janobendik napísal:Ahojte. Niekedy je poker proste kruty! V druhom dni sa dostanem na 108K
-prehram AQs do zatajeneho AK na borde AJT -JT v mojej farbe!!!! Za 30K
- potom príde rozhodujuca hra , ja na utg AA pri bl 600/1200 dAvam do 2900 /hrám veľmi malo rúk/, baton -Grékov o ktorom som bol presvedčený že na butne zaplati - call, lenže aj oba bl call / sb-romanelo , bb - írsky psPro/. Flop Jd2s6s -Ír bet 5500./ má 60K/ je raise 18K, 2ja fold. Ír allin . Čakal som že Pro bude mat chyteneho J +možnú farbu/ teda že som trocha pozadu, ale on iba dro na farbu Q7.... neomylny dealer mu ju samozrejme hneď vysvieti
Naozaj neviem za čo u PS tieto PsPro udeluju , ved to bol z jeho strany obyčajný gambling /a nielen v tejto partii zahral slabo, bol to celkovo slabý hráč na ps má nick tadeus/
Janko ale ty sa na to pozeras zo svojej stranky a mas na ruke AA on doplacal pred flopom 1700 do banku kde uz bolo cca10k ziadne 3bet a podobne flop ho trafil betol na FD co je standard s tym ze na tvoj 3bet reagoval klasicky all inom daval tvoju ruku niekde na JQ KJ JT a keby zrovna AJ aj tak to asi foldnes ked ho niekolko krat nepokrivas bezna on line hra ale najdem ti podobne hry aj u patrika antoniusa aj u iveyho a dwana atd...verim ze to mrzi ale jud je solidny hrac co ma aj online vysledky aj live mimochodom to pro si vysluzil hlavne za vyhru na main evente WCOOP 2009 tusim...mozno tu ti pripadal ako zly hrac ale to moze tvrdit aj o tebe mnozstvo hracov...smola nabuduce mu tych 20% nedoleze velke do dalsich bojov