haman napísal:Any clues na BRM pre live cash? v BA sa bezne hra 1E/2E a ludia sa kupuju za 100E bezne, malokto sa kupi za 200E hned. Pritom live sa raisuje viac nasobok blindu ako online. Cize vsetci vlastne shortstackuju.
Cize, kolko 100BB buyinov je safe na 1E/2E live cg? dik.
toto riesim uz dlhsie a na nejake univerzalne pravidla pre svoj BRM som zatial neprisiel myslim, ze to zalezi na viac faktoroch, ci je to tvoj hlavny/jediny prijem, tym padom aky vyznam maju pre teba tie prehrane BI, ci mas moznost ten roll nejako doplnit, etc.
ak to mas len ako doplnkove hranie napriklad k nejakemu online grindu alebo hravas popri praci a ten roll pre teba nie je nejako zivotne dolezity tak si myslim, ze sa to da okolo tych 15BI v pohode hravat
ja som predtym napriklad nemal problem hravat €2/5 s 15-20 BI, darilo sa, siel som stale hore, ale poslednych par mesiacov prisli vacsie (10-15 BI) swingy a momentalne po dost zlom obdobi sa necitim moc safe ani s 25 BI, takze som o tom dost rozmyslal v poslednom case, problem je, ze tie 2/5 su pre mna momentalne najdostupnejsie a jednoznacne najviac soft