MTT Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: MTT Blog

Odoslaťod eraserSK 13 Nov 2011 13:37

Ahojte all, tak este som neranajkoval a je pol 2 ale rychlo napisem blog kym si pametam ako tak handy :)

Takze DOXxBet tour novembrova edicia :)

CO sa tyka tohto turnaja, hral som ho prvy krat, mate 10k chipov normal struktura, prvych 5 levelov je tusim 30min a potom su 40min. Takze ako zvycajne pri BA turnajoch, je moj zvycajny problem to ze kazdy na kazdeho uz ma read, kazdy sa pozna :D a ja ako online hrac som poznal par tvari z 50k gtd takze aspom tak som vedel kto je reg.

Tak podme na dolezite ruky o ktorych sa da troska diskutovat (neviem ci si budem pametat uplne na 100 percent, party do pol 6 rana mazala niektore udaje v pameti 8-) )

Treba este uvies ze v turnaji som mal best ruku AQs!!! vobec som nemal ruky bohuzial, uplne CD a absolutne ma netriafali boardy, ale aj to patri k pokru. Stol som mal dost tazky lebo boli tam AZ min. 4 regovia silny (cg hraci ale aj daky velmi silny pokrovy hrac, haman pozna neviem ako sa vola, potom daky mlady chalan co vyhral piatok CPT v BA?, no nic moc stol a samozrejme 2 regovia jeden na SB druhy 3 miesta nalavo.

Vela krat som mal A Xs proste suited esa co boli nashit na raise ale ked boli 4 limpy tak je viac ako profitabilnee skusit trafit nieco :)

1. ruka: QJs otvaram na utg2 tusim, pri 200bb na 500, dostavam flat od CG rega 3 miesta odomna, dalsi flat z BB. flop Qc 4c 7h. Mam top pair a backdoor flush draw, davam standart cbet, CGreg call a bb fold. turn prichadza moja flushdraw 2, cize mam TP a Q high flushdraw. Pokracujem betom na dakych 600 super call. River blank uplny, davam block bet asi 700 chcem showdown a je sanca ze missol flushdraw od flopu, on ale rr na 2700, takze mi neostava nic ine ako fold lebo som este nevedel ze je reg... Mohol mat AQ ale neviem ci by raisoval, skor set od flopu a pekne ma dojil :)

2. ruka: bola ked uz som mal stack asi 7k, dostal som sa do hry s aktivnym hracom ale poslabsim, otvara na CO standart raise, silny reg na pravo call z sb, ja davam s AQ tiez call s tym ze opener mal asi 5k behind. flop prisiel vcelku krasny J K 5. Mam nuts flushdraw a straigh draw, tu uz som pripraveny ist na plnu. po sb a mojom ceck CO bet, sb fold a ja iba call, na turne som ho chcel pretocit aby musel callnut allin uz (podla odds). Na turne blank, ale mne to nevadi, po jeho bete co uz v pote bolo tolko co mal on behind stack davam all in on tankuje a FOLD prekvapivo...nevadi, aj tak som semibluffoval nakolko som nemal made handu on mohol mat J asi trafeneho....

3. ruka: tato je predposledna dolezita, CG reg 3 miesta odomna dava MP1 open standart, button slabsi hrac call ja dorovnavam mam AJo a slusne odds. FLOP prisiel totalne uts premna J 4 6, mam TPTK a nuts flushdraw od flopu, tu som 100 pro pripraveny ist do allinu, davam ceck a s tym ze od CG hraca cakam cbet na 99 percent, no dava cek a tak aj buton...turn prisiel A, nadherna karta premna nakolko ten opener casto mohol mat AQ AK, ja uz betujem, cg reg dava call a button fold. Teraz verim ze dojim ja jeho a dufam ze ma teda Ax. River cisty blank, ja davam bet tusim 1700 a on rr 4700. Absolutne to nedavalo zmysel ale to iste mi uz spravil a aj v inych hrach som videl stupidne bety od neho prilis silne, je jasne ze je CG hrac a nie MTT hrac...no uz aj tak som bol pripraveny mu dat call lebo mam Top dva pary, ale read som si dal na Ax, a nakolko si raz uz takto dupol, davam easy call...super otaca nieco uplne necakane 78 flush od flopu, ja s nervami otacam AJ nuts flushdraw a vsetci na stole zhikli...ze aky setup..co uz...ostava mi 6k behind ide dinner break a mam 20bb...

4. ruka: to som sa s prekvapenim dnes docital ze pan na 3 ruke bol moja konecna a s 90k stakom sa NEDOKAZAL dostat na FT, no co mam povedat tak asi hral :D....ked som sa s nim dostal do hry mal asi 25k priblizne stack. Na stole mi hovorili ze ho triafa jak sibnute...no nepocuval som ich :lol2: hral som stale moj pokrik :) ...takze ten ujo limp na MP, vsetci fold a ja na bb mam AT, pushujem 20bb stack, on ani dlho nerozmysla nepocita nic, asi iba ocami si povedal ze ma vela chipov a dava call..toto som pravdupovediac aj chcel, preto hocijaky par isto raisuje, silnejsie A isto raisuje...takze budem 60-40 alebo ak boh da 70-30 :D...no nedal a bol to prvy pripad...AT vs KJ...J flop a ja idem na party :)

VIac menej spokojny ziadnu ruku si nevycitam...troska ma stvalo ze absolutne som nemal handy...a ked som mal tak niekto mal silnejsiu..nevadi...buduci rok by som to chcel hrat pravidelne.

GL all
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Re: MTT Blog

Odoslaťod eraserSK 20 Dec 2011 08:05

Ahojte,

dlhsie som sa neozval dako som sa venoval praci a pokru a holkam :D Takze posledny mesiac som mal hit na party tusim 4 miesto v 10k gtd za 500 skoda ze nebolo prve za 3k :)

Hlavne som hral SM o 10M dolarov mal som pripraveny direct buy in ale nakoniec som hitol poslednu kvaldu ktora sa hrala prekvapivo velmiii dlho, vlastne do hry sme nastupili asi 45 min po zaciatku. Pripajam HH a kto chce nech zakomentuje nejake ruky ktore by hral inak etc :)

Vyletel som asi 1000 miest od ITM vo flipe kde som pushoval proti potencialnemu light openu a definitivne light 3betu z Butnu, ja na BB push JJ.

Dve ruky ktore by st emali isto komenty: JK limp na MP - to je misclick chcel som raise :)
AK na bb call - tento call bol dost tazky rozhodoval som sa co robit lebo mal som iba jedneho MEGA TIGHT hraca a to bol ten co akurat tu hru otvoril mal staty VPIP- 6 PFR- 5 za 100 RUk takze ani nebudem comentovat :D

inak sa mi hralo dobre a odviazane :)

HH: http://leteckaposta.cz/342162254
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!