V TV uz nebude Liga Majstrov. Alebo mozno bude ked tam nebude hrat Real Madrid, Bayern (logo....radsej nebudem pisat
) Cele zle, cele zle
V TV nebude F1 myslim ze aj tam je par sponzorov... A vlastne vsade sa nieco najde. Kde tu transparent na online hernu. Takze sport v TV sa celkovo zakaze, preistotu. Nic nakupia sa dalsie sracky z turecka a ine smeti. Zacne sa tocit Farmar6 ci kolko toho uz bolo a podobne sracky co mozme v TV vidiet, ludom tak oblbnu mozok ze dopadneme ako vo filme Absurdistán / Idiocracy.
Ten zakon nema ziadny zmysel. Ked chcu aby peniaze ostali doma tak nech zavru hranice, lebo kolko minie clovek na dovolenke... Nezdani to, len to co zaplati cestovke... Zakazme nakup online. Zakazme vsetko online lebo sluzby sa daju kupit kdekolvek a za cokolvek. Treba zakon na zakazanie internetu a bude pokoj. Ako nam bude dobre? Aaaach
Cele zle. Tento zakon som cakal od Fica ale nie od nasej "demokratickej vlady"
Ale nebolo nam za komunistov dobre? Ideme spat. Nech ziju! Hura hura hura!
Nic, pokial nam nezakazu internet budem navstevovat zahranicne pokrove stranky. Hlavne ceske. Lebo .sk asi budu musiet skoncit. skoda :/
Inak podla tohoto zakona to je logicke zakazat internet. Idem napisat vlade. A zazalujem kazdu TV stanicu kde zbadam logo... Zazalujem aj kamosa co ma vlastnu stranku na poker kde si nabuchal odkaz na poker stranky a tak, ze ked je mimo pocitaca tak si pozrie vo vlaku alebo na cestach co je nove. Je to prakticke a mam aj ja taku stranku pre seba ale co ked mi na nu dakto natrafi a tym budem ja propagator... Nic zazalujem aj seba. Stretneme sa v base.
Caute