matiapag napísal:No takto ti poviem - mne sa nepaci ani jedna z tych ruk, ako su zahrane
Aby bolo jasne, ja sa tu nechvalim, ako boli tie ruky zahrane. Ja viem o sebe, ze to neviem dobre hrat. Len sa mi to zdalo podobne s tymi rukami 64 a QQ, ktore som postol do pokrovych partii. Bluff a nasledny stackoff.
matiapag napísal:Ten bet na riveri v prvej ruke je jedine, co sa mi pozdava, lebo sice tam mame showdown equity, ale prakticky ten spodny par nebije nic z toho, co ma on na ruke a po tom, ako prisla farba + overcard a on 2x checkol tak na 90% na river bet polozi kazdy svoj pp a aspon 75% casu aj vsetky Qx, takze to sa mi tam pozdava.
ano musel som betnut, vedel som, ze trafena 4ka mi nebude asi stacit. Toto iste som spravil vcera na turnaji, dal som zo 64o 3 barely na A high boarde, na river prisla 4ka, ale vedel som, ze mi asi nestaci a super mi polozil Ax - ukazal mi to nestastny, ja som mu klasicky ukazal bluff Potom mi to vratil o 1 orbit dalej, som mu foldol KK na AxAxx boarde na turn a river bet po checkovanom flope, ukazal mi trash a povedal mi, ze nielen ja viem blufovat. Neostavalo mi nic ine len mu bluf pochvalit a sebe v duchu nadavat, ze ked som mu neveril A na turne, mal som platit aj river...
matiapag napísal:Ale inak 3bet vs UTG, na ktoreho nemame staty obv a je tam najpodstatnejsi v tej ruke (btw, ten sizing je dost maly) s random crapom iba za to, ze si s tym skusas bluffy, je dost nonsense. Presne tu sa ukazalo, ze ty tam s tou rukou ides za kazdu cenu, pricom toto bola mozno uplne najhorsia situacia na 3bet, lebo on ak hra nejako taggy, tak bude mat na UTG taku uzku range, ze 3betovanie bez removalu/potencialu hitnut je tam fakt dobre asi iba vtedy, ked vies, ze ma velky fold to 3bet, ale v zasade na NL20 musis ocakavat, ze aj OOP budu regfishe dorovnavat 3bety OOP celkom veselo a potom budes mat po flope problem.
Mati si cenim, ze venujes svoj cas na komentovanie mojich ruk, ale proste 64o = KK/AA a to sa 3betuje for value, nie? Musis sa na to takto pozerat, nie tak, ze mam na ruke 64o
Asi prestanem tieto 64 ruky postovat, lebo vsetkych clenov pp.sk odradim a potom uz nebude s kym rozoberat ruky.
matiapag napísal:Flop je podla mna 3w ten cbet dost zly. Oni dvaja maju urcite vo svojej range urcite vela broadways a pocket pairs, z ktorych ty tu vyfoldujes naozaj len malo a fakt je to 3w = 2x taka sanca, ze niekto nieco hitol. Navyse si trafil pre teba nuts (bottom pair) a mas par outov na to, aby si hitol nieco, co bude mat aj realnu showdown equity, takze tuto je to podla mna check a give up, pokial neimprovnes na dalsich streets.
Potom, co som nedostal 4bet preflop, vyradujem z range superov KK,AA. Ja si naopak myslim, ze pocket pary cbetom v 3bet spote vyfoldujem, ostanu hrat Qx ruky, JT a sety.
matiapag napísal: As played okrem toho flopu ako som pisal OK, river bet sa mi tam paci, ked uz si cbetoval, ale inak keby checknes flop tak potom aj ostatne streets by mali byt ch down.
Tu ruku by som nevyhral s check downom vs 2 players! Turn som checkol behind, lebo prisla farba, ktoru som sice u supera necakal v 3bet spote tak casto, cize som mohol dalej barrelovat, ale to by som spravil len naozaj s AA/KK na ruke (vidis, aj moje blufovanie ma hranice, ale ine ako by si cakal ). Prezentoval som to, ze sa jej bojim a potcontroloval som checkom behind.
matiapag napísal:A v druhej ruke pls nejaky pokec daj, lebo som confused...
Zeltzn napísal:Na tú 2. ruku som tiež zvedavý
Ok, pridavam popis do 1.prispevku na vase zelanie.