wizdo napísal:heh mozno by som mal vyzvat Popa ci nedame nejaku live cashgame 5/10centov PLO mozno nakoniec vytvorime nejaku PLO group
ja som IN okamzite amoj spolubyvajuci si urcite rad zahra tiez
wizdo napísal:heh mozno by som mal vyzvat Popa ci nedame nejaku live cashgame 5/10centov PLO mozno nakoniec vytvorime nejaku PLO group
carltonpm napísal: Presne ako to napisal yegon, tesit by ta mal vyhraty pot.
tucniak napísal:carltonpm napísal: Presne ako to napisal yegon, tesit by ta mal vyhraty pot.
u sure?
carltonpm napísal:Wizdo,
pamatam si este tvoje zaciatky, ...
KoPe napísal:wizdo napísal:heh mozno by som mal vyzvat Popa ci nedame nejaku live cashgame 5/10centov PLO mozno nakoniec vytvorime nejaku PLO group
V BA už je vytvorená PLO MicroStakes Live CashGame Group PoPo ti dá bližšie info
Môžeš sa k nám pridať
haman napísal:KoPe napísal:wizdo napísal:heh mozno by som mal vyzvat Popa ci nedame nejaku live cashgame 5/10centov PLO mozno nakoniec vytvorime nejaku PLO group
V BA už je vytvorená PLO MicroStakes Live CashGame Group PoPo ti dá bližšie info
Môžeš sa k nám pridať
ak je este volne miesto pri stole, ja som tiez IN.
popoBA napísal:heh no tak ako vidim ludia niesu problem, blindy su podla mna uplne irelevantne, ci to bude 1-2 centy alebo 25-50 na tom nezalezi, bolo by skor dobre riesit handy a situacie a vzdelavat sa pritom. trochu je problem miesto. KoPe ak mas volnu haciendu tak no prob ak nie tak si najdeme volaco ine.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.