1. tym ze neposles cely stack, ale nechas si 1 chip, tak to ti dava extra fold equity + v istych pripadoch sa to da profitabilne zahodit, ALE v kazdom pripade na bubline si treba nechat 1 chip, ak su za tebou dvaja hraci s vyssim stackom.
2. Ja som za 17000 turnajov zazil asi 10x ze na moj skoro push, bol repushnuty dvoma hracmi a teda som mal moznost zahodit a dostat sa do ITM zadarmo. Otazka ci zahodit T-equity wise, alebo dorovnat Chip wise je otazka matiky.. Na 2+2 som cital ako to tipek pocital. Ak chcete tak si to tam najdite. ALE:
3. nebude to mat ziadny vplyv na vas winrate

tj. ked sa taka situacia stane len 10x za rok, tak uplne staci ak sa rozhodnem instinktivne..
4. Ak si myslim ze protihrac ma na ruke AA/KK tak vzdy AK zahadzujem. Na vyssich buyinoch 30+ kde viem ze protihraci rozumeju tomu co robim, a teda moj "move" ma vyrazny efekt v calling/pushing rangoch mojich protihracov, tak som ochotny zahodit svoju handu a uspokojit sa s 50% pravdepodobnostou na 3tie miesto.
5. Cim vacsi by bol moj stack v pripade tripleupu na bubline, tym viac sa oplati to dorovnat.
Napr ak mam 400 z 13500 chipov. mam AA, betnem 399 a dvaja protihraci s 4000 stackmi daju push, tak to profitabilne foldujem.
------
to je asi tak v skratke pre pokrovu prax, ako tuto situaciu zahrat, ak si sa na to pytal mortylen.
. Monstre posielam rovno cele, lebo ich aj tak nie som ochotny foldnut, tak si to nekomplikujem.
- toto je nezmysel a leak.. ak monstre hras inac, ako slabe ruky, tak touto logikou si len znizujes fold equity

kazdy push, ci je to AA lebo 23o musime hrat rovnako.
------
PS: ci si nechat 1 chip, alebo 1BB alebo 2BB, tak v tomto je jedno pravidlo: Vzdy si treba nechavat cim menej (<1BB), jedine v jednej situacii si nechavame viac a to vtedy ked dvaja hraci za nami maju podobne stacky, priklad:
blindy 200/400 ante 50hrac1 CO 3200 foldpre
JA BTN: 1200 CHCEM PUSHNUT
hrac2 Sb: 4250
hrac3 BB: 4400
V takejto situacii si nechavame rozdiel BBstack-SBstack +51... = 150 +51 = 201
To preto, ze ked po nasom bete 999, pojde allin Sb, aj BB, a mi foldneme, a nahodou pot vyhraje hrac na Sb, tak dalsiu handu budu stacky:
hrac1 BB 2750
JA CO: 151
hrac2 BTN: 9350
hrac3 Sb: (150) ALLIN
Cize, budeme moct opet foldnut, a hrac3 bude v alline.
cize bud si nechavame 1BB, alebo ak je to mozne, nechavame si rozdiel stacku dvoch hracov co idu po nas.. Nikdy si vsak netreba nechavat prilis vela, aby sme si tym neznizovali fold equity voci hracom ktory nemaju sajnu co robime

----------
este aby som zodpovedal na tie 2 handy co tam mas.
Tak v prvej co mame AhKh tak treba brat do uvahy ze ide o Micro a nas move nema taky velky efekt

..
- V pripade ze vyhrame handu tak budeme mat 1380x3= 4140 chipov
- bad reg bude pravdepodobne popredu rangu veleryby, tj. pre nas vyhodna situacia, kde by sme foldli a badreg by vypadol, nenastane tak casto..
= Call
Druha AQs
- mame 2033 chipov, po tripleupe by sme mali 6100 a Chiplead na bubline, co nam dava dobre predpoklady vyhrat cely turnaj, tym ze je BB tightreg a overcalluje, tak znova bude popredu rangu veleryby, tj. male sance pre nas na posun do ITM, znova by som to callol a hral na 1st... Nasa suited connected handa je celkom fajn ruka aj voci 2 "silnym" pushom na micro stakes

= Call