wizdo napísal:napadla ma táto streda na skúšku si dať niekde 2/4 abo 5/5 centov PLO cashku (štvrtok je sviatok)
akoze vo sviatok je zakazane hrat? mne viac vyhovuje volny den ako pracovny konkretne tento week mam cas od stvrtka do nedele.
wizdo napísal:napadla ma táto streda na skúšku si dať niekde 2/4 abo 5/5 centov PLO cashku (štvrtok je sviatok)
wizdo napísal:no tym ze mozem zobrat auto = dalsi 4ia mozu ist so mnou(haman, ty, kope a tvoj spolubyvajuci napr.)
kym je pekne, bude fajn ist von grilovat, tvoj napad si nehame na dlhe zimne vecery
APminer napísal:wizdo napísal:no tym ze mozem zobrat auto = dalsi 4ia mozu ist so mnou(haman, ty, kope a tvoj spolubyvajuci napr.)
kym je pekne, bude fajn ist von grilovat, tvoj napad si nehame na dlhe zimne vecery
bych se pridal, kdo veme autem mne ? a jeste + nejake bidlo na spanek (nebo auto k busu z Blavy 20:30)
na 5/5 c mam nejakych 100BB volnych
KoPe napísal:No ako mne by ten štvrtok teoreticky vyhovoval s tým že by som šiel autom a ostal by som tam max do 19ej lebo na 2O OO idem robiť takže tiež by som vedel zobrať zo sebou 3-4 ľudí ak by bolo treba
wizdo napísal: by sa to dalo posunut aj skorej ak yb bolo treba...
APminer napísal:wizdo napísal: by sa to dalo posunut aj skorej ak yb bolo treba...
muzu byt na Nivach 11:15
wizdo napísal:APminer napísal:wizdo napísal: by sa to dalo posunut aj skorej ak yb bolo treba...
muzu byt na Nivach 11:15
No kukal som ti a ide ti autobus ktorým budeš 12:50 na Nivách, čo bude asi lepšie aj pre ostatných teda ak neposunieme začiatok, ale myslím že tým čo príde 12:50 by to nemuselo byť zlé...
EDIT link na spoj... http://cp.atlas.sk/draha/?p=MzklMjYxNzQ ... k4OTYwMg--
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.