Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?
Re: Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?
...
- Za tento príspevok od cercerBTSSK poďakovali - 2:
- eMKey, Renegade
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
yegon napísal:Mayday napísal:hura, stat si zatlkol dalsi klinec do rakvy. jedina skoda, ze poker je na slovensku fakt malinky, ba priam mikroskopicky klincek
inac ten guru uz dostal ban? chcel som ho este vysmiat za to, ako vazne berie svoju HRDOST, ze sa nahodou narodil v tejto krajine. asi nema moc inych veci, na ktore byt hrdy
byt hrdy na nieco k comu si vobec neprispel a ani tym nijako nevynikas je predsa standard
nj ja ako clovek z roku 2323 na to obcas zabudam, ze tu mame este taketo standardy
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Mayday napísal:inac ten guru uz dostal ban? chcel som ho este vysmiat za to, ako vazne berie svoju HRDOST, ze sa nahodou narodil v tejto krajine. asi nema moc inych veci, na ktore byt hrdy
Admin udelil ban z dovodu, ze sa jednalo uz o bannuteho cloveka, ktory tu nemal co robit. Ale tak napis kludne, co mas na srdci, on si to precita aj bez prihlasenia .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dame tipovacku o 5dols alebo nam to povies? podla mna KKpokerkingKK
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Vsadim 10 dolacov, ze to je slepuch.....
-
ScoobyDoobyDoo - Príspevky: 35
- Založený: Júl 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
isiel by som dotoho ale slepeho som tu v noci videl lognuteho pod jeho nickom a svedomie mi to nedovoli sa takto obohatit
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
A ku kauze: ziadna kasa sa neje horuca....urcite nam nezrusia bundy s logom pokru, urcite nam nezrusia poker....a urcite nam nezrusia pokerportal.sk, nie sme v Cine, alebo v Severnej Korei.
Poker je nieco medzi sportom a hazardom.....hazard je nieco, co neovplyvnim, vid automaty, Keno10, Loto...nahoda....Poker je jak tipovanie, je to sice o stasti, ale uz aj pri tipovani zapasov mam nejake indicie, pravdepodobnosti, skusenosti atd, ktore mi pomahaju vyhrat. Tak ako pri pokri. Sach je zase sport, lebo tam je to uplne o schopnostiach.
Zruste nam poker a ja zacnem hladovku....
Poker je nieco medzi sportom a hazardom.....hazard je nieco, co neovplyvnim, vid automaty, Keno10, Loto...nahoda....Poker je jak tipovanie, je to sice o stasti, ale uz aj pri tipovani zapasov mam nejake indicie, pravdepodobnosti, skusenosti atd, ktore mi pomahaju vyhrat. Tak ako pri pokri. Sach je zase sport, lebo tam je to uplne o schopnostiach.
Zruste nam poker a ja zacnem hladovku....
-
ScoobyDoobyDoo - Príspevky: 35
- Založený: Júl 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
pockaj scooby dooby ty si mi tiez neaky povedomy pokerking si zacal vyberat len rozspravkove bytosti?ach inak mam navrh ja bysom tie karmy radil ku konkretnej teme pokial prekroci nemoze uz do nej dalej prispiet ale inde ano pokial nazbiera povedzme 3 taketo bany za rozne temy tak az potom global ban takto to donekonecna bude skusat z novymi nickmi.
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
Zákaz onlinu pokru teraz keď som sa to naučil po 4ch rokoch konečne hrať???
- professor
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.