EPT Loutraki: O €1,344,000 už bez Bendíka

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: EPT Loutraki: O €1,344,000 už bez Bendíka

Odoslaťod WNT 18 Nov 2011 22:14

janobendik napísal:Ahojte. Niekedy je poker proste kruty! V druhom dni sa dostanem na 108K
-prehram AQs do zatajeneho AK na borde AJT -JT v mojej farbe!!!! Za 30K
- potom príde rozhodujuca hra , ja na utg AA pri bl 600/1200 dAvam do 2900 /hrám veľmi malo rúk/, baton -Grékov o ktorom som bol presvedčený že na butne zaplati - call, lenže aj oba bl call / sb-romanelo , bb - írsky psPro/. Flop Jd2s6s -Ír bet 5500./ má 60K/ je raise 18K, 2ja fold. Ír allin . Čakal som že Pro bude mat chyteneho J +možnú farbu/ teda že som trocha pozadu, ale on iba dro na farbu Q7.... neomylny dealer mu ju samozrejme hneď vysvieti :evil:
Naozaj neviem za čo u PS tieto PsPro udeluju , ved to bol z jeho strany obyčajný gambling /a nielen v tejto partii zahral slabo, bol to celkovo slabý hráč na ps má nick tadeus/

Janko ale ty sa na to pozeras zo svojej stranky a mas na ruke AA on doplacal pred flopom 1700 do banku kde uz bolo cca10k ziadne 3bet a podobne flop ho trafil betol na FD co je standard s tym ze na tvoj 3bet reagoval klasicky all inom daval tvoju ruku niekde na JQ KJ JT a keby zrovna AJ aj tak to asi foldnes ked ho niekolko krat nepokrivas bezna on line hra ale najdem ti podobne hry aj u patrika antoniusa aj u iveyho a dwana atd...verim ze to mrzi ale jud je solidny hrac co ma aj online vysledky aj live mimochodom to pro si vysluzil hlavne za vyhru na main evente WCOOP 2009 tusim...mozno tu ti pripadal ako zly hrac ale to moze tvrdit aj o tebe mnozstvo hracov...smola nabuduce mu tych 20% nedoleze velke :gl: do dalsich bojov
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod ramzey 18 Nov 2011 22:28

Ja neviem naco sa snim vobec o tom bavite, ked on ma ocividne iba svoj pohlad na vec :D
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 18 Nov 2011 23:02

[/quote]
Janko ale ty sa na to pozeras zo svojej stranky a mas na ruke AA on doplacal pred flopom 1700 do banku kde uz bolo cca10k ziadne 3bet a podobne flop ho trafil betol na FD co je standard s tym ze na tvoj 3bet reagoval klasicky all inom daval tvoju ruku niekde na JQ KJ JT a keby zrovna AJ aj tak to asi foldnes ked ho niekolko krat nepokrivas bezna on line hra ale najdem ti podobne hry aj u patrika antoniusa aj u iveyho a dwana atd...verim ze to mrzi ale jud je solidny hrac co ma aj online vysledky aj live mimochodom to pro si vysluzil hlavne za vyhru na main evente WCOOP 2009 tusim...mozno tu ti pripadal ako zly hrac ale to moze tvrdit aj o tebe mnozstvo hracov...smola nabuduce mu tych 20% nedoleze velke :gl: do dalsich bojov[/quote]

-wnt ako casto bude tight hrac po tom co utg raisoval vo 4way pote raisovat donkbet s QJa pod.ruky ? Pravdu nemas ani v tom, ze v tejto situacii by to bol s AJ fold. TpTk uz nefoldnes v takomto pote. Nech je Tadeus akokolvel dobry hrac - tuto ruku zahral zle.
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod WNT 18 Nov 2011 23:32

Matej Zavacky napísal:

Janko ale ty sa na to pozeras zo svojej stranky a mas na ruke AA on doplacal pred flopom 1700 do banku kde uz bolo cca10k ziadne 3bet a podobne flop ho trafil betol na FD co je standard s tym ze na tvoj 3bet reagoval klasicky all inom daval tvoju ruku niekde na JQ KJ JT a keby zrovna AJ aj tak to asi foldnes ked ho niekolko krat nepokrivas bezna on line hra ale najdem ti podobne hry aj u patrika antoniusa aj u iveyho a dwana atd...verim ze to mrzi ale jud je solidny hrac co ma aj online vysledky aj live mimochodom to pro si vysluzil hlavne za vyhru na main evente WCOOP 2009 tusim...mozno tu ti pripadal ako zly hrac ale to moze tvrdit aj o tebe mnozstvo hracov...smola nabuduce mu tych 20% nedoleze velke :gl: do dalsich bojov[/quote]

-wnt ako casto bude tight hrac po tom co utg raisoval vo 4way pote raisovat donkbet s QJa pod.ruky ? Pravdu nemas ani v tom, ze v tejto situacii by to bol s AJ fold. TpTk uz nefoldnes v takomto pote. Nech je Tadeus akokolvel dobry hrac - tuto ruku zahral zle.[/quote]
Matej a kde beres ze Jud sedel na utg sedel na BB call 17% potu preflop flop bet na Jankov 3bet odpoveda all inom jedina range ktoru mu dava su tie Jxxx alebo su tam pokojne aj TT 99 a bluff sa tiez neda vylucit... ved keby ho daval na top 3handy snad nebude samovrah a neda plnu zase takeho tupca z neho nerobme ved vie ze ma max 20%... a pritom AJ som napisal ASI to je na zvazenie je tak na 70% call ale netvaril by som sa pri takom calle nejako vitazoslavne....nehovorim ze je to ucebnicova handa ale ja nic tragicke zo strany Juda nevidim Janko mal smolu pokial mas AA a betnes ako 1 tak asi najhorsie co sa ti moze stat je ze pocujes za sebou 3-4 call a tu je ten priklad preco tomu tak je.
WNT

Odoslaťod Matej Zavacky 19 Nov 2011 00:01

tadeusov call bol diskutabilny, mozno trochu viac dobry ako zly, urcite, ked uz tak squeeze pf by bol lepsi, ale to je jedno. Ja tu tvrdim, ze davat tight hracovi po utg raise a naslednom raise donkbetu (ked ste vo 4way pote a ten hrac ma este dvoch hracov za sebou) range QJ, JT, KJ..., je mega podcenenie a nezvladnutie situacie
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod popoBA 19 Nov 2011 04:30

a ved on mozno dobre po tom raise na flope vedel ze tam je QQ+ len mal proste chut si to zagemblit
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod janobendik 19 Nov 2011 11:50

Ahojte. Ešte raz pre všetkých slušných prispievateľov /nemusia so mnou súhlasiť ako napríklad Wnt, ale majú záujem zistit o pokri a hre niečo nové/
1/ každého hráča si musíš vážiť a rešpektovať - aj najväčší Gambler má občas super ruku
2/ každý občas blufuje a semiblufuje / pri rozboroch to zanedbavam, takze hodnotím hru podľa pozície výšky raise ../
3/ takze:
- ja raise na utg pri 600/1200 do 2900 - vysoky raise ( bežne je 2500), prezentujem 99+ ,AK, AQs Ak niekto namietne že s JTs je to dobrý move - môžem súhlasiť , ale Radim to k semiblufom
- calol buton -callstation - dAvam mu všetko, Romanello - ten somarinu neplatí len preto lebo malo :) , a Ppro- jeho call s Q7s bol korektný tak na 80%/ musí trafiť trojicku,2p,flush s párom, aby bol zjavny NAC po flope- vo všetkých ostatných pripadOch proti paru ťahá výrazne za slabší koniec!!!/. To si musí hádam hráč jeho kvalit uvedomiť a vedieť!
-na flope nahoz 5500 do potu 13.400(s ante) je malo. Ja svojim navysenim potvrdzujem vysoky pár a výška (o 12500+) nedáva potods na platenie farby. Môj allin by asi ho donútil zahodit, ale ja chcem aby hráč urobil chybu a dal mi svoje zetony ( ved niektorí to nehrame sistemom bumbac alebo na šťastie-ved mozno pride :angel: )
- zároveň navýšenie vytvára bánk -po doplateni vo výške 49400 takze jeho allin 40000 je s nacparom je jednoznačný call. To by hádam hráč jeho kvalit mal vedieť , takze aj vedel že ide gamblit o turnajovy život s 36% rukou- to vždy uvitam :) . Keby zahodil zostava mu 52500 pri avg 70K
- ak niekto našiel chybu v mojej hre prípade v objasnení nech dá argumenty, rad sa oboznamim s iným štýlom
- ALE názor že Ír tuto ruku zahral zle nemozem zmeniť ( vid rozbor)
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod janobendik 19 Nov 2011 12:03

ramzey napísal:Ja neviem naco sa snim vobec o tom bavite, ked on ma ocividne iba svoj pohlad na vec :D

... Aby sa na rozdiel od teba posunuli herne vyššie a nemuseli hrat freeroly 5 rokov ako ty.
A vôbec , veľmi sa divim Royovi ako majiteľovi stránky , že takým DEBILOM ako si ty a tebe podobni, prinášajucim na stránku len zlobu a vysmech, ktorých príspevky majú hodnotu hovno cela,00. Neda ban aspoň na mesiac aby sa uvedomili a zostupili z oblakov!
Nepáči sa ti- necitaj!
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod popoBA 19 Nov 2011 14:13

vyborny nac rozbor ale nemozem suhlasit s jednou vecou: ( ved niektorí to nehrame sistemom bumbac alebo na šťastie-ved mozno pride )

v rozhovore par dni dozadu si potvrdil ze presne takto to ty hras cize si teraz dost protirecis
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod WNT 19 Nov 2011 20:22

Matej Zavacky napísal:tadeusov call bol diskutabilny, mozno trochu viac dobry ako zly, urcite, ked uz tak squeeze pf by bol lepsi, ale to je jedno. Ja tu tvrdim, ze davat tight hracovi po utg raise a naslednom raise donkbetu (ked ste vo 4way pote a ten hrac ma este dvoch hracov za sebou) range QJ, JT, KJ..., je mega podcenenie a nezvladnutie situacie

4way? ved ked Jud posiela plnu tak je v hre uz len janko a on...neviem kto hra skoro denne mttcka na starse sa nad takouto handou nepozastavi 90% regov posle na 3bet plnu pokial su pod avg a maju na plope FD ale tak mozme diskutovat o tom ze toto je live turnaj kde je hra predsa len opatrnejsia....neviem ci sa ale hrac ako Jud dokaze zbavit online hry za live stolom zjavne nie...
WNT

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!