moving up - lolofonov blog
Re: moving up - lolofonov blog
Hm, no tazko nieco rozpisovat, klasicky android so vsetkym, co k tomu patri, super dizajn, je fakt tenky a lahky, co mi celkom vyhovuje. Na druhej strane ako pri takmer vsetkych smartfonoch je vydrz baterie slaba, ak nieco stale robim, tak vydrzi od rana asi len takych 7 hodin. Na htc s podobne velkym displejom je to ale vraj este o trochu horsie, v tomto smere si clovek moc nenavybera, z coho som trochu sklamany. Inak ak mas dobry internet, tak vsetky tie aplikacie dokazu ulahcit zivot. Browsovanie je tiez pohodlne, pisanie ma dost chyb a nedostatkov, ale da sa prezit vdaka velkemu displeju. Oproti sensation alebo galaxy s je tato xperia lacnejsia az o cca 100 € afaik a jediny vacsi rozdiel je vraj v procesore, ktory je na xperii pomalsi, ale zatial som to nijak nepocitil, takze by som povedal, ze spravne rozhodnutie. A tusim som to uz spominal, ale urcite je 100x vyhodnejsie kupovat cez net.
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
No ten procesor by sa mohol ukazat pri nejakom multitaskingu, inac pri beznom pouzivani by to nemalo byt velmi vidiet. Ta vydrz baterie je veru slaba na vsetkych tychto high-endoch, ale tak nabijat to kazdy den mi nepride zasa ako taky velky problem, mozno trochu pri cestovani a pod., inak sa to snad da zvladnut. A pokial nepridu vyrobcovia s nejakym inovativnym riesenim, ako zariadit, aby bateria vydrzala aspon 2x tolko, ako vydrzi dnes, tak to aj tak nebude az take uzasne, ked teraz ti vydrzi od rana do vecera a potom by ti vydrzala od rana do dalsieho rana S tym asi este nejaky cas problemy budu, ale tak to sa tyka vsetkych modelov, niektorych viac, inych menej.
Co este hovoris na fotak? Pocul som, ze tieto najnovsie SE maju velmi dobry fotak a ked sa to skombinuje s cenou, tak niektori ich kvoli tomu uprednostnia pred Samsungom/HTC
Co este hovoris na fotak? Pocul som, ze tieto najnovsie SE maju velmi dobry fotak a ked sa to skombinuje s cenou, tak niektori ich kvoli tomu uprednostnia pred Samsungom/HTC
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
nj, tiez som pocul, ze procesor sa prejavi len pri vyraznom multitaskingu a tak, takze ma to vobec nezatazuje...
s bateriou je problem ten, ze mi vacsinou nevydrzi od rana do vecera, hlavne ak je na programe nejaka nudna prednaska.
co sa tyka fotaku, nevyznam sa moc v tom, s mobilom som toho nikdy moc nepofotil, takze jedine, co mozem povedat, ze foti pekne, sorry
s bateriou je problem ten, ze mi vacsinou nevydrzi od rana do vecera, hlavne ak je na programe nejaka nudna prednaska.
co sa tyka fotaku, nevyznam sa moc v tom, s mobilom som toho nikdy moc nepofotil, takze jedine, co mozem povedat, ze foti pekne, sorry
- lolofon
nevladzem, proste nevladzem, mozno, ze zajtra sa zobudim a bude vsetko inak, ale v tejto chvili mam toho dost. stale idem dole, je to stale horsie a horsie. najhorsie je, ze ten moj DS sa neprejavuje rozdielom medzi AI EV a winnnigs, takze sa bojim toho, ze na to zatial proste nemam, aj ked si to nejako nedokazem pripustit, aj pri diskusii s ostatnymi hracmi z mojich stakes mam pocit, ze by som to mal v pohode porazat. navyse nejako ma to nebavi, momentalne hram len preto, aby som nieco vyhral a nie pre radost, rozmyslam, ze by som skusil seriozne omahu, ale nemam zas moc chut ucit sa odznova uplne nieco ine a uz vobec nemam chut na omaha swingy. nemam ani cas na seriozny objem + tie problemy s notebookom...
veril som si, ze zvladnem aggro brm, ale zlyhal som. znova.
mam teraz cez prazdniny na rozmyslanie ako dalej, ale myslim, ze sa otrasiem a pojdem dalej v nlhe.
veril som si, ze zvladnem aggro brm, ale zlyhal som. znova.
mam teraz cez prazdniny na rozmyslanie ako dalej, ale myslim, ze sa otrasiem a pojdem dalej v nlhe.
- lolofon
A ja som myslel, ze ja som na tom zle. Neviem, co k tomu co si napisal, dodat. Snad len, poznam ten pocit a GL v rebuilde!
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
zdravim,
od toho posledneho postu sa toho zmenilo dost. Aj ked stale trcim hlboko na nl25, tak som vyriesil vela mindsetovych issues - hlavne vdaka tucniakovi . Zistil som, ze potrebujem niekoho, s kym budem velmi casto v kontakte ohladom pokru, analyzy, session reviews, motivacie atd, aby som mal chut hrat. Ak hram iba sam pre seba izolovany od ostatnych, tak ma to vlastne velmi ani nebavi a hram len cisto pre peniaze bez radosti. To urcite nechcem. Preto som rad, ze sa uz nieco v tomto smere rysuje a ak to nejako dame dokopy casovo, tak to bude super.
Inak co sa tyka oktobra overall, je to velka bieda, ohromujucich 6,5k ruk - ale to je sposobene hlavne tym pokazenym notebookom. A ked som uz aj hral, tak to nebolo ono, po tom DS mam stale pocit, ze mojej hre nieco chyba, nejaka hlbka a nejaky rozmer, ktory mi umoznoval ziskat edge nad average regmi. Toto stale hladam a necakam, ze to pride zo dna na den, ale zda sa, ze postupne sa to zlepsuje. Musim aj viac studovat, ked som nehral, tak som nemal ani motivaciu ucit sa a chyba mi to. Na pstrategy prisiel jungleman, ale zatial som videl to jedno video, co tam dal a bol som dost sklamany, ked mam pravdu povedat. Stratil som tam sice platinum status, ale daju sa najst aj dobre gold videa a urcite mi tam pomaha aj forum atd.
Pokrove ciele na november:
20k ruk
A game, mat pocit, ze mam edge!
zvysit studium, pozriet thin red line, matematicke clanky a dalsie videa z pstrategy a vela analyzovat
zacat intenzivne spolupracovat cez skype (verim, ze v trojici)
Lovu zdar!
od toho posledneho postu sa toho zmenilo dost. Aj ked stale trcim hlboko na nl25, tak som vyriesil vela mindsetovych issues - hlavne vdaka tucniakovi . Zistil som, ze potrebujem niekoho, s kym budem velmi casto v kontakte ohladom pokru, analyzy, session reviews, motivacie atd, aby som mal chut hrat. Ak hram iba sam pre seba izolovany od ostatnych, tak ma to vlastne velmi ani nebavi a hram len cisto pre peniaze bez radosti. To urcite nechcem. Preto som rad, ze sa uz nieco v tomto smere rysuje a ak to nejako dame dokopy casovo, tak to bude super.
Inak co sa tyka oktobra overall, je to velka bieda, ohromujucich 6,5k ruk - ale to je sposobene hlavne tym pokazenym notebookom. A ked som uz aj hral, tak to nebolo ono, po tom DS mam stale pocit, ze mojej hre nieco chyba, nejaka hlbka a nejaky rozmer, ktory mi umoznoval ziskat edge nad average regmi. Toto stale hladam a necakam, ze to pride zo dna na den, ale zda sa, ze postupne sa to zlepsuje. Musim aj viac studovat, ked som nehral, tak som nemal ani motivaciu ucit sa a chyba mi to. Na pstrategy prisiel jungleman, ale zatial som videl to jedno video, co tam dal a bol som dost sklamany, ked mam pravdu povedat. Stratil som tam sice platinum status, ale daju sa najst aj dobre gold videa a urcite mi tam pomaha aj forum atd.
Pokrove ciele na november:
20k ruk
A game, mat pocit, ze mam edge!
zvysit studium, pozriet thin red line, matematicke clanky a dalsie videa z pstrategy a vela analyzovat
zacat intenzivne spolupracovat cez skype (verim, ze v trojici)
Lovu zdar!
- lolofon
Drzim palce a dufam ze sa to otoci, gl
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
Mam za sebou pre mna mimoriadne pokrovy vikend a.k.a. cca 4,5k ruk. Mindsetovo sa to urcite zlepsilo, dokazem hrat dlhsie sessions a hlavne hrat castejsie a dlhsie A-game. Ak mam chut, tak davam uz bez vacsich problemov 2hod sessions - cize cca 900-1k ruk, co je fajn na moje pomery. Vysledky ale nie su nic moc, vacsinou to zariadi redline, proste nejako vsetci raisuju moje cbety a 2nd barrely, aj ked staty maju vsetci pasivne. Som ale rad, ze sa celkom ovladam a az na 1-2 zavahania v tomto smere som dokazal odolat spewy chutkam. Tiez som absolvoval sweatku a prehodnotil par veci, hlavne som znizil pf sizing, lebo na to, ze hram pomerne loose, som mal asi privelky openraise sizing na viacerych poziciach.
Trochu som sa aj hral s matematikou pri stealovani a trochu som rozsiril range na btn, uvidime, co to prinesie. Teraz sa chcem venovat opat hlavne technickej stranke hry, na pstrategy ma TLN 2 nove videa, na ktore sa urcite tesim. Navyse mam aj nieco rozcitane, tak uvidime
BR je biedny, ale snad NL10 uz nebude a konecne pojdem spravnym smerom. Neskromne musim priznat, ze som zcasti na seba aj hrdy, ze dokazem po otrasnych 50k rukach hrat dalej a ze aj napriek tomu, ze sa mi BR zmensil od vrcholu uz asi 7nasobne, tak ze som nikdy nedospel do stadia, kedy by som hadzal notebook o stenu a hral s poslednymi bucks NL400. Treba ist dalej!
Trochu som sa aj hral s matematikou pri stealovani a trochu som rozsiril range na btn, uvidime, co to prinesie. Teraz sa chcem venovat opat hlavne technickej stranke hry, na pstrategy ma TLN 2 nove videa, na ktore sa urcite tesim. Navyse mam aj nieco rozcitane, tak uvidime
BR je biedny, ale snad NL10 uz nebude a konecne pojdem spravnym smerom. Neskromne musim priznat, ze som zcasti na seba aj hrdy, ze dokazem po otrasnych 50k rukach hrat dalej a ze aj napriek tomu, ze sa mi BR zmensil od vrcholu uz asi 7nasobne, tak ze som nikdy nedospel do stadia, kedy by som hadzal notebook o stenu a hral s poslednymi bucks NL400. Treba ist dalej!
- lolofon
Je ťažké hľadať motiváciu, keď človek prišiel o 6/7 bankrollu, človek sa vtedy potrebuje vykecať a bežní ľudia to obvykle nepochopia, takže je super, že máte s tučniakom skupinu Mňa poker tiež po určitej dobe toľko nebavil a hral som ho len pre peniaze a nerobilo to dobrotu, najlepšie je, keď je s kým sa pretekať
Minule som bol u kamoša a pozerám že tú Debordelizaci hlavy mal v poličke, tak som si ju požičal a už ju mám prečítanú, celkom sa mi páčila ako bola napísaná a trochu mi pomohla s pretriedením bordelu
Minule som bol u kamoša a pozerám že tú Debordelizaci hlavy mal v poličke, tak som si ju požičal a už ju mám prečítanú, celkom sa mi páčila ako bola napísaná a trochu mi pomohla s pretriedením bordelu
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Vies co ja som uz tiez dost z toho precital a aj ked s pohladom autora na niektore veci nesuhlasim, je tam kopec velmi zaujimavych a poucnych myslienok. Co sa tyka toho br, tak je jasne, ze si za to mozem z velkej casti sam aggro brm a horsou hrou.
Vcera inak poucna analyza s mortylenom, z 5 ruk, ktore sme presli som 4 zahral zle alebo minimalne pochybne. Co ma tesi, ze to neboli mindsetove chyby, ale skor technicke veci ako zle vyhodnotenie superovej range, poctu komb nejakej range atd. Navyse to boli aj velmi tesne situacie casto a tiez zaujimave, vecer nieco postnem.
Vcera inak poucna analyza s mortylenom, z 5 ruk, ktore sme presli som 4 zahral zle alebo minimalne pochybne. Co ma tesi, ze to neboli mindsetove chyby, ale skor technicke veci ako zle vyhodnotenie superovej range, poctu komb nejakej range atd. Navyse to boli aj velmi tesne situacie casto a tiez zaujimave, vecer nieco postnem.
- lolofon
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.