Ok, jul. V juli sa vlastne nic az tak mimoriadne nestalo. Akurat som skusil shot na NL30 a takmer hned som bol 7BI down (za 1000ruk). Za normalnych okolnosti by som s tym sekol, lenze tie hry boli neuveritelne juicy, juicy, JUICY! Velryb pozehnane, ryb velmi vela, regovia vyzerali, ze radsej si pockaju na kartu a nitky ani nebudem spominat, len zaberali miesto na stole

Bol som velmi milo prekvapeny urovnou hry (rozumej avg joe sux balls) a tak sa velmi tesim na to, ked sa tam vratim. Momentalne sa chcem vytrhnut z tohoto BE obdobia a chcem to spravit este na NL20, pre pokoj duse.
Prikladam aj zirafy. Objem maly, ale som pocul, ze na velkosti az tak nezalezi, ze dolezita je kvalita a hlavne teda srdce na spravnom mieste (ehm, wait wut?!). Vsetko 4tabling a hands/hour/table mam 95 co je na moj vkus malicko. Musim nejako vymysliet, ako to spravit aby som daval aspon tych 25-30k hands/month a zostal mi cas na pracu, hobby a polovicku

Kratkodoby ciel je objem a zisk (like d'oh) a dlhodoby stale ostava dostat sa na NL50 a odohrat tam relevantnu vzorku a bud ist dotovat regov na NL100 alebo si naveky pinkat micros.
& btw, check my sexy redline, NOT!
a este legenda
BB = BIG BETS = dvojnasobok bb (big blinds). Len aby sa nezabudlo