tomiG napísal:poker-guru napísal:tomiG napísal:prosim ta guru co to tu trepes vies kto stoji v pozadi tohto zakona?vies aka lobby?co ty chces vyriesit neakymi peticiami?o akej komunite to tu pises?ty chces prestat tych panov co sedia v tej nenapadnej budove pod hlavnou stanicou?bol si tam niekedy stretol si sa niekedy s panom H...a spol?prosim ta nebud naivny
presne toto si povie slovak v krcme !!! od coho su ludia, od coho je jednota v ludoch? ide o to povedat verejnosti svoj nazor, ide o to dostat poker do povedomia verejnosti a ked o tom budu hovorit media, tak to bude pocut niekolko stoviek tisic ludi .. keby len 1-2% z tych ludi potom zacnu ten poker hrat, tak by to boli obrovske prijmy .. stazujete sa stale, ze v herniach su neni ludia, ze ludia nechodia na turnaje, kto ma chodit niekam? kto ma hrat? ked o tom nikto nevie, ze poker vobec existuje
tu je rec o konkretnom zakone a ak si myslis ze nieco zmoze nejednotna hrstka gamblerov proti tomu monstru tak fakt neviem co si mam o tebe mysliet...ja mam tiez rad lavicovych fanatikou ako si ty a v zapale revolucie vidia uspech v presadzovani svojich cielou ale pise sa rok 2011 a touto temou nemas sancu strhnut masy na svoju stranu.
vsak ja pisem o konkretnom zakone, pisem o tom, ze kde a kedy sa ozval proti nemu niekto z poker komunity? z kompetentnych, co su v poker komunite skutocne vysoko na slovensku? ... nemate najmensie pravo tento zakon nikto kritizovat a mozete akurat drzat hubu a krok a zapalit si sviecku za byvaly pp.sk
nejde o to strhnut masy, nejde o to spravit revoluciu .. ide o to dostat poker do povedomia sirokej verejnosti a ponuknut riesnia .. co myslis, ze tie zakony pisu a vymyslaju ludia, co ten poker hraju? ze tomu rozumeju?
co sa moze stat? mozes na tom nieco stratit? nemozes, mozes len ziskat, ziskat tym, ze to niekolko vela ludi vyskusa, ze si pozru pravidla, ze zistia, ze v okoli to niekto hra a mozno zacnu aj oni a zrazu bude na slovensku o desiatky poker hracov viac (urcite ich nebude menej), kluby budu moct robit turnaje za 50e BI pri 300 hracoch a nie za 200e BI pri ledva 30-40 hracoch - tebe asi markerting nehovori vobec nic .. ovela viac sa bude diskutovat a potom mozes presadit aj nejake zmeny, ale ide o to v prvom rade dostat sa do povedomia, otvoris tym priestor pre novych hracov, co budu hrat online, zaregistruju sa na tomto fore, zaregistruju sa na novych forach, teda pride konkurencia, pride viac ponuk, volny trh
ale ty hned povies, ze za tym stoja velke spolocnosti, ze mala komunita 4-5 tisic poker hracov na slovensku s tym nespravi nic a nechas si srat od politikov na hlavu, potom sa necuduj, ze si schvalia a robia si co chcu
a este raz hovorim, volil som pravicu, ale toto nema vobec nic spolocne s tym, ci si modry, alebo cerveny