LuckyAcePoker
Re: LuckyAcePoker
Skoro som zomrel. Riadni profici!
"In the event LuckyAcePoker.com deems that any players acting in a group are or have attempted to abuse any bonus offer, LuckyAcePoker.com reserves the right to block all relevant accounts and indefinitely retain the monies therein."
http://www.luckyacepoker.com/en-gb/bonus-policy/
bod 8.
"In the event LuckyAcePoker.com deems that any players acting in a group are or have attempted to abuse any bonus offer, LuckyAcePoker.com reserves the right to block all relevant accounts and indefinitely retain the monies therein."
http://www.luckyacepoker.com/en-gb/bonus-policy/
bod 8.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Chlapciska, ako dlho vam cca zvykne trvat cashout z LA? Ja som si dal cashoutnut este 31.7. a stale je to iba "In Process", este ani nie processed, nie to este paid Dokonca som im pred cashoutom poslal dokumenty na overenie, lebo vraj som mal ziskat nejake vyhody pri cashoutovani (co som dufal, ze bude ta rychlost), na co mi oni odpisali mail, v ktorom ma dobre ze nezdrbkali, ze naco im to posielam, ked to odomna neziadali
Pamatam si, ze aj prvy cashout trval dobrych par dni, tak by som chcel vediet, ci je toto standard alebo co !?
Pamatam si, ze aj prvy cashout trval dobrych par dni, tak by som chcel vediet, ci je toto standard alebo co !?
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Mne cashout trval asi 2 dni a to som presuval cely BR.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
matiapag napísal:Chlapciska, ako dlho vam cca zvykne trvat cashout z LA? Ja som si dal cashoutnut este 31.7.
Ja 30.7. a stale nist ...
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
noo presne toto som sa chcel opytat
ja som dal 8.8 a pise awaiting process hmm tak to sa asi nacakam, cashoutujem vacsinu BR lebo taku chybu uz viac krat nespravim ze tam budem drzat cely BR , ako na FT
ja som dal 8.8 a pise awaiting process hmm tak to sa asi nacakam, cashoutujem vacsinu BR lebo taku chybu uz viac krat nespravim ze tam budem drzat cely BR , ako na FT
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
treba ich zbuzerovat cez live chat, ked sa tam postazujete casto sa zazrakom monies do hodiny objavia
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
hm, ja som práve milo prekvapený, že to chodí v drvivej väčšine do 5 dní, hádam nikdy to netrvalo dlhšie, niekedy sa utrhnú a pošlú za 2
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
trikoza napísal:treba ich zbuzerovat cez live chat, ked sa tam postazujete casto sa zazrakom monies do hodiny objavia
It actually worked!
-
Tak som napisal na ten live chat a zevraaaj zrovna dnes to bolo spracovane a o chvilu to bude na Moneybookers. To je nahodicka .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Tak som napisal na ten live chat a zevraaaj zrovna dnes to bolo spracovane a o chvilu to bude na Moneybookers. To je nahodicka .
PRESNE TO ISTE!
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.