Highway to hell by Chlpo1989
Re: Highway to hell by Chlpo1989
mna na to stacilo vcerajsich 10 hodin hrania na podobne statistiky nevytocil som absolutne nic a vcera prehral 6x AA z toho 4 boli pf AI janko moze dat ciarky
- Boxer38
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
Ja som mal tiez papierik, ale som ho pokrcil a roztrhal, ked mi vyslo, ze z 28 ruk AK/AQ som sa connectol s flopom (=flopped par/flush draw + overs/gutshot+overs) presne 1krat!
Jedno je vsak iste, tiez sa mi zdalo mat na mikrach/lowstakes 50BI+ na cash a 100BI+ na STT byt trosku overrolled ale uz si to nemysllim. Tento poker je iiivl gejm!
P.S.:
Run better!
Jedno je vsak iste, tiez sa mi zdalo mat na mikrach/lowstakes 50BI+ na cash a 100BI+ na STT byt trosku overrolled ale uz si to nemysllim. Tento poker je iiivl gejm!
P.S.:
Run better!
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Trosku update.
Vela skolskych povinnosti mi velmi nedovolilo hrat, takze som toho vela nenahral. Obul som za do toho posledne 3 dni a vyzera to celkom fajn. Dostal som 50USD free kapital na 770 poker a skusam haluze ako 7 card stud, omahu a pod. a dnes som skusal HU (len NL2 kvoli obmedzeniu BR od PS) a celkom fun. Dole pripajam grafy. Dakujem za pozornost...
NL2 HU
6max
Vela skolskych povinnosti mi velmi nedovolilo hrat, takze som toho vela nenahral. Obul som za do toho posledne 3 dni a vyzera to celkom fajn. Dostal som 50USD free kapital na 770 poker a skusam haluze ako 7 card stud, omahu a pod. a dnes som skusal HU (len NL2 kvoli obmedzeniu BR od PS) a celkom fun. Dole pripajam grafy. Dakujem za pozornost...
NL2 HU
6max
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Zacinam sa vracat na stoly, takze by som chcel aj castejsie prispievat na forum/do blogu aj nieco zmysluplne a nie len spamovat slusnych ludi
Vytiahol som podstatnu cast bankrollu, takze zacinam na NL10. Mam trosku stiesnene podmienky pre hranie, kedze na intraku nam zruslili net a na druhy intrak som sa nedostal, musim chodit hravat do vselijakych podnikov s wifi.
Hram vacsinou 4 stoly a ked sa daju tak ich nahadzem 6. Prefrcal som si zaklady, precital mindset (moj najvacsi problem), nejake small stakes atd. a zacal jemne z lahka. Zatial ma celkom drzi hotrun, tak uvidim co bude, ked pride realita
Vytiahol som podstatnu cast bankrollu, takze zacinam na NL10. Mam trosku stiesnene podmienky pre hranie, kedze na intraku nam zruslili net a na druhy intrak som sa nedostal, musim chodit hravat do vselijakych podnikov s wifi.
Hram vacsinou 4 stoly a ked sa daju tak ich nahadzem 6. Prefrcal som si zaklady, precital mindset (moj najvacsi problem), nejake small stakes atd. a zacal jemne z lahka. Zatial ma celkom drzi hotrun, tak uvidim co bude, ked pride realita
-
musim chodit hravat do vselijakych podnikov s wifi.
co tak nejaky mobilny internet za par € ? nebude to asi nic uzasne ale cisto na grind by to malo stacit
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Neviem, ci sa mi to oplati za nejake 4 dni co som v skole. V maji koncim a skor ako koncom sept. do skoly nepojdem a do tej doby mi to bude stat doma zbytocne...+viazanost 2 roky tusim...
-
Nazdar tak ked budeš chciet nabudúce gridnit v NR tak mi brnkni a ak by spolubývajúci boli v práci tak možme sem tam dat spoločnu session umna na byte. tiež teraz drtím NL10 LA
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Rozmyslam nad zmenou herne. Nejake tipy kde by mohol byt solid trafic NL20/30 a k tomu primerana uroven a nejaky deal?
Uz som nejako k Lucky Ace stratil doveru.
Uz som nejako k Lucky Ace stratil doveru.
Spoiler:
-
vela ludi sa stazuje na toto, na ich RNG "ktore rado vytvara kolizie pre dosiahnutie vyssieho rake"...sice nie som zastancom online is rigged teorie, ale od aprila chcem ist na novu hernu tiez a mam trochu pochybnosti...
neviem posudit sam, kedze na LA mam malo ruk odohranych, chcel som sa regnut na 888...
osobne som uvazoval o entraction, pribudlo oblubene kreslo (sice este nefunguje s HEM), keby tak este dali timebank...
pripadne este party/WPT po dobu clearovania FDB
neviem posudit sam, kedze na LA mam malo ruk odohranych, chcel som sa regnut na 888...
osobne som uvazoval o entraction, pribudlo oblubene kreslo (sice este nefunguje s HEM), keby tak este dali timebank...
pripadne este party/WPT po dobu clearovania FDB
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
mas aj papierik, kde si pises kolko krat sa ti to uz stalo?
- Za tento príspevok od mino_o poďakovali - 4:
- 3Sammy, ChaiwallaS, Mlachi, poldinhoo
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.