Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Koniec online pokru a stávkovania v Slovenskej republike?

Odoslaťod nabokow 19 Júl 2011 21:22

podla coho ma sudis? co si pre Slovensko urobil Ty? volil cervenych? pises, ako sa vsetci ostatni maju postavit za poker - preco neurobis nieco Ty?
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 21:29

nabokow napísal:podla coho ma sudis? co si pre Slovensko urobil Ty? volil cervenych? pises, ako sa vsetci ostatni maju postavit za poker - preco neurobis nieco Ty?

nie, volil som pravicu - som stredo-pravy volic s narodnym citenim - zial z tejto kategorie na slovensku nie je ziadna strana .. ficovi by som hlas nedal :)

preco neurobim nic pre poker? tato tema sa snad tyka toho, ze informovanie o pokri bude postihnute zakonom a vyrazne obmedzene .. ja som majitel tychto stranok? ja mam z nich obrovske peniaze? mne ten zakon poker nezabije, ja teda nepotrebujem bojovat za to, aby existovalo toto forum

len hovorim, ze v jednote je sila a davno uz vsetci tito, co stoja za slovenskym pokrom mali zmobilizovat nazory ludi a nieco spravit pre poker a myslim, ze aj ked nie vela, nieco by iste vybojovali a aspon by bola nejaka osveta medzi ludmi - naco su media? ako vnima verejnost poker? ako HAZARD, ako RULETU a politici co spravia, vypocuju hlas ludu, hlas verejnosti a poker bude hazard a vy mozete akurat plakat

o tomto to cele je, ale namiesto toho, aby ste nieco robili, tak viete davat len minuska
poker-guru

Založený: Júl 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 19 Júl 2011 21:35

ja sa nechcem vzdat svojej slobody len pre to aby stat v ktorom som sa nahodne narodil mal vyssie prijmy do rozpoctu

kde toto obmedzovanie slobody skonci? nebudem moct citat zahranicne noviny aby slovenske mali vyssi obrat? nebudem moct pozerat zahranicnu televiziu? Nebudem si moct na internete pozerat stranky podla mojho vlastneho uvazenia? nebudem moct volat do zahraniaia lebo nejake peniaze z mojho poplatku by museli byt odvedene zahranicnemu operatorovi?

dakujem neprosim - stat by sa do takychto veci vobec nemal montovat, raz je tu volny trh a ten nech sa reguluje dopytom a ponukou - nech spravia danovy raj pre pokrove herne a mozu vsetky prijmy ist im ale zakazovat obchodovat so zahranicim to uz je ako navrat k socializmu

Za tento príspevok od yegon poďakovali - 3:
dzejkej, nabokow, Sunwu
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod emkey7 19 Júl 2011 21:40

guru ked ten pp.sk tak neznasas preco si sa sem posledne dni prihlasoval? mal si potrebu sem napisat tvoje postrehy?
emkey7

Založený: Júl 2009
Poďakoval/li: 10 krát/12 krát

Odoslaťod tomiG 19 Júl 2011 21:46

prosim ta guru co to tu trepes vies kto stoji v pozadi tohto zakona?vies aka lobby?co ty chces vyriesit neakymi peticiami?o akej komunite to tu pises?ty chces prestat tych panov co sedia v tej nenapadnej budove pod hlavnou stanicou?bol si tam niekedy stretol si sa niekedy s panom H...a spol?prosim ta nebud naivny :shock:
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 21:47

yegon napísal:ja sa nechcem vzdat svojej slobody len pre to aby stat v ktorom som sa nahodne narodil mal vyssie prijmy do rozpoctu

kde toto obmedzovanie slobody skonci? nebudem moct citat zahranicne noviny aby slovenske mali vyssi obrat? nebudem moct pozerat zahranicnu televiziu? Nebudem si moct na internete pozerat stranky podla mojho vlastneho uvazenia? nebudem moct volat do zahraniaia lebo nejake peniaze z mojho poplatku by museli byt odvedene zahranicnemu operatorovi?

dakujem neprosim - stat by sa do takychto veci vobec nemal montovat, raz je tu volny trh a ten nech sa reguluje dopytom a ponukou - nech spravia danovy raj pre pokrove herne a mozu vsetky prijmy ist im ale zakazovat obchodovat so zahranicim to uz je ako navrat k socializmu

no tak to by si asi po slovensku chodil este na koci s konmi a nie v 7mickovom bavoraku, posielal by si postovych holubov a nie volal z mobilu, pisal kriedou do jaskyne a nie staval vilu atd atd atd :) nikdy na svete nemoze existovat uplny volny trh, pretoze prirodzene su urcite veci, ktore su a vzdy budu monopol - energetika, plyn, vodne zdroje atd .. obrovske investicie a aby toto bolo vystavane, tak je potreba akumulovat obrovske zdroje a tie prirodzene volnym trhom nikdy neziskas

neni potom lepsie keby statny tipos spravil poker hernu, ktora by dokazala konkurovat vsetkym ostatnym a ludia by tam hrali vo velkom aj zo zahranicia? alebo neverim, ze na slovensku by sa nenasiel investor, ktory by dokazal zaplatit vytvorenie novej online poker siete a herne ... a peniaze by boli na slovensku? a tu by sa dalej preinsvestovavali?

volny trh som nikdy neosudzoval, ale urcite veci volny trh zabezpecit nikdy nedokaze
poker-guru

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 21:48

emkey7 napísal:guru ked ten pp.sk tak neznasas preco si sa sem posledne dni prihlasoval? mal si potrebu sem napisat tvoje postrehy?

mal som potrebu trosku to tu rozprudit, lebo tu po slovensky povedane skapal pes
poker-guru

Odoslaťod poker-guru 19 Júl 2011 21:51

tomiG napísal:prosim ta guru co to tu trepes vies kto stoji v pozadi tohto zakona?vies aka lobby?co ty chces vyriesit neakymi peticiami?o akej komunite to tu pises?ty chces prestat tych panov co sedia v tej nenapadnej budove pod hlavnou stanicou?bol si tam niekedy stretol si sa niekedy s panom H...a spol?prosim ta nebud naivny :shock:

presne toto si povie slovak v krcme !!! od coho su ludia, od coho je jednota v ludoch? ide o to povedat verejnosti svoj nazor, ide o to dostat poker do povedomia verejnosti a ked o tom budu hovorit media, tak to bude pocut niekolko stoviek tisic ludi .. keby len 1-2% z tych ludi potom zacnu ten poker hrat, tak by to boli obrovske prijmy .. stazujete sa stale, ze v herniach su neni ludia, ze ludia nechodia na turnaje, kto ma chodit niekam? kto ma hrat? ked o tom nikto nevie, ze poker vobec existuje
poker-guru

Odoslaťod rastik 19 Júl 2011 21:58

tato diskusia, to je fakt moc...... a este som aj prehral :wall:

rastik napísal:cize aj toto je zle? http://www.envicto.com/slip/vdhhfbratftrmfjocerf
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

Odoslaťod tomiG 19 Júl 2011 22:00

poker-guru napísal:
tomiG napísal:prosim ta guru co to tu trepes vies kto stoji v pozadi tohto zakona?vies aka lobby?co ty chces vyriesit neakymi peticiami?o akej komunite to tu pises?ty chces prestat tych panov co sedia v tej nenapadnej budove pod hlavnou stanicou?bol si tam niekedy stretol si sa niekedy s panom H...a spol?prosim ta nebud naivny :shock:

presne toto si povie slovak v krcme !!! od coho su ludia, od coho je jednota v ludoch? ide o to povedat verejnosti svoj nazor, ide o to dostat poker do povedomia verejnosti a ked o tom budu hovorit media, tak to bude pocut niekolko stoviek tisic ludi .. keby len 1-2% z tych ludi potom zacnu ten poker hrat, tak by to boli obrovske prijmy .. stazujete sa stale, ze v herniach su neni ludia, ze ludia nechodia na turnaje, kto ma chodit niekam? kto ma hrat? ked o tom nikto nevie, ze poker vobec existuje

tu je rec o konkretnom zakone a ak si myslis ze nieco zmoze nejednotna hrstka gamblerov proti tomu monstru tak fakt neviem co si mam o tebe mysliet...ja mam tiez rad lavicovych fanatikou ako si ty a v zapale revolucie vidia uspech v presadzovani svojich cielou ale pise sa rok 2011 a touto temou nemas sancu strhnut masy na svoju stranu.
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!