haman - rakeback pro again

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: live MTT report - CCC 35E freez 17.10.2011 result:16/51

Odoslaťod ramzey 20 Okt 2011 01:12

haman napísal:Medzitym Ramzey folduje 2 pary z flopu, ked na Ace river dostava raise/allin. Super ukazal top par z nizkeho flopu len. Ramzey tam nechal 2/3 stacku.
Ono popravde ta hra nedavala zmysel. Ja completnem SB 100 a super checkne.
FLOP 982r ja mam 82 a checknem, super betne 400 do potu 200, ja sa nestiham cudovat a betnem 1500, on call. Tu som presvedceny, ze som superman proti nemu.
Turn 6 a akcia pokracuje mojim betom 2500 do potu 3200 a callom :D
River je A a ja betnem 3500 a celim bleskurychlemu allinu od supera. A foldujem a on ukazuje 94off.
Ta hra mi nedavala vyznam, lebo super je sice megafish, ale nehra takto nezmyselne v 2hom levely turnaja za cely svoj stack skoro. Hold moj read bol mimo, zial uz nehravam tolko live ako som hraval :D

L 600/1200, mam 66 na SB, 20BB. obrovsky chiplead, skor tight hrac, stealuje z buttonu, dava 2700. Ja rozmyslam - stacknut sa 20BB deep so 66 je trocha overplayed, rozhodujem sa 3bet z 2 dovodov: bude to vyzerat silnejsie, mozem to foldnut na jeho push a nechat si 10BB na dalsiu hru (prave koncil level a isiel 800/1600). Takze 3betujem na 7500/6BB a nechavam si cca 16k. Super duma, duma a calluje! Najhorsia vec pre mna.

Flop Q:club:8:spade:2:club: a ja som to este mohol check/foldnut, potom co som dostal call predflopom, ale on stale moze mat overkarty, ktore ho netrafili, resp. maly par, ktory vie foldnut, tak posielam allin cca potsize bet a on dava dost rychly call a otaca A:club:8:club: a ja som skoro mrtvola.
Turn K:club: aby to nebolo napinave a ja idem domov.
Vacsina hracov, s ktorymi som ruku rozoberal, mi povedala, ze som to zahral OK a ten call 3betu s A8s bol zly. Jedine Ramzey mi povedal, ze on by tie 66 bud pushol alebo foldol.

Tu ako hovorim, 20BB je solidny efektivny stack a preto je to proti button stealu push.
3bet nedava vyznam, lebo nic lepsie nam nefoldne a sme OOP ak nas nebodaj callne.
Na flope repujes dokopy 3 kombinacie AQ, KK, AA tym pushom co je velmi uzka range na tvoj resteal range.

Inak som si vcera vsimol jednu nevydanu vec a to : "Fish callne preflop moj vysoky bet po vela limpoch, samozrejme je OOP, lop hitne T, to je toppar a donkne polku toho co som ja dal preflop [rozumej ja dam 2k pre, on na flope 1k] na jeho donk nasleduje moj bet 4k a on call. Turn tehla a super sa ma znova rozhodne betnut tentokrat prida a da mi 1500 na co kukam jak deges, ze ci ten primitiv netrafil set nahodou tak minreisnem na 3500 a znova iba call. River K a super dlho tankuje a posle mi 9000 zrazu behind si neha asi 5k.
V hre mam 7500 co je asi 1/3 stacku, pot odds mam na call 9k do potu cca 34k a ja skandalne zahodim AA.
Super nechape co robim a trepne, ze ma blufol, vsetci sa tam tlapkaju, ale ako zahadzuje karty sa mu odrazia a faceup sa mu otoci KToff. Teda 2 pary na river. Zacne daco koktat a tesi sa ako super bluffuje.

Kazdopadne ma zaujima ci sa niekto stretol s podobnou hrou, ze vas super 3x barelne aj ked ste ho reisli na flope aj na turne.
A aka range priblizna bola u supera na tieto haluze."
-neberte do uvahy hry, kde si super minreisoval FD alebo SD a calloval potom ako primitiv.
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod sudden 20 Okt 2011 02:26

L1 +4000/80BB Regular na utg1 izoluje utg limp od fishky, dava 3.5x 175, dostane 2 cally, ja mam QKo na MP, 3betujem na 13x/650 (asi je to malo na L1, co uz), calluje len utg fish, flop maly 678r, fish donkuje 2/3 potu, 1200, co neni malo. Donky sa ale raisuju, takze ho v momente raisujem na 3000. Cuduje sa, kruti hlavou a dava call,

donky sa raisuju ? to je nejake pravidlo ? :D ja si myslim, ze na takomto flope proti rybe nevyfoldujes vobec nic a barelovat to tiez asi nechces, takze to moc zmysel nedava
edit: samozrejme zalezi od supera, proti niekomu sa to raisnut da, ked vies, ze to realne moze aj zahodit, ale zdovodnenie donky sa raisuju nie je uplne optimalne :)

2 +3500/35BB AKo na utg1, izolujem utg fish limp 100, davam 325. Dostavam 2x call a iny regular na SB dava 3bet na 1075. Ma vyse 75BB este, pokryvam ho v pohode, ale nechcem to s nim tocit pri takych velkych stackoch, tak davam len call. Sme headsup, fishky to vzdali. Flop J56 rainbow. Uplne suchy, nemyslim si, ze regular bude mat v 3bet spote nizke connectory, alebo maly par. C-betuje 1900 do potu 2500, co sa mi zda brutalne vela. JJJ som vylucil v momente a ten cbet je vela aj na overpar. Vyzera ako keby ma chcel vyfoldovat, davam ho na overkarty a po chvili rozmyslania ho davam do allinu, po dlhsom rozmyslani folduje. Spravil som to aj preto, ze som ho pokryval a preto, ze vie foldnut. total 17tisic.

tak regular je dost siroky pojem, ked niekto 3betuje oop 1075 po raise na 325 a dvoch calloch tak asi moc nevie co robi :) ja by som to 4-betoval uz len kvoli tomu, ze to nechcem hrat 4-way, to, ze fishky zahodili je skor zazrak
podla toho ako si popisal akciu je v pote 3000 a nie 2500, takze to je cbet 1900 do 3000 co nie je nic hrozne velke a povedal by som, ze taky lepsi std pre cbet na takychto turnajoch :) ten overpar by som vylucil skor na zaklade preflop sizingu, pretoze ani on by asi nechcel hrat vysoke pary vo 4way pote
btw. ak si ho "daval na overkarty" (= bol si lepsi) tak preco si pushoval flop ? nepotrebujes vyfoldovat horsie ruky

Blank turn check/foldujem na Jozkov bet 4000/26BB. Jozko ma nervy, ze so foldol a ukazuje AA.
Priznam sa, ze som sa na nizkom flope planoval stacknut, resp. donk/foldnut flop. checkraise/fold by ma vysiel drahsie.

stackoff na nizkom flope by bol uplne ok, donk/fold s QQ by bol podla mna mega zly, takysto ako c/r/f

L 600/1200, mam 66 na SB, 20BB. obrovsky chiplead, skor tight hrac, stealuje z buttonu, dava 2700. Ja rozmyslam - stacknut sa 20BB deep so 66 je trocha overplayed, rozhodujem sa 3bet z 2 dovodov: bude to vyzerat silnejsie, mozem to foldnut na jeho push a nechat si 10BB na dalsiu hru (prave koncil level a isiel 800/1600). Takze 3betujem na 7500/6BB a nechavam si cca 16k. Super duma, duma a calluje! Najhorsia vec pre mna.

what ? vobec to nie je overplayed, 3-bet push so 66 proti BTN raisu je super std
vymyslat nezmysly s 20bb stackom sa neoplati (ak mas AA, KK, QQ tak ok lebo samozrejme chces dostat call alebo sa stacknut), ak to 3-bet foldnes, nechas sa vyfoldovat napriklad od AK/AQ (co bude asi podstatna cast range, ktora ta pushne) cim obrovsky stracas, dalsia velka vyhoda, je ze ten push ti nebudu random hraci callovat s takymi handami ako ta callol v tomto pripade, som presvedceny, ze push by ti s A8s nezaplatil, myslim, ze ani s AT/AJ by ti to nedal, proste ten push bude mat vacsiu fold equity
ci to vyzera silnejsie nie je take iste, a pravdepodobne to toho hraca zaujimat nebude, zaujimaju ho hlavne jeho dve karty a kolko ma na doplatenie, netreba precenovat pozorovacie schopnosti/adjustmenty random hracov :)

Vacsina hracov, s ktorymi som ruku rozoberal, mi povedala, ze som to zahral OK a ten call 3betu s A8s bol zly. Jedine Ramzey mi povedal, ze on by tie 66 bud pushol alebo foldol.

to bude asi tym, ze vacsina tych hracov netusi co maju robit s akymi stackmi v turnaji :) Ramzey right, aj ked o folde by som v tej situacii moc neuvazoval, easy push
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod KoPe 20 Okt 2011 04:48

haman napísal:A ty za koho KoPes ?

ja som konkrétne tento:
haman napísal:obrovsky chiplead, skor tight hrac, stealuje z buttonu, dava 2700. :)

som bol zvedavý na report práve kvôli tej poslednej ruke, že ako ju opíšeš :)

haman napísal:Mam 20BB, tolko som uz davno v late faze turnaja nemal a prichadza moja posledna ruka :

Flop Q:club:8:spade:2:club: a ja som to este mohol check/foldnut, potom co som dostal call predflopom, ale on stale moze mat overkarty, ktore ho netrafili, resp. maly par, ktory vie foldnut, tak posielam allin cca potsize bet a on dava dost rychly call a otaca A:club:8:club: a ja som skoro mrtvola.
Turn K:club: aby to nebolo napinave a ja idem domov.

16.miesto, klasicky o 1:30 rano.

čo sa týka tvojho 3 betu:
haman napísal:bude to vyzerat silnejsie
áno máš pravdu ten move vyzeral silno. Práve preto som ťa tipoval na TT+ ,a zároveň som z vysokou pravdepodobnosťou vylúčil, že máš na ruke AT+ lebo to by si hral inak.

haman napísal:ten call 3betu s A8s bol zly
nenazval by som ho zlý, nazval by som ho trochu loose ale na hrane. V pote bolo 12300 a mal som na call 4800. Myslel som si, že máš TT JJ QQ KK a tak mám ešte stále okolo 30 % equity čo mi vyšlo ako tesný call.
Hlavný faktor bol že som do teba očakával push na any flope a čakal som, že ak tam bude eso budem popredu a callnem ťa a ak nie tak to easy foldnem. :)
A ďalšie faktory v môj prospech boli , že som bol na teba v pozícii ten call ma stál asi 4% stacku čo nebolo veľa.

haman napísal:ale on stale moze mat overkarty, ktore ho netrafili, resp. maly par, ktory vie foldnut
malý pár by som ti tam takmer nikdy necalloval preflop, keďže si nemal dosť veľký stack.

sudden napísal:what ? vobec to nie je overplayed, 3-bet push so 66 proti BTN raisu je super std
vymyslat nezmysly s 20bb stackom sa neoplati (ak mas AA, KK, QQ tak ok lebo samozrejme chces dostat call alebo sa stacknut), ak to 3-bet foldnes, nechas sa vyfoldovat napriklad od AK/AQ (co bude asi podstatna cast range, ktora ta pushne) cim obrovsky stracas, dalsia velka vyhoda, je ze ten push ti nebudu random hraci callovat s takymi handami ako ta callol v tomto pripade, som presvedceny, ze push by ti s A8s nezaplatil, myslim, ze ani s AT/AJ by ti to nedal, proste ten push bude mat vacsiu fold equity
ci to vyzera silnejsie nie je take iste, a pravdepodobne to toho hraca zaujimat nebude, zaujimaju ho hlavne jeho dve karty a kolko ma na doplatenie, netreba precenovat pozorovacie schopnosti/adjustmenty random hracov :)

tak dik teda :D

Inak Haman som ti hovoril že na push by som ti určite foldoval lebo by som ti dal do range aj ruky tipu AT+ ktoré ma úplne crushujú a nemal by som dôvod tam dať 20% môjho stacku čo bol tvoj all in s dominovanou rukou . :) Až taká lama zas nie som :D

A hlavne keď som to tam povedal po tom čo si vypadol že si to mohol pushovať tak ma hneď velmajstri zhŕkli že načo by si pushoval 20bb stack :lol2:
Obrázok používateľa
KoPe

Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 20 Okt 2011 09:30

haman tie 66 v hre btn vs blindy s 20BB stackom ved to je sen. Easy push - mas tu extremnu FE - ked ti to foldne je to super, ak ta callne, casto flipujes, co vobec nie je zle. 3bet fold je mega zla lajna - hadam netreba vysvetlovat, ze nechavat si 10bb stack je hlupost, ak to aj 3betnes, tak aj jeho 4bet musis callovat. V kazdom pripade je to never fold situacia :x
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod sudden 20 Okt 2011 13:05

KoPe napísal:tak dik teda :D

Inak Haman som ti hovoril že na push by som ti určite foldoval lebo by som ti dal do range aj ruky tipu AT+ ktoré ma úplne crushujú a nemal by som dôvod tam dať 20% môjho stacku čo bol tvoj all in s dominovanou rukou . :) Až taká lama zas nie som :D

A hlavne keď som to tam povedal po tom čo si vypadol že si to mohol pushovať tak ma hneď velmajstri zhŕkli že načo by si pushoval 20bb stack :lol2:

you are wellcome :D tak na zaklade popisu tej handy som ta putol na random semi rybu, necakal som, ze by to mohol byt niekto rozmyslajuci, tych rozmyslajucich hracov na malych live turnajoch zase az tak vela nie je, jedine co mi bolo podozrive, bol ten preflop sizing, u vacsiny random hracov by som cakal 3600+ :D

ak si vedel co robis, tak je to samozrejme trochu ina situacia, ale ten call no neviem, mas cca 30% equity proti tomu co si napisal, ale to mas ak by bol vylozeny cely board, ty uvidis pravdepodobne len flop, sanca, ze hitnes eso je cca. 18% a problem moze byt ak hitnes 8ku na nejakom nizkom flope
Obrázok používateľa
sudden

Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod KoPe 20 Okt 2011 14:46

sudden napísal: mas cca 30% equity proti tomu co si napisal, ale to mas ak by bol vylozeny cely board, ty uvidis pravdepodobne len flop, sanca, ze hitnes eso je cca. 18% a problem moze byt ak hitnes 8ku na nejakom nizkom flope

v tomto máš pravdu :) , ešte som sa až tak nevyleveloval aby som aj na takéto veci myslel :D
Obrázok používateľa
KoPe

Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod haman 23 Okt 2011 15:45

ramzey napísal:
haman napísal:Medzitym Ramzey folduje 2 pary z flopu

Ta hra mi nedavala vyznam, lebo super je sice megafish, ale nehra takto nezmyselne v 2hom levely turnaja za cely svoj stack skoro. Hold moj read bol mimo, zial uz nehravam tolko live ako som hraval :D[/color]

bol viac agro bluffer ako ty ;)
ramzey napísal:
haman napísal:L 600/1200, mam 66 na SB, 20BB. obrovsky chiplead, skor tight hrac, stealuje z buttonu, dava 2700. Ja rozmyslam - stacknut sa 20BB deep so 66 je trocha overplayed, rozhodujem sa 3bet

Tu ako hovorim, 20BB je solidny efektivny stack a preto je to proti button stealu push.
3bet nedava vyznam, lebo nic lepsie nam nefoldne a sme OOP ak nas nebodaj callne.
Na flope repujes dokopy 3 kombinacie AQ, KK, AA tym pushom co je velmi uzka range na tvoj resteal range.

Myslel som si, ze prave pri tomto hracovi bude 3bet najlepsia moznost a keby som dostal call, tak to zoberiem cbetom, bohuzial trafil monster flop. Je pravda ze s 3bet pushom by som vela nepokazil, lebo je mala sanca, ze narazim do overparu a proti overkartam by som flipoval. Spravil som si to sam sebe prilis zlozite.

ramzey napísal:Kazdopadne ma zaujima ci sa niekto stretol s podobnou hrou, ze vas super 3x barelne aj ked ste ho reisli na flope aj na turne. A aka range priblizna bola u supera na tieto haluze."
-neberte do uvahy hry, kde si super minreisoval FD alebo SD a calloval potom ako primitiv.

Nestretol, ale na tychto live mtt sa vzdy stretnem s niecim novym a neocakavanym ;)

sudden napísal:
Donky sa ale raisuju, takze ho v momente raisujem na 3000. Cuduje sa, kruti hlavou a dava call,

donky sa raisuju ? to je nejake pravidlo ? :D ja si myslim, ze na takomto flope proti rybe nevyfoldujes vobec nic a barelovat to tiez asi nechces, takze to moc zmysel nedava
edit: samozrejme zalezi od supera, proti niekomu sa to raisnut da, ked vies, ze to realne moze aj zahodit, ale zdovodnenie donky sa raisuju nie je uplne optimalne :)

Nepresne som sa vyjadril, nie kazdy spot, kde je donk sa raisuje, ale donky vacsinou znamenaju weak hand/draw, a ja nechcem prenechat aktivitu superovi, preto som to raisol. Fakt ale je, ze bol 1.level a ja som mal na ruke QK, tak som to mal maximalne callnut, ak nie foldnut. Rozhodlo asi to, ze som to 3betoval pred flopom a prezentovat som overpar. Po calle na flope som spomalil, lebo mas pravdu barrelovat som to nechcel v L1.

sudden napísal:
2 +3500/35BB AKo na utg1, izolujem utg fish limp 100, davam 325. Dostavam 2x call a iny regular na SB dava 3bet na 1075. Ma vyse 75BB este, pokryvam ho v pohode, ale nechcem to s nim tocit pri takych velkych stackoch, tak davam len call. Sme headsup, fishky to vzdali. Flop J56 rainbow. Uplne suchy, nemyslim si, ze regular bude mat v 3bet spote nizke connectory, alebo maly par. C-betuje 1900 do potu 2500, co sa mi zda brutalne vela. JJJ som vylucil v momente a ten cbet je vela aj na overpar. Vyzera ako keby ma chcel vyfoldovat, davam ho na overkarty a po chvili rozmyslania ho davam do allinu, po dlhsom rozmyslani folduje. Spravil som to aj preto, ze som ho pokryval a preto, ze vie foldnut. total 17tisic.

tak regular je dost siroky pojem, ked niekto 3betuje oop 1075 po raise na 325 a dvoch calloch tak asi moc nevie co robi :) ja by som to 4-betoval uz len kvoli tomu, ze to nechcem hrat 4-way, to, ze fishky zahodili je skor zazrak
podla toho ako si popisal akciu je v pote 3000 a nie 2500, takze to je cbet 1900 do 3000 co nie je nic hrozne velke a povedal by som, ze taky lepsi std pre cbet na takychto turnajoch :) ten overpar by som vylucil skor na zaklade preflop sizingu, pretoze ani on by asi nechcel hrat vysoke pary vo 4way pote
btw. ak si ho "daval na overkarty" (= bol si lepsi) tak preco si pushoval flop ? nepotrebujes vyfoldovat horsie ruky

1. v pote nebolo 3000, musel som sa pomylit, za mnou bol len 1 call alebo ziadny. sorry za confusion. Keby tam boli 2 cally, asi da viac.
2. flop push, lebo:
a) keby som dal len call, tak mu davam free kartu
b) na iba raise tam nebol priestor, to by som sa commitol voci jeho pripadnemu reraise allin
c) nechcel som, aby mi on dal push, aby som ja musel rozmyslat, co ma ten druhy
d) chcel som to vidiet az do riveru, keby som dostal call
e) inak som sa nim bavil potom po hre a mal par mensi ako J, nemal overkarty. cize moj read bol zly.

sudden napísal:

what ? vobec to nie je overplayed, 3-bet push so 66 proti BTN raisu je super std

Dik za koment, keby som mal 15minut timebank, aj ja mozno na toto pridem co si napisal. ;) Toto bol prave hrac, ktory by mal pochopit ten 3bet a cbet na flope. Moj plan skoro vysiel, len flopol dream flop. Ale nabuduce to uz zahram 3betpushom. Nejak sa mi zdalo, ze 20BB stack je luxus, je to moj prirodzeny vyvoj v pokri, niekedy som s 15BB len calloval s AK vs buton steal a check/foldol flop ak ma nehitlo.
KoPe napísal:
haman napísal:ten call 3betu s A8s bol zly
nenazval by som ho zlý, nazval by som ho trochu loose ale na hrane. V pote bolo 12300 a mal som na call 4800.

OK, bol len loose ;) Lebo co si chcel flopnut okrem toho co ti prislo? :)
KoPe napísal:A hlavne keď som to tam povedal po tom čo si vypadol že si to mohol pushovať tak ma hneď velmajstri zhŕkli že načo by si pushoval 20bb stack :lol2:

kazdou hrou sa ucime.
Matej Zavacky napísal:haman tie 66 v hre btn vs blindy s 20BB stackom ved to je sen. Easy push - mas tu extremnu FE - ked ti to foldne je to super, ak ta callne, casto flipujes, co vobec nie je zle. 3bet fold je mega zla lajna - hadam netreba vysvetlovat, ze nechavat si 10bb stack je hlupost, ak to aj 3betnes, tak aj jeho 4bet musis callovat. V kazdom pripade je to never fold situacia :x

Suhlasim never fold, never call, ja som sa to rozhodol skomplikovat 3betom aby som overrepol ruku. S fold equity som moc nepocital (asi nespravne) + som nechcel narazit do monstra.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

"trest" za slowplay AA

Odoslaťod haman 26 Okt 2011 00:35

Zahral som si Timed Tournament na PS. 90minutovy - cca tolko sme chceli byt v krcme.

Zase raz som sa rozhodol slowplaynut AA, tento krat to vyslo ako malo, stackol som sa s 2 hracmi preflop o chiplead v turnaji.

Hral sa koniec predposledneho levelu, mal som krasny stack.

Timed tournament je taky mix SNG a DoN - SNG, ze blindy stupaju rychlo a su male stacky a DoN - ze treba prezit. Preto som sa neblaznil a cakal na ruku.

25.10.2011 Poker Stars NLHE Timed Tournament - t300.00/t600.00 Blinds - 8 players

CO: t21470.00 35.78 BBs
BTN: t8078.00 13.46 BBs
SB: t12302.00 20.50 BBs
BB: t4560.00 7.60 BBs
UTG: t13393.00 22.32 BBs
Hero (UTG+1): t23958.00 39.93 BBs
MP1: t8356.00 13.93 BBs
MP2: t20809.00 34.68 BBs

Pre Flop: (t900) Hero is UTG+1 with AObrázok AObrázok
UTG raises to t1800, Hero calls t1800, 1 fold, MP2 raises to t20749, 4 folds, UTG calls t11593 all in, Hero calls t18949

Flop: (t55791) JObrázok 7Obrázok 7Obrázok (3 players - 1 is all in)

Turn: (t55791) 5Obrázok (3 players - 1 is all in)

River: (t55791) 4Obrázok (3 players - 1 is all in)

Final Pot: t55791
Spoiler:
UTG shows JObrázok JObrázok
Hero shows AObrázok AObrázok
MP2 shows AObrázok AObrázok
UTG wins t41379.00

Po showdowne mi napadla results oriented myslienka, ze keby som 3betoval a hrac za mnou pushol, tak on tie JJ zahodi. heh.

Koncim turnaj s 10BB vyhravam cca 3xBI. 1.miesto bolo cca 260$, ten co mal tie JJ ziskal 16xBI, posledny co prezil mal 7$, cize kazdy mal viac ako BI. Nakolko prezilo len cca 60! ludi z 550!
haman

CJTB session NL10 4stoly 45min +5BI

Odoslaťod haman 13 Nov 2011 15:24

NL10-4stoly-45min-5BI.png
NL10-4stoly-45min-5BI.png (38.33 ) Zobrazená 3014 krát

Ano triafalo ma, boli nejake sety, fullhousy a postupky, ale dost som aj floatoval regov a vyhraval nad nimi postflop.
Pred casom som si myslel, ze mikro CG na PS je preregovana, ale bud som sa zlepsil v hre, alebo neviem. aj vcera som dal +6BI, i ked za podstatne dlhsi cas. Cez vikend sa mi hra lepsie ako cez tyzden.
haman

NL10 6max podobne priebehy sessions up and down

Odoslaťod haman 20 Nov 2011 13:39

Za posledne 2 tyzdne sa mi opakuje 1 vec, zacnem session v godmode, spravim easy 4BI+ a potom to ku koncu dna vsetko skoro stratim. Nie je to nikdy 1 session, ale viac sessions s prestavkami, t.j. nie je o to o strate pozornosti alebo unave. Ale v 1.session sa mi dari a v poslednej (nocnej) nie. Je mi jasne, ze primarne dovody budu 1) variancia a 2) rozbor hand pri ktorych som padal dole. Ale predsa, nemate niekto s tymto skusenost, ci tam nie je aj nejaky iny dovod? Ano, napada mi easy rada: daj si pauzu do dalsieho dna, ked nahras 4BI :)

note:session v predchadzajucom poste skoncila preto v pluse, lebo som uz nemal cas v ten den hrat.

NL10-20111116-935hands-453BBs-19BBs.png
NL10-20111116-935hands-453BBs-19BBs.png (42.23 ) Zobrazená 2850 krát

NL10-20111117-1337hands-457BBs--131BBs.png
NL10-20111117-1337hands-457BBs--131BBs.png (45.43 ) Zobrazená 2855 krát

NL10-20111119-3221hands-755BBs-164BBs.png
NL10-20111119-3221hands-755BBs-164BBs.png (48.69 ) Zobrazená 2860 krát
haman

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!