Horsey7 napísal:napr. nahadzat si do smartphonu knihy v pdf alebo rozlicne formaty videa ci hudby..proste iOS je viac uzavreta platforma
všetko čo si napisal sa dá dvoma klikmi v iTunes
videa stači skonvertovaťHorsey7 napísal:napr. nahadzat si do smartphonu knihy v pdf alebo rozlicne formaty videa ci hudby..proste iOS je viac uzavreta platforma
videa stači skonvertovať
Praveze by som ten phone rad pouzival aj na prenasanie suborov, urcite v nom bude velka pamatova karta, tak si myslim, ze ju budem casto vyuzivat ako klasicky flashdisk.
Aj som v nejakom porovnani OS cital, ze Android je dobry pre tych, ktori si chu phone co najviac prisposobit, no na druhej strane vraj ovladanie je narocnejsie, co mne ale vobec problem nerobi, lebo ja nie som nejaky velky fanusik jednoduchosti
Cim viac nastaveni a prisposobeni, tym lepsie!vlk25 napísal:všetko čo si napisal sa dá dvoma klikmi v iTunes

a ja to tiez tak vidim zatial na tie htc, este cakam co povie mino na svoj galaxy s 

ina vo vsetkom spokojnost. Ziadne zaseky som este nemal, vsetky aplikacie zadarmo. +ak sa chces viac hrat tak na roznych warez forach su vypiratene hry ako assasins creed, resident evil a podobne blbosti. Ktore su vcelku zabava(na WC bez smartphonu uz nechodim!)

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.