haman napísal:Medzitym Ramzey folduje 2 pary z flopu, ked na Ace river dostava raise/allin. Super ukazal top par z nizkeho flopu len. Ramzey tam nechal 2/3 stacku.
Ono popravde ta hra nedavala zmysel. Ja completnem SB 100 a super checkne.
FLOP 982r ja mam 82 a checknem, super betne 400 do potu 200, ja sa nestiham cudovat a betnem 1500, on call. Tu som presvedceny, ze som superman proti nemu.
Turn 6 a akcia pokracuje mojim betom 2500 do potu 3200 a callom
River je A a ja betnem 3500 a celim bleskurychlemu allinu od supera. A foldujem a on ukazuje 94off.
Ta hra mi nedavala vyznam, lebo super je sice megafish, ale nehra takto nezmyselne v 2hom levely turnaja za cely svoj stack skoro. Hold moj read bol mimo, zial uz nehravam tolko live ako som hraval
L 600/1200, mam 66 na SB, 20BB. obrovsky chiplead, skor tight hrac, stealuje z buttonu, dava 2700. Ja rozmyslam - stacknut sa 20BB deep so 66 je trocha overplayed, rozhodujem sa 3bet z 2 dovodov: bude to vyzerat silnejsie, mozem to foldnut na jeho push a nechat si 10BB na dalsiu hru (prave koncil level a isiel 800/1600). Takze 3betujem na 7500/6BB a nechavam si cca 16k. Super duma, duma a calluje! Najhorsia vec pre mna.
Flop Q82 a ja som to este mohol check/foldnut, potom co som dostal call predflopom, ale on stale moze mat overkarty, ktore ho netrafili, resp. maly par, ktory vie foldnut, tak posielam allin cca potsize bet a on dava dost rychly call a otaca A8 a ja som skoro mrtvola.
Turn K aby to nebolo napinave a ja idem domov.
Vacsina hracov, s ktorymi som ruku rozoberal, mi povedala, ze som to zahral OK a ten call 3betu s A8s bol zly. Jedine Ramzey mi povedal, ze on by tie 66 bud pushol alebo foldol.
Tu ako hovorim, 20BB je solidny efektivny stack a preto je to proti button stealu push.
3bet nedava vyznam, lebo nic lepsie nam nefoldne a sme OOP ak nas nebodaj callne.
Na flope repujes dokopy 3 kombinacie AQ, KK, AA tym pushom co je velmi uzka range na tvoj resteal range.
Inak som si vcera vsimol jednu nevydanu vec a to : "Fish callne preflop moj vysoky bet po vela limpoch, samozrejme je OOP, lop hitne T, to je toppar a donkne polku toho co som ja dal preflop [rozumej ja dam 2k pre, on na flope 1k] na jeho donk nasleduje moj bet 4k a on call. Turn tehla a super sa ma znova rozhodne betnut tentokrat prida a da mi 1500 na co kukam jak deges, ze ci ten primitiv netrafil set nahodou tak minreisnem na 3500 a znova iba call. River K a super dlho tankuje a posle mi 9000 zrazu behind si neha asi 5k.
V hre mam 7500 co je asi 1/3 stacku, pot odds mam na call 9k do potu cca 34k a ja skandalne zahodim AA.
Super nechape co robim a trepne, ze ma blufol, vsetci sa tam tlapkaju, ale ako zahadzuje karty sa mu odrazia a faceup sa mu otoci KToff. Teda 2 pary na river. Zacne daco koktat a tesi sa ako super bluffuje.
Kazdopadne ma zaujima ci sa niekto stretol s podobnou hrou, ze vas super 3x barelne aj ked ste ho reisli na flope aj na turne.
A aka range priblizna bola u supera na tieto haluze."
-neberte do uvahy hry, kde si super minreisoval FD alebo SD a calloval potom ako primitiv.