Od chvíle keď napísal tú vetu, : "niektorý ľudia sa na poker jednoducho nehodia", si na sebe čím ďalej tým viac všímam plusy a mínusy pokru, psychika, výhry prehry atď..
Hlavným dôvodom tohto postu je, že sa mi BRM posúva na hranicu shotovania PLO50 a mám pocit že moja A hra by PLO50 beatovala(ja viem je to subjektívne, ale v 6maxe si celkom verím...), zatiaľčo ale regovia sa menia, hra agresívnie a čakám väčšiu varianciu= väčšie problémy, swingy, tilt atď
Celkovo mám asi tieto 3 možnosti -
a) ostať hrať ako hrám, (šak vyhrávam) a pomalinky skúšať nejaké možnosti ako stlmiť, odstrániť tilt a spol
b) dať si pauzu, 1-2 mesiace poriešiť si všetky problémy čo by s tým mohli súvisieť a začať pomaly grindiť po pauze
c) skončiť s pokrom nadobro, max občas nejaký turnaj live for fun a pod...
Problémom, je že ma poker už nebaví ako kedysi, každá jedna!!!!! väčšia prehra ma štve(rozumej od 70BB vyššie), som štandardná fish ak hitol je to lucker, ak suckol je to lucker, ak my vyblufoval je to lucker a podobne...
Budem vďačný za názory a rady, halvne poprosím ak sa rozhodnete reagovať ennapíšte len a,b,c ale aj dôvod, skúsenosť alebo myšlienku prečo ste si to vybrali, ako by sa to dalo zmeniť a p.
Díky za názory
![wizdo :wizdo:](./images/smilies/viannen_41.gif)