___Mortylen___ NLH6max cash
Re: ___Mortylen___ NLH6max cash
Juj, ale ved ja nikde netvrdim, ze som to zahral dobre. To co k tym rukam potom napisem, to nie je obhajoba v pravom slova zmysle, to je len vysvetlenie ako som o tej ruke rozmyslal. A ak niekto ako Ty poukaze na chyby v tom rozmyslani tak ja to beriem presne ako si napisal. "Toto som zas dojebabral, nabuduce to uz snad bude lepsie"
Niektore ruky su uplne butchered, v niektorych su jedna-dve minor chyby a niektore su len vecou range superov, kde som zrovna trafil top, ale v longrune by to malo byt viac-menej ok.
Mam zozbieranych minimalne tucet ruk, ktore by som rad podrobnejsie prestudoval. Rozmyslam, ze spravim pt3 review video, lebo pocas live session by som zrovna ako na potvoru mohol dostat heater alebo by som sa do ziadnych zaujimavych spotov ani nemusel dostat A hlavne si myslim, ze by som hral inak s pocitom, ze to po mne niekto bude vidiet
Thx za support!
Niektore ruky su uplne butchered, v niektorych su jedna-dve minor chyby a niektore su len vecou range superov, kde som zrovna trafil top, ale v longrune by to malo byt viac-menej ok.
Mam zozbieranych minimalne tucet ruk, ktore by som rad podrobnejsie prestudoval. Rozmyslam, ze spravim pt3 review video, lebo pocas live session by som zrovna ako na potvoru mohol dostat heater alebo by som sa do ziadnych zaujimavych spotov ani nemusel dostat A hlavne si myslim, ze by som hral inak s pocitom, ze to po mne niekto bude vidiet
Thx za support!
- Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
- dzejkej
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Ok, jul. V juli sa vlastne nic az tak mimoriadne nestalo. Akurat som skusil shot na NL30 a takmer hned som bol 7BI down (za 1000ruk). Za normalnych okolnosti by som s tym sekol, lenze tie hry boli neuveritelne juicy, juicy, JUICY! Velryb pozehnane, ryb velmi vela, regovia vyzerali, ze radsej si pockaju na kartu a nitky ani nebudem spominat, len zaberali miesto na stole
Bol som velmi milo prekvapeny urovnou hry (rozumej avg joe sux balls) a tak sa velmi tesim na to, ked sa tam vratim. Momentalne sa chcem vytrhnut z tohoto BE obdobia a chcem to spravit este na NL20, pre pokoj duse.
Prikladam aj zirafy. Objem maly, ale som pocul, ze na velkosti az tak nezalezi, ze dolezita je kvalita a hlavne teda srdce na spravnom mieste (ehm, wait wut?!). Vsetko 4tabling a hands/hour/table mam 95 co je na moj vkus malicko. Musim nejako vymysliet, ako to spravit aby som daval aspon tych 25-30k hands/month a zostal mi cas na pracu, hobby a polovicku
Kratkodoby ciel je objem a zisk (like d'oh) a dlhodoby stale ostava dostat sa na NL50 a odohrat tam relevantnu vzorku a bud ist dotovat regov na NL100 alebo si naveky pinkat micros.
& btw, check my sexy redline, NOT!
a este legenda
BB = BIG BETS = dvojnasobok bb (big blinds). Len aby sa nezabudlo
Bol som velmi milo prekvapeny urovnou hry (rozumej avg joe sux balls) a tak sa velmi tesim na to, ked sa tam vratim. Momentalne sa chcem vytrhnut z tohoto BE obdobia a chcem to spravit este na NL20, pre pokoj duse.
Prikladam aj zirafy. Objem maly, ale som pocul, ze na velkosti az tak nezalezi, ze dolezita je kvalita a hlavne teda srdce na spravnom mieste (ehm, wait wut?!). Vsetko 4tabling a hands/hour/table mam 95 co je na moj vkus malicko. Musim nejako vymysliet, ako to spravit aby som daval aspon tych 25-30k hands/month a zostal mi cas na pracu, hobby a polovicku
Kratkodoby ciel je objem a zisk (like d'oh) a dlhodoby stale ostava dostat sa na NL50 a odohrat tam relevantnu vzorku a bud ist dotovat regov na NL100 alebo si naveky pinkat micros.
& btw, check my sexy redline, NOT!
a este legenda
BB = BIG BETS = dvojnasobok bb (big blinds). Len aby sa nezabudlo
-
___Mortylen___ napísal:Musim nejako vymysliet, ako to spravit aby som daval aspon tych 25-30k hands/month a zostal mi cas na pracu, hobby a polovicku
Vyresil jsem to jednoduse - pres tyden se pracuje, o vikendu je cas na hobby a polovicku. Takze dorazim z prace, dam relax a usedam za stoly - vypinam kolem pulnoci, at se vyspim (coz dela denne minimalne 4h casu pro poker). A o vikendu se plne venuji polovicce a zabave (hraji, jen kdyz jsme nahodou doma)...
Chtelo to par uprav v zivote - jeste nedavno jsem chodil do prace na 9h, ted jsem v robote uz pred 8h, po 16h doma a kolem pulnoci spat, at jsem fit (jak na praci, tak na nasledny poker).
Naposledy upravil x-bat dňa 01 Aug 2011 12:20, celkovo upravené 1 krát.
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
Mam podobny problem s casom, len mam toho troska viacej, ale riesim to tak isto- cez tyzden sa maka a cez vikend oddychuje
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
1) Stiahni z torrentov oblubeny serial polovicky .. a nech ma aspon 7 serii.
2) Ak polovicka malo spava, chod zohnat omamne latky.
3) Ak polovicka pozera serial alebo isla spat, tak hraj.
4) Profit!
2) Ak polovicka malo spava, chod zohnat omamne latky.
3) Ak polovicka pozera serial alebo isla spat, tak hraj.
4) Profit!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Dobre rady! Znie to tak pekne a organizovane! Akurat ze musime byt realisti. Ja robit 8hodim nebudem a vstavat pred 08:00 tiez nie.
Moja sucasna praca vyzera nasledovne:
Dojdem na 09:30-45 aj ked by som mal prist na 09:00. Kym zapnem komp tak je 10:00. Pozriem si pp.sk, apdejtnem status na fajcibooku, pozriem ake platne vysli, kde sa co deje, sme.sk etc. To mi trva tak do 11:00-11:30. Potom zacnem byt hladny tak si vyberam, kam pojdem na obed. Kedze ja jem uplne priserne, ale uplne ze najhorsie so vsetkych ludi co poznam (vyberavy som ) tak mi to trva do 12:00. Potom odchadzam na obed, z ktoreho sa vraciam o 13:30-14:00 aj ked mam len 30minutovu prestavku. Nasledne zopakujem rannu rutinu a okolo 15:00 otvaram firemneho mailoveho klienta. To uz ale zacinam pomyslat na to, co budem robit po 'praci'. Co-to porobim a o 16:30-17:00 odchadzam aj ked by som mal odist az o 17:30 (ak by som prisiel na 09:00 that is )
Rinse & repeat.
Samozrejme, ze taketo nieco z vas po 2rokoch spravi walkera! (see Walking Dead for reference). Znie to sice absurdne, ale doma sa potom citim celkom unaveny a potrebujem sa rozptylit a to ani nehovorim, ze kazda streda je partystreda (= prichod domov 01:30+) tym padom stvrtok je celkom utrpenie v praci. Obcasne su random zurky az do 03:00+ co pocas pracovneho tyzdna nerobi dobrotu, ale uz som sa to naucil vykryvat.
Tazko sa mi potom hram poker, ked som bud unaveny alebo znudeny a nesustredeny...
OMG, it's lunch time a ja este nemam vybrate a vonku ako napotvoru prsi este k tomu! Damn you pp.sk!!!
Moja sucasna praca vyzera nasledovne:
Dojdem na 09:30-45 aj ked by som mal prist na 09:00. Kym zapnem komp tak je 10:00. Pozriem si pp.sk, apdejtnem status na fajcibooku, pozriem ake platne vysli, kde sa co deje, sme.sk etc. To mi trva tak do 11:00-11:30. Potom zacnem byt hladny tak si vyberam, kam pojdem na obed. Kedze ja jem uplne priserne, ale uplne ze najhorsie so vsetkych ludi co poznam (vyberavy som ) tak mi to trva do 12:00. Potom odchadzam na obed, z ktoreho sa vraciam o 13:30-14:00 aj ked mam len 30minutovu prestavku. Nasledne zopakujem rannu rutinu a okolo 15:00 otvaram firemneho mailoveho klienta. To uz ale zacinam pomyslat na to, co budem robit po 'praci'. Co-to porobim a o 16:30-17:00 odchadzam aj ked by som mal odist az o 17:30 (ak by som prisiel na 09:00 that is )
Rinse & repeat.
Samozrejme, ze taketo nieco z vas po 2rokoch spravi walkera! (see Walking Dead for reference). Znie to sice absurdne, ale doma sa potom citim celkom unaveny a potrebujem sa rozptylit a to ani nehovorim, ze kazda streda je partystreda (= prichod domov 01:30+) tym padom stvrtok je celkom utrpenie v praci. Obcasne su random zurky az do 03:00+ co pocas pracovneho tyzdna nerobi dobrotu, ale uz som sa to naucil vykryvat.
Tazko sa mi potom hram poker, ked som bud unaveny alebo znudeny a nesustredeny...
OMG, it's lunch time a ja este nemam vybrate a vonku ako napotvoru prsi este k tomu! Damn you pp.sk!!!
- Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
- matiapag
-
Paradny report z everyday life!!!
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
prinutil si ma ist do roboty svojim postom, citim sa doma previnilo...
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
bez prace nejsou kolace tezko udelas objem (a profit), kdyz jsi lenivy tomu neco objetovat... naucit se vstavat pred 7h rano bylo nej. "EV+" rozhodnuti, co jsem po par letech mohl udelat... jsem najednou zjistil, ze z roboty se vracim drive nez v 18h a ze mam spoustu casu na jine veci
btw. jasne, ze omezovat stredecni akce je hovadina...
btw. jasne, ze omezovat stredecni akce je hovadina...
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.