[SNG][LIVE] KILL`EM ALL by ramzey...

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

[SNG][LIVE] KILL`EM ALL by ramzey...

Odoslaťod ramzey 24 Júl 2011 12:19

Zdravicko,

uz dlhsiu dobu uvazujem o zalozeni blogu a teraz prisiel ten spravny cas a svoju put pokrom chcem zdokumentovat ;)
Mnohi ma mozno poznate s live turnajov v BA, mnohi ma mozno estelen spoznaju.
Poker hravam zhruba 2-3 roky, zatial ziadne extra uspechy, 2.miesto na Doxxbete a tiez 2.miesto na side evente WPT BA.Online len daky min cash s MTT.
Zial na vacsich turnajoch typu MSR mavam uz dva roky celkom smolu :(

Online sa venujem SNG 9manom, momentalne svoju hernu stale hladam, kedze som hraval na FullTilte.
Asi najviac mi vyhovuje Pa***Poker a P****Stars.

Moj blog chcem venovat aj dakym LIVE reportom s turnajov a cash game co odohram, kedze sa mi minule Apik stazoval, ze nemal report s dakeho turnaju kde som sa cez pp.sk dostal, tak som mu slubil do buducna daku napravu, tak sa docka dedek ;)
Sucasne moj prvy report je s "novootvoreneho" CCC v Bratislave, kde zmeny fakt stoja za zmienku.
Takze som sa rozhodol ist hrat 40E freez s garantom 2k E a bounty na Peca s Trifectom.
Turnaj bol pre mna so zaciatku komplikovany, kedy som lietal ako na hojdacke hore dole az som nakoniec padol na 1800 chipov ked som squeezoval svoj pocket pair s buttonu po akcii reise a vela callov, dostal som "hero call" od A7 povodneho reisora.
Samozrejme eso hned tocene. takze som spadol na 6BB a zacala sa moja pushovacia faza :D
Uspesne som sa zaplietol do hry proti AJ a AQ s 89, kde som usudil, ze moja handa ma vynikajuce sance na tripleup, tak sa aj stalo. Nasledne som sa este parkrat sdoubloval az som sa dostal na velky stack cca 2x average a ako jeden s bigstackov som to dokocoval az na FT. Platenych bolo 6 miest, no hned v prvej hande na FT leteli dvaja hraci, v dalsej sme dohodli rychlu bublinu a po troch handach sme na stole ostali 5ti.
Ja a Peco ako aspiranti na celkove vitazstvo, zial obaja na shortstacku cca 16BB.
Par ruk na to Peco out a vo stvorici sa mi dari stealovat a dostavam sa rychlo na velmi hratelny stack.
Nasledne sa doublujem proti chipleaderovi, ktoreho som stone cold vycalloval s JJ na Qhigh boarde, moj read bol spravny, mal len middle pair 9nu. Tak som na chipleade ja a diktujem tempo, na shortov moje Ax su vzdy malo, lebo ich tie 6outery (Kx, Qx) vzdy trafia. Nakoniec vyhadzujem stvrteho a hrame asi hodinu v trojici (kedze nerad splitujem), ale dostavame sa vsetci na effective stack 13-16BB a dohadujeme si split v trojici rovnym dielom po 430E.
Turnaj bol perfektne hratelny, struktura je super a dava vela priestoru na hru.
Hracske pole musim povedat bolo jedno s tych lepsich kde som za poslednu dobu hral, predsalen mena ako Mato Pecnik, Miso trifecta a Marian Hluchy a mnohy dalsi znacia predzvest dobreho pokru.

Sucasne by som vsetkych bratislavcanov chcel pozvat v piatok do CCC, kde sa opat uskutocni 40E freez s bounty.
:gl:
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Re: [SNG][LIVE] KILL`EM ALL by ramzey...

Odoslaťod Bartman 24 Júl 2011 12:33

:vitaj:
Vitaj :good: Dalsi s/z hrac ako vidim hned podla uvodneho prispevku :D To je tu asi vazne prekliatie :D

Kazdopadne vela stastia :good: Uz sa tesim na reporty :Bravo:
Bartman

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

Odoslaťod haman 24 Júl 2011 13:54

ramzey napísal:Poker hravam zhruba 2-3 roky, zatial ziadne extra uspechy, 2.miesto na Doxxbete a tiez 2.miesto na side evente WPT BA
Zial na vacsich turnajoch typu MSR mavam uz dva roky celkom smolu :(

Sem tam s tebou hravam za stolom (nazivo aj online), si dobry hrac, uz si ma par krat vyownoval. Niekedy zapinas az prilis extremny LAG style. Co si spominam, tak si s 22 na ruke 3betoval moj utg open a dorovnal moj 4bet, kde nam obom ostalo za ciarou potsize bet. Bohuzial, na Khigh boarde som nemal gule na to dokoncit svoj bluff (mal som trash). Zobral si pot allinom na river, po mojich 3 checkoch (mal som showdown value - chytenu 4ku na turne :)

Inak ta hra mi dost naucila. good luck!
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod ramzey 24 Júl 2011 20:17

haman napísal:...

Ahoj, no mas pravdu, niekedy som prehnane loose :)
Ked sa stretneme dakedy znova life, tak sa vklude prihovor nech viem skym mam tu cest :)
ramzey

Odoslaťod APminer 24 Júl 2011 22:13

vitaj, dalsi lucker na scene ;)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod tomiG 24 Júl 2011 22:36

ahoj a na ktorom doxxe si bol druhy len kvoli tomu ci sme niekedy hrali spolu na stole...a velke :gl: do dalsich bojov ale pokial budeme spolu na stole tak toho stastia az tak vela nemusi byt :D
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod ramzey 25 Júl 2011 11:47

Tomi, druhy som bol asi pred rokom - TU. musel som vyhodit Apika vtedy :D

CO sa piatku v CCC tyka, tak sa uskutocni znova freeroll freezout o 1000euro, vsetci ste srdecne vitany a povinny prist :D
ramzey

Odoslaťod pLAYERsvk 25 Júl 2011 12:14

Online sa venujem SNG 9manom

nejake blizsie info? stakes, pocet turnajov, roi..

odporucam stars inak :)
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod ferkan 25 Júl 2011 16:06

ake byvaju CG v concorde ? :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod APminer 25 Júl 2011 16:27

ramzey napísal:Tomi, druhy som bol asi pred rokom - http://www.pokerportal.info/zivy-poker/do ... r-tour-iii ... musel som vyhodit Apika vtedy :D

jj, hral jsem kazdou padesatou handu a vzdy mne reraisl ... lucker jeden, vzdy byl o carku lepsi a pak mne poslal k baru :x
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!