uz dlhsiu dobu uvazujem o zalozeni blogu a teraz prisiel ten spravny cas a svoju put pokrom chcem zdokumentovat
Mnohi ma mozno poznate s live turnajov v BA, mnohi ma mozno estelen spoznaju.
Poker hravam zhruba 2-3 roky, zatial ziadne extra uspechy, 2.miesto na Doxxbete a tiez 2.miesto na side evente WPT BA.Online len daky min cash s MTT.
Zial na vacsich turnajoch typu MSR mavam uz dva roky celkom smolu
Online sa venujem SNG 9manom, momentalne svoju hernu stale hladam, kedze som hraval na FullTilte.
Asi najviac mi vyhovuje Pa***Poker a P****Stars.
Moj blog chcem venovat aj dakym LIVE reportom s turnajov a cash game co odohram, kedze sa mi minule Apik stazoval, ze nemal report s dakeho turnaju kde som sa cez pp.sk dostal, tak som mu slubil do buducna daku napravu, tak sa docka dedek
Sucasne moj prvy report je s "novootvoreneho" CCC v Bratislave, kde zmeny fakt stoja za zmienku.
Takze som sa rozhodol ist hrat 40E freez s garantom 2k E a bounty na Peca s Trifectom.
Turnaj bol pre mna so zaciatku komplikovany, kedy som lietal ako na hojdacke hore dole az som nakoniec padol na 1800 chipov ked som squeezoval svoj pocket pair s buttonu po akcii reise a vela callov, dostal som "hero call" od A7 povodneho reisora.
Samozrejme eso hned tocene. takze som spadol na 6BB a zacala sa moja pushovacia faza
Uspesne som sa zaplietol do hry proti AJ a AQ s 89, kde som usudil, ze moja handa ma vynikajuce sance na tripleup, tak sa aj stalo. Nasledne som sa este parkrat sdoubloval az som sa dostal na velky stack cca 2x average a ako jeden s bigstackov som to dokocoval az na FT. Platenych bolo 6 miest, no hned v prvej hande na FT leteli dvaja hraci, v dalsej sme dohodli rychlu bublinu a po troch handach sme na stole ostali 5ti.
Ja a Peco ako aspiranti na celkove vitazstvo, zial obaja na shortstacku cca 16BB.
Par ruk na to Peco out a vo stvorici sa mi dari stealovat a dostavam sa rychlo na velmi hratelny stack.
Nasledne sa doublujem proti chipleaderovi, ktoreho som stone cold vycalloval s JJ na Qhigh boarde, moj read bol spravny, mal len middle pair 9nu. Tak som na chipleade ja a diktujem tempo, na shortov moje Ax su vzdy malo, lebo ich tie 6outery (Kx, Qx) vzdy trafia. Nakoniec vyhadzujem stvrteho a hrame asi hodinu v trojici (kedze nerad splitujem), ale dostavame sa vsetci na effective stack 13-16BB a dohadujeme si split v trojici rovnym dielom po 430E.
Turnaj bol perfektne hratelny, struktura je super a dava vela priestoru na hru.
Hracske pole musim povedat bolo jedno s tych lepsich kde som za poslednu dobu hral, predsalen mena ako Mato Pecnik, Miso trifecta a Marian Hluchy a mnohy dalsi znacia predzvest dobreho pokru.
Sucasne by som vsetkych bratislavcanov chcel pozvat v piatok do CCC, kde sa opat uskutocni 40E freez s bounty.