QQ prva ruka v turnaji 300BB deep

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: QQ prva ruka v turnaji 300BB deep

Odoslaťod tucniak 01 Nov 2011 12:03

eraserSK napísal:
Lenze Matej nepocuvol a davaaa call...a hadajte co mal super 8-)

aha takze ked to tam teraz mal tak je jasne ze by to tam mal mat stale a treba to teraz stale foldovat, lebo to tam tentokrat mal
aha 8-)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod eraserSK 01 Nov 2011 12:14

nie ja hovorim ze umna je to vzdy fold, kvoli tomu ze Matej alebo hocikto solidny ma edge na takychto hracov a riskovat ze budes proti AK a flipovat PRVU RUKU 300bigblinds deep v turnaji je blaznovstvo alebo ze ma KK AA a sme natom velmi zle....preto to je fold nie ze tentokrat mal super AA ...
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod yegon 01 Nov 2011 15:53

fold

aky je dovod callnut? vidim len 2 moznosti:

- supera tym explujeme - teda myslime si ze shovuje light resp neshovuje AA/KK - to si ale nemame na zaklade coho mysliet cize to by sme len hadali a vysledok by nebol zavisly a tom ze sme to zahrali dobre ale na tom ci sme sa random trafili v nasom hadani. Co ak na 2+2 prave bez 12teddy a vsetcia open shovuju AA?

- chceme byt unexploitable - foldnut QQ nie je exploitable 300BB deep proti openshovu ked mame investovaneho 1/2 BB
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 01 Nov 2011 17:04

yegon napísal:fold

aky je dovod callnut? vidim len 2 moznosti:

- supera tym explujeme - teda myslime si ze shovuje light resp neshovuje AA/KK - to si ale nemame na zaklade coho mysliet cize to by sme len hadali a vysledok by nebol zavisly a tom ze sme to zahrali dobre ale na tom ci sme sa random trafili v nasom hadani

- a na zaklade coho si na druhej strane mame mysliet, ze shovuje KK/AA? nie je to rovnake hadanie ako naopak? s tym ze turnaj len zacal mam moznost DU hned na zaciatku (myslim, ze dost casto), alebo vypadnem bezbolezstne v prvej ruke (myslim, ze menej casto)... v kazdom pripade je jeho shov mega zly- takyto tah necakame od rega ani od ziadneho aspon trochu rozmyslajuceho hraca - racionalne, ked sa pokusim nejako vklenut do mysle toho pushujeceho hraca tak mi to pride take, ze castejsie tam bude mat ine random ruky ako prave AA/KK (chapem, ze ty tvrdis, ze nemam na zaklade coho toto tvrdenie posudit, len mi to skratka nedava vobec zmysel)....napr. mam AK, AJ, JJ, QQ, 1010, 99, a som slaby bojim sa to zahrat rozumne pushnem, ved to takmer nikdy necallne a mam pokoj nekomplikujem si zaciatok turnaja - nebude rozmyslat hrac skor takto(viem toto sa neda nijako odmerat)? Toto zmyslanie, ale mi pride stale castejsie realne ako, ze mam KK/AA pushnem to tam cele a zdoublujem sa ak bude mat AK,QQ...

Suhlasim s tebou yegon, ze sa chceme v kazdej situacii exploitovat, ale preco by sme mali foldovat v tejto situacii, ked si myslime (aspon ja), ze dlhodobo tam bude mat random neznamy hrac AA/KK menej casto ako ine ruky
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod yegon 01 Nov 2011 17:53

mozes mat pravdu a ked toto spravi 100 hracov tak 99 z nich bude mat JJ a jeden AA - potom je call vysoko +EV, mozes sa mylit a 80 hracov bude mat AA a 20 JJ - proste nevies - tipujes. Tym padom skill tu spociva v dobrom tipnuti si. Ak si veris ze dokazes taketo nieco odhadhnut tak fajn, ja si netrufam tvrdit ktore z toho je spravne. Ano pushnut AA nedava zmysel, ale rovnako nedava zmysel pushnut ani JJ ani AQ ani nic ine tak co si vyberieme ze ktoru nezmyselnu vec ten clovek robi?

problem s tymto hadanim je ten ze callom riskujes turnaj ak sa mylis

pytas sa "na zaklade coho si na druhej strane mame mysliet, ze shovuje KK/AA" - to si ale nemusime mysliet, pretoze ak sa aj mylime tak foldom nic neriskujeme a kedze nas fold nie je (vdaka hlbke stackov) exploitable tak nie je chybou

cize vieme ze fold je urcite OK a call moze ale nemusi byt - preco by sme sa mali rozhodnut pre call?

btw ovela zaujimavejsie by to bolo keby si mal KK
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod tomiG 01 Nov 2011 18:16

samozrejme budem za exota ale na turnajoch s mensim bi pd 3 do 50usd tie esa hram aj ja tak.... mam s tym len dobre skusenosti je uplne jedno kolko som deep aka bola akcia na stole kde sedim stale esa pushnem a je az prekvapujuce s cim vsetkym su hraci schopny ma do callovat ta handa sa moze len pokazit a to uz nehovorim ked su v hre traja alebo styria hraci a na nizkych limitoch akosi 3bet 4bet vobec nic neznamena :D preco som sa k tejto taktike dopracoval? mal som uz pokrk prehratych AA do roznych trashov v multipotoch fakt mozem len vrelo odporucat ;) na vysich limitoch uz funguje aj take nieco ako 3bet 4bet a zvacsa sa tam vykristalizuje HU a tam sa tie esa hraju fajn a este v pozicii...urcite je to ziskovejsie ako pushovanie z prvej ale uz som sa prichitil aj vysie ze som to tam poslal a to hlavne pokial som mal chutky to nebodaj slowplayovat alebo podobne na tych nizsich limitoch sedi podla mna obrovske mnozstvo hracov ktori nedokazu foldut maly stredny par a AJ a alebo AQ je uz absolutne top handa ktora sa predsa neda foldnut....este raz vrelo odporucam :fish:
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod skJacob 01 Nov 2011 18:23

Myslim, ze ja callujem aj keby mi ukazal AK
skJacob

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 4 krát/14 krát

Odoslaťod yegon 01 Nov 2011 18:48

skJacob napísal:Myslim, ze ja callujem aj keby mi ukazal AK

no ved ale proti AK si 56% favorit to je snad happy fistpump call ked ti ukaze AK

otazka je ked ty mas AK a super ukaze QQ - aj to happy callujes? :)
Obrázok používateľa
yegon

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!