Anketa - CCC BA - SNG pred hlavnym turnajom?

Vyjadrite svoj postoj v anketách na pokerportali.

Uvítali by ste, aby sa hralo v CCC BA pred hlavným turnajom SNG?

Nerozumiem otázke.
1
4%
Áno.
18
72%
Nie.
2
8%
Je mi to jedno.
4
16%

Celkový počet hlasov : 25

Re: Anketa - CCC BA - SNG pred hlavnym turnajom?

Odoslaťod pLAYERsvk 07 Nov 2011 14:00

haha.. ironia :D

anyway.. dneska nepridem na SNG, lebo mam o 18.30 cviko fin.man... ale utorok (ak presvedcim wizda) a stvrtok uz pridem.

palo, co keby si nechal ostatnych nech si robia co chcu.. ak ma niekto chut na live poker, tak nech si ide zahrat.. ak nie tak nie... ty a tvoja zarobkova cinnost, co vymyslas picoviny ako double up challange... WTF :D
K "zasmradenej herni, predmudretym idiotom a lamentovanie.." asi tolko, ze sa pozri najprv na seba :) no offence
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod palo1973 07 Nov 2011 14:13

pLAYERsvk napísal:haha.. ironia :D

anyway.. dneska nepridem na SNG, lebo mam o 18.30 cviko fin.man... ale utorok (ak presvedcim wizda) a stvrtok uz pridem.

palo, co keby si nechal ostatnych nech si robia co chcu.. ak ma niekto chut na live poker, tak nech si ide zahrat.. ak nie tak nie... ty a tvoja zarobkova cinnost, co vymyslas picoviny ako double up challange... WTF :D
K "zasmradenej herni, predmudretym idiotom a lamentovanie.." asi tolko, ze sa pozri najprv na seba :) no offence

-vsak ja necham ludi nech si robia co chcu,ja len pisem,ze hranie live sngs je neprofitabilne,hlavne tych mikro limitov

-ja vymyslam picoviny ako double up challange?to si kde na to prisiel?btw co to je?

-a to posledne som dost nepochopil,vlastne celkovo som nepochopil o co ide v tomto prispevku
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod pLAYERsvk 07 Nov 2011 14:19

aha, sry zmylil som sa... :( shame on me http://www.pokerportal.sc/poker-diskusia/cash-game-texas-holdem-f91/double-up-challenge-t7505.html <- toto som mal na mysli..

sorry :P
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Odoslaťod popoBA 07 Nov 2011 14:25

prepac ze ta ta challenge nezaujala.to som vymyslel preto aby som si volaco zarobil a mohol to poslat cervenemu krizu a hned sa stym pochvalit lebo som uzasny ;)
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod pLAYERsvk 07 Nov 2011 14:26

nana ja som velmi rad ze PP komunita dotuje cash game regularov.. fakt epic lols :D nad tou demenciou..
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Odoslaťod palo1973 07 Nov 2011 14:27

pLAYERsvk napísal:aha, sry zmylil som sa... :( shame on me http://www.pokerportal.sc/poker-diskusia/cash-game-texas-holdem-f91/double-up-challenge-t7505.html <- toto som mal na mysli..

sorry :P

hm to nic nemeni na tom ze tvoj post je pomerne agresivny?mas kramy?alebo si prehral 2 dolarove sng?
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod pLAYERsvk 07 Nov 2011 14:31

hovoris o zasmradenej herni a idiotoch a ze su sngcka neprofitabilne.. ja som na live SNGkach vyse 2000 euro v pluse... nemam rad ked sa niekto navaza do niecoho comu nerozumie... anyway.. sorry za agresivny pristup.. myslel som ze si autor challange.. preto som tvoj nazor vnimal inak. :)
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Odoslaťod palo1973 07 Nov 2011 14:37

2000 euro?za kolko hodin hry?a preco si myslis ze sa nerozumiem do toho?

EDIT:vo vacsine herni sa fajci a su zasmradene-reality ci nie?a preco by malo byt ziskovejsie odohrat za 2 hodky jedno 15 $ sng ako v tom istom case cca 60 online by ma tiez zaujimalo
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod pLAYERsvk 07 Nov 2011 14:50

1. nerozumies sa do toho, pretoze to nehrajes.

2. 120 hodin +-

preco by malo byt ziskovejsie odohrat za 2 hodky jedno 15 $ sng ako v tom istom case cca 60 online

mozes hrat online, popri tom ako drtis live :)
tazko porovnavat uroven SNG top regularov na Stars, a uroven CCC ruletovych "regularov" :D tj. roi mas o cosi vyssie...
Neviem ci si schopny byt 100% sustredeny 18hodin denne a hrat 30tables naraz.. Sem tam treba aj vypnut.. sadnut si za jeden stolik, dostat 10 hand za hodinu a kus relaxovat.. Zasmiat sa nad 43o 3-betoch, bavit sa a nieco zarobit...
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Odoslaťod palo1973 07 Nov 2011 15:02

uz nebudem reagovat,je to zbytocne,lebo ty si majster sveta a vies vsetko najlepsie.......btw stavim sa o cokolvek,ze som odohral viac sngs live ako ty

EDIT;samozrejme edge tam je,ti live hraci su neskutocne zli,avsak ta struktura z toho dost ubera
Obrázok používateľa
palo1973

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ankety

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!