moving up - lolofonov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: moving up - lolofonov blog

Odoslaťod dzejkej 05 Júl 2011 12:32

lolofon napísal:je tu nejaky odbornik na svk legislativu v suvislosti s danami z pokru, ma to niekto prestudovane?

Pouzi vyhladavanie na tomto fore a najdes o tom diskusie. Zacinanie novych postov/vlakien na tuto temu nie je na verejnom fore velmi ocenovane :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod lolofon 05 Júl 2011 12:48

lol, thx, na search som uplne zabudol :good:
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Jul

Odoslaťod lolofon 01 Aug 2011 11:29

No, takze uz aj moj blog zapadol do mesacneho rezimu, tj. robim prakticky len mesacne reporty, ale v poslednom case som na poker az tak vela casu nemal, takze nejako mi to ani nevadi, su dolezitejsie veci ;) Robil som aj nejaky cashout tento mesiac, takze prvykrat moje okolie zistilo, ze to nie su play money (velke prekvapenie), tym padom som si pre poker ziskal trochu viac respektu, co je urcite +ev.
inak spokojnost, celkom sa dari irl, aj ked by to chcelo mozno nejake veci este vybalancovat, ale to je skor longterm goal :)

ad graf - redline ide slusne do riti, ale mam pocit, ze sa tam moc robit nedalo, ak by som chcel, tak ju dokazem mat okolo BE/jemne v minuse, ale mam pocit, ze by to bolo na ukor profitu, tak ako v minulych mesiacoch. hlavne ku koncu som mal naozaj kopec takych spotov, kde som robil pomerne weak foldy, ale s vedomim, ze to bolo pravdepodobne spravne. som aj celkom nad ai ev, ale tam som si hlavne preflop nabiehal do vrcholov rangov, takze moc ma to nestresuje, ze by som mal byt okolo BE.

ciele na august znova konkretne nebudem davat, lebo neviem, ako to bude irl, ale chcel by som aspon tych 20k znova dat a viac diskutovat strategicke veci s ostatnymi hracmi a viac sweatiek a live coachingov z pokerstrategy, lebo tieto veci mi davaju ovela viac ako pozeranie videi.

gl&hf :)
Prílohy
NL100.png
NL100.png (84.45 ) Zobrazená 3282 krát
lolofon

Odoslaťod lolofon 17 Aug 2011 21:09

hram otrasne, vysledky su otrasne :bad:
celkom ma to stale bavi, ale BR sa mi trochu zmensil + potrebujem nabrat sebavedomie naspat, v poslednom case ma vsetci prehravaju, hlavne v 3bet potoch, takze idem na NL50 naspat a uvidime co dalej. rozmyslam nad private coachingom po 1. krat v zivote, snad si na to najdem cas. len tolko som chcel :)

odteraz nic len A GAME!!
lolofon

Odoslaťod vlk25 12 Sep 2011 09:41

update ? :)
vlk25

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 35 krát/5 krát

Odoslaťod lolofon 13 Sep 2011 11:15

vlk25 napísal:update ? :)

hm, rozmyslam nad zmyslom tohto blogu, uz tu vlastne len postujem grafy, mozno ostanem, mozno to zabalim alebo som rozmyslal nad presunom na ine forum, este uvidim.

v skratke - asi 30 BI down ma poslal na nl50, teraz som cca even od zaciatku mesiaca, ale dolezite je, ze hra sa uz zlepsila + vytvoril som si take prostredie, ze dokazem konecne davat dlhsie sessions (pre mna 1k ruk a viac), takze som celkom spokjny.
lolofon

Odoslaťod Stanley VII 13 Sep 2011 19:10

Čau lolofon! Pozeral som predchádzajúce posty s rukami a pod. Hrávaš na Party Pokri? Nemáš tam príliš nízky čistý rakeback vzhľadom na rake, akú tam robíš? Rozprával si sa už s nejakými coachami, čo si spomínal v predchádzajúcom poste, alebo si nakoniec ten potenciálny coaching nechal zatiaľ na nešpecifikovanú budúcnosť?
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod lolofon 14 Sep 2011 06:26

nazdar, jo, hravam na party. RB moc neriesim, nemam ziaden priamy rb, ale cez partypointy a promo akcie mi to tak 20-25% urobi. Chcem mat ucet trackovany cez pokerstrategy, aby som mal aj pristup k ich materialu. Preto jedina ina rozumna moznost mi ostava 888, ale zatial ostavam na party a cakam na merge s bwinom (uvidime, ci sa dockam).

Ten coaching som zatial nechal tak, aj ked mam vyhliadnuteho jedneho coacha z pokerstrategy, kde je pomer cena/skill velmi vyhodny imo. Som ale lenivy robit prevody na MB atd, takze zatial pracujem hlavne sam a stale mam pocit, ze sa posuvam vpred. Uvidime co bude, ked zacne skola, ak bude cas, tak by som to uz mohol skusit, pokial BR dovoli.
lolofon

Odoslaťod Stanley VII 14 Sep 2011 09:24

Kým máš pocit, že ideš dopredu dostatočne aj sám, tak je to fajn :) Vklady do herne a výbery robíš hlavne kartou? Keď píšeš, že sa ti nechce riešiť vklad na Moneybookers? Ja môžem MB len odporučiť, je to skvelé z toho pohľadu, že sa nemieša bankroll z bežnými peniazmi na život (v porovnaní s vkladmi a výbermi kartou z bežného účtu). A na výbery z MB používam hlavne kartu, čo som si dal k Moneybookers účtu poslať, aj keď ono je to celkom rýchle aj keď si dám poslať peniaze priamo na účet. Zo začiatku má človek k tým prevodom do MB z bankového účtu a naopak trochu odpor, keďže s tým nemá skúsenosti a nieje si istý, či robí všetko dobre, ale je to viacmenej jednoduchá záležitosť.

Ale každému sa možno robí dobre inak a niekto je spokojný s kartou. Ako vravím, mne na tom MB vyhovuje hlavne oddelený bankroll od bežných peňazí a rýchlosť výberov a vkladov.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod lolofon 14 Sep 2011 10:33

nie, ja normalne robim depozit aj vyber cez mb, ale som tak lenivy, ze sa mi to aj tak nechce :) ked nieco robim, v tomto pripade poker, tak ma vzdy strasne nebavia blbosti okolo, som uz raz taky..
lolofon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!