___Mortylen___ NLH6max cash

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ___Mortylen___ NLH6max cash

Odoslaťod matiapag 01 Aug 2011 20:21

dzejkej napísal:Na zaklade tohoto postu mi je jasne ako to cele dopadne .

Jednoznacne +EV pre mna - Morty nakoniec priberie a chlpo pride na to, ze vlastne ani nema co zchudnut :D Cize budem normalne vsetko robit ako doteraz, nakonci si dam dva dni hladovku, schudnem 1,5kg a vyhram! :D
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod dzejkej 01 Aug 2011 20:34

matiapag napísal:nakonci si dam dva dni hladovku, schudnem 1,5kg a vyhram! :D

Ked chces byt hero, tak to urob ako yegon - mesiac pred koncom sa do toho pustis, schudnes 17kg (ci kolko to bolo). Len potom nesmies uz nikdy jest, inak Ta to polozi :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 01 Aug 2011 20:38

dzejkej napísal:Len potom nesmies uz nikdy jest, inak Ta to polozi .

No ja som zvedavy, co bude od septembra (kedy planujem prestat)... Lebo to je asi hlavny krok u mna, ze jem strasne malo, tak uvidim, ze dokedy mi to vydrzi ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod dzejkej 01 Aug 2011 21:31

matiapag napísal:No ja som zvedavy, co bude od septembra (kedy planujem prestat)... Lebo to je asi hlavny krok u mna, ze jem strasne malo, tak uvidim, ze dokedy mi to vydrzi ;)

Ja som zacal chudnut, ked som zacal jest podstatne viac ako som jedaval. Len o dost zdravsie veci. Jest nejak malo je zlee.

Ja teraz jedavam 6x denne a to je radost splnat :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod matiapag 01 Aug 2011 21:33

dzejkej napísal:Len o dost zdravsie veci. Jest nejak malo je zlee.

No zasa kadeco obetujem, ale aby som zacal jest salaty tak k tomu ma len tak cosi nedokope :) Viem, ze je to aj efektivnejsie aj vsetko, ale som rad, ze som aspon takto cosi so sebou spravil, to by uz bolo na mna vela :) Morty enjoy reading :P
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod dzejkej 01 Aug 2011 21:49

matiapag napísal:No zasa kadeco obetujem, ale aby som zacal jest salaty tak k tomu ma len tak cosi nedokope :) Viem, ze je to aj efektivnejsie aj vsetko, ale som rad, ze som aspon takto cosi so sebou spravil, to by uz bolo na mna vela :) Morty enjoy reading :P

Neviem zrovna, kde si zobral, ze nejake salaty su podmienkou. Odporucam Ti si radsej tu problematiku trosku nastudovat, aby si to robil poriadne a zdravo :).

Nejaky rychle citanie je napr. na http://www.simplyshredded.com/50-rules- ... world.html . Ale rozumnych rad je plny internet, len sa treba vyhnut popularnym portalom opisujucim zazracne diety alebo zuvanie sucharov 3x denne :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod matiapag 01 Aug 2011 21:53

Jasne, nemyslel som to celkom doslovne :) Ale diky za tu stranku, si to prestudujem a pozriem volaco na nete ;) Urcite ale nechcem ziadnu taku dietu, co si spominal, ale je tam imo vela uzitocnych rad :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod ___Mortylen___ 02 Aug 2011 15:36

Morty enjoy reading

Pekny hijack! Ale vynimocne som za to aj rad, lebo tato tema je mi blizka a v minulosti som do nej aj relativne videl.
To, ze nieco treba robit je mi jasne uz dva roky, ale chyba nejaka motivicia. Hlavne preto, lebo viem, co vsetko to obnasa.

Cvicenie resp. chudnutie/get fit nie je hobby, je to ZIVOTNY STYL!
Zivotny styl, kde treba neustale mysliet na dostatocny spanok (y, right), zdravu stravu v rozumnom mnozstve a kvalite :johnmirow: (oh man!), pravidelny a systematicky pohyb resp. dodrziavat rovnicu: kalorie prijate < kalorie spotrebovane (v kulturistike je to pri objemovke obv trosku inak) a hlavne takmer 100% disciplinu! Vynechane treningy, preflamovane noci, stiahnuta flasa JD vyraznym sposobom spomaluju proces chudnutia.
A to nehovorim o obligatornych pukancoch v kine, alebo chipsoch doma pri PC... Srsly, neviem, ci som taky silny aby som sa zdal vsetkych radosti v zivote. Veci, ktore povazujem za uplne normalne ale bolo by ich treba ked uz nic ine tak aspon na dlhsi cas uplne vylucit :(

Na zaklade tohoto postu mi je jasne ako to cele dopadne .

:) To si len vylepsujem odds pred stavkou :angel:, stary kulehac :)
Prílohy
Cat popcorn.jpg
Cat popcorn.jpg (158.83 ) Zobrazená 1918 krát
Naposledy upravil ___Mortylen___ dňa 02 Aug 2011 16:08, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod dzejkej 02 Aug 2011 15:57

___Mortylen___ napísal:Cvicenie resp. chudnutie/get fit nie je hobby, je to ZIVOTNY STYL!

Amen to that! :)

___Mortylen___ napísal:Srsly, neviem, ci som taky silny aby som sa zdal vsetkych radosti v zivote. Veci, ktore povazujem za uplne normalne ale bolo by ich treba ked uz nic ine tak aspon na dlhsi cas uplne vylucit :(

Dufam, ze nie vsetky radosti v zivote sa tykaju jedla :).

Niekto sa toho nedokaze vzdat a potrebuje pribrat 40kg, aby sa uvedomil. Niekto sa neuvedomi vobec a prezije cely svoj (skrateny) zivot so zdravotnymi problemami, neatraktivny a casto nespokojny sam so sebou.

Ja som jedaval denne sladkosti, pil sladke napoje, jedol vela udenin, atd. a bolo velmi tazke sa toho zbavit, ale akonahle dostanes silu spalit sa sebou ten most a nevracat sa tam na caste navstevy, tak je velka sanca, ze dokracas daleko. Vymenis radost zo sladkosti za radost z toho, ked sa pozries na displej svojej vahy, ked Ta niekto pochvali alebo uvidis sam seba v zrkadle. Kazdy prebehnuty kilometer najviac, kazdy extra klik alebo kazdy co i len maly posilnovaci osobny rekord Ti snad tie veci, ktorych si sa vzdal, dostatocne vynahradi :).

:gl:
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod ___Mortylen___ 04 Aug 2011 10:01

No, celkom sa na to tesim, bude to sice drina, krv, pot a slz ale co uz dnes nie je, vsakze.

Ale mam tu dalsi problem, zatial som tu dostal len same dobre rady. Co robit s tymto kolosalnym 'zabijakom' casu? :angel:
Prílohy
1t's a tarp!.JPG
1t's a tarp!.JPG (31.59 ) Zobrazená 1824 krát
Beautiful_Sunny_Day.jpg
Beautiful_Sunny_Day.jpg (14.89 ) Zobrazená 1820 krát
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!