Vyvoj Mien

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: Vyvoj Mien

Odoslaťod Chlpo1989 10 Aug 2011 16:46

Drobec tu bol s nejakou dobrou firmou na zlato.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod tomiG 10 Aug 2011 18:57

slemo69 napísal:Ahojte, zvazuje nakup zlata, len sa neviem rozhodnut z kade to kupit. Na nete sa najde par firiem, ale neviem ktorej mam verit. Vie tu niekto pomoct s vyberom ? Ma niekto skusenosti s nakupom/predajom zlata cez internet ? vdaka

vsetko zalezi kolko toho chces kupit :) pokial vela tak priamo na londynskej burze prostrednictvom registrovaneho obchodnika predpokladam ze to bude nieco mensie tak ti poradim firmy u nas a vo viedni z ktorimi mam len dobre skusenosti vo viedni je to firma.http://www.oegussa.at/ potom keby si chcel dat zarobit slovakom takhttp://www.zlatahuta.sk/ ale rataj s tym ze teraz je obrovsky dopit po zlate tak sa ti moze stat ze ze si budes musiet na objednavku pockat v maji mali vo viedni 3tyzdnove dodacie lehoty ale je to 100%seriozna firma z 150rocnou tradiciou tak nasa zlata huta ma len 20rokov ale je na nich 100%spolah poznam aj ine firmy ale tu by si mal byt maximalne uspokojeny :) este co sa tyka prehladu zlata svetovych zlatych burz mnozstva clankou a tabuliek a aj inych kovov odporucam sledovat tuto strankuhttp://www.kitco.com/
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod roche01 12 Aug 2011 11:20

Tu je celkom pekná a stručná analýza dôležitých finančných inštrumentov, ktorá môže pomôcť pri rozhodovaní čo s $, € či zlatom v dohľadnej dobe:
http://www.fxstreet.cz/technicka-analyz ... dolar.html

P.S.: Ak by niekto potreboval preložiť niektoré veci z článku do "ľudskej reči", pokojne sa pýtajte, resp. pošlite SS. Ak budem vedieť, pomôžem... :gl:
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod A_Rimmer 12 Aug 2011 13:02

roche01 napísal:P.S.: Ak by niekto potreboval preložiť niektoré veci z článku do "ľudskej reči", pokojne sa pýtajte, resp. pošlite SS. Ak budem vedieť, pomôžem... :gl:

V pohode, neviem ako vy, ale ja som to pochopil az po vetu "Ceny pokračují v konsolidaci....". :D
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod roche01 12 Aug 2011 13:33

A_Rimmer napísal:V pohode, neviem ako vy, ale ja som to pochopil az po vetu "Ceny pokračují v konsolidaci....". :D

:lol2: :good:
Obrázok používateľa
roche01

Odoslaťod Marcel73 12 Aug 2011 14:00

roche01 napísal:Tu je celkom pekná a stručná analýza dôležitých finančných inštrumentov, ktorá môže pomôcť pri rozhodovaní čo s $, € či zlatom v dohľadnej dobe:
http://www.fxstreet.cz/technicka-analyz ... dolar.html

P.S.: Ak by niekto potreboval preložiť niektoré veci z článku do "ľudskej reči", pokojne sa pýtajte, resp. pošlite SS. Ak budem vedieť, pomôžem... :gl:

Tie analyzy su zbytocne. Momentalne je svetova ekonomika vo faze ked vyvoj absolutne nedokazes predvidat a ty tu ponukas rozbor trendov. Uvedom si, ze momentalne je situacia zo svetovymi menami vyhrotena do maxima, je strasne vela nahodnych udalosti, ktore mozu vyskocit a krivky sa zmenia totalne bez akejkolvek zavislosti od predchadzajuceho vyvoja. Jedno je ale iste situacia dolara je velmi nestabilna, jeho cenu drzi viera v neho ktora ale sa zmensuje. Euro je labilne tiez, hlavne koli utopistickej snahe ECB.
Marcel73

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod roche01 12 Aug 2011 17:02

Marcel73 napísal:Tie analyzy su zbytocne. Momentalne je svetova ekonomika vo faze ked vyvoj absolutne nedokazes predvidat a ty tu ponukas rozbor trendov.

Marcel, pozrime sa teda na možnosti, ktoré všetci máme:
1. povieme si, že ekonomika je absolútne nepredvídateľná a necháme to všetko (vrátane našich pokrových účtov) svojmu osudu, ako sa to vyvŕbi.
2. zveríme naše financie do rúk "odborníkov" a budeme dúfať, že sa o naše peniaze postarajú lepšie ako by sme to dokázali my sami,
3. nenecháme veci na náhodu a naše zbožné priania a pozrieme sa na fakty, ktoré máme k dispozícii a pomocou ich interpretácie urobíme kvalifikované rozhodnutie, pričom budeme mať podstupované riziko pod kontrolou.
Obrázok používateľa
roche01

Odoslaťod tomiG 12 Aug 2011 17:23

roche01 napísal:
Marcel73 napísal:Tie analyzy su zbytocne. Momentalne je svetova ekonomika vo faze ked vyvoj absolutne nedokazes predvidat a ty tu ponukas rozbor trendov.

Marcel, pozrime sa teda na možnosti, ktoré všetci máme:
1. povieme si, že ekonomika je absolútne nepredvídateľná a necháme to všetko (vrátane našich pokrových účtov) svojmu osudu, ako sa to vyvŕbi.
2. zveríme naše financie do rúk "odborníkov" a budeme dúfať, že sa o naše peniaze postarajú lepšie ako by sme to dokázali my sami,
3. nenecháme veci na náhodu a naše zbožné priania a pozrieme sa na fakty, ktoré máme k dispozícii a pomocou ich interpretácie urobíme kvalifikované rozhodnutie, pričom budeme mať podstupované riziko pod kontrolou.

roche ja som za bod jedna kedze 98% pokrovych uctov pokerportalistov sa pohybuje v intervale 0-500usd a tvoje ci moje chytracke rady su irelevantne :gl: na burze budes ho potrebovat asi viacej ako v pokri
tomiG

Odoslaťod roche01 12 Aug 2011 18:41

tomiG napísal:roche ja som za bod jedna kedze 98% pokrovych uctov pokerportalistov sa pohybuje v intervale 0-500usd a tvoje ci moje chytracke rady su irelevantne

máš pravdu: bod jedna je zrrejme pre pokrových hráčov asi najschodnejšia cesta.

tomiG napísal: :gl: na burze budes ho potrebovat asi viacej ako v pokri

Spoliehať sa na :gl: na burze je ako spoliehať sa, že súper proti mne zloží nuts. ;)
Obrázok používateľa
roche01

Odoslaťod tomiG 12 Aug 2011 18:44

ja som ti nepisal aby si sa spoliehal na :gl: ale to ze ho budes potrebovat ;)
tomiG

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!