No, takze uz aj moj blog zapadol do mesacneho rezimu, tj. robim prakticky len mesacne reporty, ale v poslednom case som na poker az tak vela casu nemal, takze nejako mi to ani nevadi, su dolezitejsie veci
Robil som aj nejaky cashout tento mesiac, takze prvykrat moje okolie zistilo, ze to nie su play money (velke prekvapenie), tym padom som si pre poker ziskal trochu viac respektu, co je urcite +ev.
inak spokojnost, celkom sa dari irl, aj ked by to chcelo mozno nejake veci este vybalancovat, ale to je skor longterm goal
ad graf - redline ide slusne do riti, ale mam pocit, ze sa tam moc robit nedalo, ak by som chcel, tak ju dokazem mat okolo BE/jemne v minuse, ale mam pocit, ze by to bolo na ukor profitu, tak ako v minulych mesiacoch. hlavne ku koncu som mal naozaj kopec takych spotov, kde som robil pomerne weak foldy, ale s vedomim, ze to bolo pravdepodobne spravne. som aj celkom nad ai ev, ale tam som si hlavne preflop nabiehal do vrcholov rangov, takze moc ma to nestresuje, ze by som mal byt okolo BE.
ciele na august znova konkretne nebudem davat, lebo neviem, ako to bude irl, ale chcel by som aspon tych 20k znova dat a viac diskutovat strategicke veci s ostatnymi hracmi a viac sweatiek a live coachingov z pokerstrategy, lebo tieto veci mi davaju ovela viac ako pozeranie videi.
gl&hf