Od vcerajskieho epickeho FT na 90man KO kde som vstupoval ako CL so 75k (druhy mal 40k) a uz som sa videl na stupienku vitazov sa vsetko kurvi. Samozrejme hned prvu ruku utg otvara a ja na SB KK, na flope sme v AI 9hi flop on A5s turn flushdraw river A ... mam 45k. Hned ruku na to AKs na buttone, utg limp ja push (bb 3k) calluje ma BB co ma pred chvilou pojebal, aby ma pojebal znovu. Samozrejme AK do TT nevytocim a zostava mi 12k. O 3 ruky to posielam s AT dostavam call s KJ, ... K ... dovidopo 9.miesto za 5usd ...
Odvtedy prehravam uuuplne vsetko. Dnes som switchol cisto na 90many, no a ruky ako moje KK vs AQ vs AK flop A ... ja JJ vs A7 ... ja 2 pary super str8, str8 vs flush, jediny FT co som dnes mal som vypadol 5ty ked callujem push ale moje AJ je menej ako A2 ... dnes som prehral asi na vsetky sposoby

Najhorsie, ze som to prehral najma psychicky, dnes som chcel trochu pogrindit zrekapitulovat moj prvy mesiac aktivneho hrania a zacat slapat na Iron man challenge ... namiesto toho som asi 3x stal nad 400usd confirm cashout buttonom ... Mam chut ist nazriet do nejakej malej herne a zistit ci aj tam je online poker taky divny. NIekedy mam fakt pocit, ze cele je to rigged. Mne nevadi, ked dostanem badbeat, 2, 3 ... ale ked to prichadza v periodach je to prinajmensom divne (pozn. viem co je to selektivna pamat) No a potom pride perioda ked tie suckouty rozdavam ja ...
Zajtra zrekapitulujem mesiac, ktory bol aj napriek tymto 2 dnom velmi pekny