yegon napísal:fold
aky je dovod callnut? vidim len 2 moznosti:
- supera tym explujeme - teda myslime si ze shovuje light resp neshovuje AA/KK - to si ale nemame na zaklade coho mysliet cize to by sme len hadali a vysledok by nebol zavisly a tom ze sme to zahrali dobre ale na tom ci sme sa random trafili v nasom hadani
- a na zaklade coho si na druhej strane mame mysliet, ze shovuje KK/AA? nie je to rovnake hadanie ako naopak? s tym ze turnaj len zacal mam moznost DU hned na zaciatku (myslim, ze dost casto), alebo vypadnem bezbolezstne v prvej ruke (myslim, ze menej casto)... v kazdom pripade je jeho shov mega zly- takyto tah necakame od rega ani od ziadneho aspon trochu rozmyslajuceho hraca - racionalne, ked sa pokusim nejako vklenut do mysle toho pushujeceho hraca tak mi to pride take, ze castejsie tam bude mat ine random ruky ako prave AA/KK (chapem, ze ty tvrdis, ze nemam na zaklade coho toto tvrdenie posudit, len mi to skratka nedava vobec zmysel)....napr. mam AK, AJ, JJ, QQ, 1010, 99, a som slaby bojim sa to zahrat rozumne pushnem, ved to takmer nikdy necallne a mam pokoj nekomplikujem si zaciatok turnaja - nebude rozmyslat hrac skor takto(viem toto sa neda nijako odmerat)? Toto zmyslanie, ale mi pride stale castejsie realne ako, ze mam KK/AA pushnem to tam cele a zdoublujem sa ak bude mat AK,QQ...
Suhlasim s tebou yegon, ze sa chceme v kazdej situacii exploitovat, ale preco by sme mali foldovat v tejto situacii, ked si myslime (aspon ja), ze dlhodobo tam bude mat random neznamy hrac AA/KK menej casto ako ine ruky