José „Portugeuse Poker Prodigy“ Macedo sa priznal k cheating
Re: José „Portugeuse Poker Prodigy“ Macedo sa priznal k cheating
prečo si myslíš že sa rozbieha iba v BA DD ? rozbiehaju sa kosice, trnava, praha, vieden...tak co riesis? ked otom nic nevies tak nepis
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Traged napísal:Popo prepáč, neodpovedal som ti, rozbiehači sa dajú poradiť, ale idú len do výšky svojej odmeny, plus niečo na vyše ak majú zarobené. Si vezmi, neustále počuješ, ako niekto z 30 dolárov spravil 2 miliony, však to je ako možné? nech pošle celý čas hand history a potom uverím. A vidíš aj príklad FT, kde boli kvázi virtuálne peniaze a dobíjali si tam a hrali, lenže niektorí tam nechávali svoje real money. A v tomto je to ojeb. Mňa platí herňa, aby som hral high stakes, povedzeme 60 percent pre mňa 40 im z výhry a ak prehrám, vraciam 10 percent, lebo sú to virtuálne peniaze, napíšem si tam koľko chcem. A ten, čo ich vyhrá, ich preyebe časom. Na Slovensku je typický príklad démon, uluckujem turnaj za neskutočné peniaze a predrbem to tam do mesiaca, herňa nič neplatí, ale niekto to vyhral a otázka, či nebol od herne nasadený na cash s ním. My nemáme ani predstavu, ako sa len oyebáva v tomto štáte, vo svete a nie ešte v online pokri. Pre boha živého sa spamätajte, ale si choďte žiť svoj sen
Tak sa priznaj. Heroin, pervitin or LSD?
- Kojakk
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/10 krát
popoBA napísal:aj tak nechapem aky mas stymi rozbiehacmi proble. niesu to roboti ani top regovia (to by asi nesedeli na live cashi za 50 eur) proste su to hraci ako vsetci ostatni. ja ked si stebou sadnem na cash tak tebe predsa moze byt uplne ukradnute ci mi moj BI zaplati klub, moja manka alebo sa mi po eure pozbieraju vsetci v klube.
Presne tak ako píšeš. Dokonca by som si dovolil tvrdiť, že rozbiehači sú väčšinou ovce. Je to v záujme prevádzkovateľa (kasína). Čím väčšou ovcou rozbiehač bude, tým bude pre ostatných (hlavne ešte nerozhodnutých) hráčov väčším lákadlom. Určite rozbiehačom nebudú top regulári. Z uvedeného vyplýva, že nie je dôvod s rozbiehačmi nehrať. Postoj Trageda k rozbiehačom mi nedáva zmysel.
- Kojakk
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/10 krát
kto plati tych výričov diskusii?
- emkey7
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/12 krát
a ja ,ze su to plateni rozbiehaci flejmu touto strankou .)
a nebyt OT
Inak ak by ten jose nebol mozno taky velmi blby dokazal by takto podvadzat aj ovela dlhsie, ak by nebol pravdaze taky napadny, ked nuti vsetkych okolo seba hrat so sauronom aj dolarmanom a sem tam im aj nieco pustit a nerobit K high hero cally
a nebyt OT
Inak ak by ten jose nebol mozno taky velmi blby dokazal by takto podvadzat aj ovela dlhsie, ak by nebol pravdaze taky napadny, ked nuti vsetkych okolo seba hrat so sauronom aj dolarmanom a sem tam im aj nieco pustit a nerobit K high hero cally
- fleg
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
ramzey napísal:..preco su vo svete vojny a kto za to moze a ci ozaj niesme vo vesmire sami.
konečne normálna téma
Kojakk napísal:Tak sa priznaj. Heroin, pervitin or LSD?
to vyzerá len na lahkú paranojku z ganje; po hintej kombinácií by robil niečo iné asi
Naposledy upravil sry4that dňa 10 Aug 2011 19:22, celkovo upravené 1 krát.
- sry4that
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 38 krát/7 krát
sry4that napísal: hintej kombinácií
Ty si niekde z okolia NR?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:sry4that napísal: hintej kombinácií
Ty si niekde z okolia NR?
ne, len sa zas doma zvýjam v horúčkach..
& i'm HUGE Meliško fan
btw. ale to, že som tam mal zlú predložku si nevšimne
- sry4that
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 38 krát/7 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.