ich nebude menej), kluby budu moct robit turnaje za 50e BI pri 300 hracoch a nie za 200e BI pri ledva 30-40 hracoch - tebe asi markerting nehovori vobec nic .. ovela viac sa bude diskutovat a potom mozes presadit aj nejake zmeny, ale ide o to v prvom rade dostat sa do povedomia, otvoris tym priestor pre novych hracov, co budu hrat online, zaregistruju sa na tomto fore, zaregistruju sa na novych forach, teda pride konkurencia, pride viac ponuk, volny trh

ale ty hned povies, ze za tym stoja velke spolocnosti, ze mala komunita 4-5 tisic poker hracov na slovensku s tym nespravi nic a nechas si srat od politikov na hlavu, potom sa necuduj, ze si schvalia a robia si co chcu

a este raz hovorim, volil som pravicu, ale toto nema vobec nic spolocne s tym, ci si modry, alebo cerveny
poker-guru

Založený: Júl 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 22:12

este mi da niekto minusko? kludne este 10 a zhasnite tu svetlo, ked odidem
poker-guru

Založený: Júl 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod tomiG 19 Júl 2011 22:24

ake zmeny ty chces presadit???vies co taky zakon stoji??kto sa ma nan vyzbierat?ved si pozri kolko zarobili uz stavkovanim kolko ludi zamestnavaju ake media pokryvaju ktorych politikou maju na vyplatnej paske atd atd. ty ich chces vazne prestat?ha ha ha v cechach im to nepreslo lebo je tam situacia taka aka je a bolo to pre nich zjavne neunosne to viacej tlacit ale akonahle nastane spravna konstelacia tak to tam pretlacia.inak je uz o tom asi uplne zbytocne diskutovat skor by sa hodila tema moznych dosledkou...
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod APminer 19 Júl 2011 22:44

tomiG napísal:...inak je uz o tom asi uplne zbytocne diskutovat skor by sa hodila tema moznych dosledkou...

zacit stavkovat = hromadne zrusit pripojeni k internetu :)

PS: aspon bude mene zraloku v nasem fish rybniku :lol2:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod tomiG 19 Júl 2011 23:17

hej admin alebo mod preco ste toho guruho zrusili akurat sa tu nasiel niekto co si chcel somnou popisat :( tak nic pokerking nabuduce si pokecame :) inak ma este napada jeden citat vhodny pre jedneho pana co sa tu casto vyjadruje o ostatnych roznymi privlastkami je to z velmi pekneho filmu Forest Gump a znie:pre hlupaka je kazdy hlupak
tomiG

Odoslaťod popoBA 19 Júl 2011 23:57

poker-guru napísal:
popoBA napísal:nie neodvadzam ani som neodvadzal ani odvadzat nebudem, jedinu dan ktoru odomna tento hnily stat kedy uvidi je DPH ktoru obv platit musim ale co je teba prosim ta dotoho? pytam sa ja teba kolkokrat za den si posulozis zenu?

potom si rovnaky ako cigani z vychodoslovenskych osad !!! tiez len vyzieraju tento stat

ja tento stat nestojim ani deravy gros to sa ty neboj ale de facto o tomto ja nemozem s tebou debatovat pretoze ty si povedzme si otvorene jeden nerozhladeny neinteligentny clovek a akakolvek debata s tebou by mi nic nepriniesla.nemas ma ako obohatit si pre mna uplne zbytocny.

Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
matiapag
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod tomiG 20 Júl 2011 00:40

popoBA napísal:
poker-guru napísal:
popoBA napísal:nie neodvadzam ani som neodvadzal ani odvadzat nebudem, jedinu dan ktoru odomna tento hnily stat kedy uvidi je DPH ktoru obv platit musim ale co je teba prosim ta dotoho? pytam sa ja teba kolkokrat za den si posulozis zenu?

potom si rovnaky ako cigani z vychodoslovenskych osad !!! tiez len vyzieraju tento stat

ja tento stat nestojim ani deravy gros to sa ty neboj ale de facto o tomto ja nemozem s tebou debatovat pretoze ty si povedzme si otvorene jeden nerozhladeny neinteligentny clovek a akakolvek debata s tebou by mi nic nepriniesla.nemas ma ako obohatit si pre mna uplne zbytocny.

ale tak zase na zabitie uhorkovej sezony to neni az tak zle.. :D.. či :crazy: ?
tomiG

Odoslaťod popoBA 20 Júl 2011 03:40

neni to az tak zle? je to skor smutne. panacik tuto vykrikuje ako bude rad ked zanikne pp.sk ktory neprinasa ziadnu hodnotu a o 2 prispevky dalej uz burcuje k tomu aby sa siroke masy dozvedeli o pokri a chodili hravat na turnaje a splieta tu marketing a reklamu a neviem co este. ako sa asi random student dozvie nieco o pokri,ako sa dozvie kde je aky turnaj, kde sa otvoril aky klub, kde je aka akcia ked nebudu stranky ako pp.sk? panacik si nedokaze spocitat dve a dve, nema jasno v elementarnych nazoroch na danu vec, jednym nazorom popiera svoj predchadzajuci ,tak o com preboha sa snim da dalej diskutovat? plus reci o dovolenkach adminov za reklamne bannery a podobne chutovky to uz skor hranici s lahkou debilitou (brat ako lekarsky termin nie ako nadavku ;) )ocividne je panko iba zakomplexovany roduverny hejslovak co podla vlastnych slov v zivote nebol za hranicami tohto statu (lebo ved nosit peniaze na dovolenku do ZAHRANICIA je skoro vlastizrada) ja sice nevidim do prijmov z reklamy umiestnenej na stranke ale pomerne presne vidim (videl som) do platov a odmien redaktorov za clanky,reporty atd co som bol dokonca sam sokovany a zdali sa mi tie odmeny overrated (nestazoval som sa obv). ale tutok pan najmudrejsi ma ocividne predstavu ze 2 majitelia stranky dostanu mesacne od herni 10k euro za reklamu cisteho na drevo a hotovo vybavene vymalovane ide sa na 2 mesacnu dovolenku a kazdeho polroka pre nove auto...

Obrázok

Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
sklucis
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod yegon 20 Júl 2011 06:16

poker-guru napísal:neni potom lepsie keby statny tipos spravil poker hernu, ktora by dokazala konkurovat vsetkym ostatnym a ludia by tam hrali vo velkom aj zo zahranicia? alebo neverim, ze na slovensku by sa nenasiel investor, ktory by dokazal zaplatit vytvorenie novej online poker siete a herne ... a peniaze by boli na slovensku? a tu by sa dalej preinsvestovavali?

volny trh som nikdy neosudzoval, ale urcite veci volny trh zabezpecit nikdy nedokaze

ked kazdy stat zakaze svojim obcanom hrat v cudzine tak to asi nepojde

btw nevidim jediny dovod preco prave online poker by mal byt na urovni energetiky a vodnych zdrojov a nemohol byt regulovany volnym trhom
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod cercerBTSSK 20 Júl 2011 08:36

diskusia - jeden proti vsetkym :-)
z toho nic rozumne nemoze byt
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!