expekt
expekt
tak jsem dostal ze supportu odpověď ve 21:48, že se moc omlouvají a že se snaží problém odstranit, ale že to mám zkusit přihlásit se později ... Doufám, že to stihnou do příští neděle :-( Ještě bych si tady někdy rád zahrál. A taky doufám, že mi ten dnešní minimálně jeden bod za účast nebude chybět k účasti v pololetním i celoročním finále :-(
- Haga41
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
expekt
zkusil jsem se dnes ráno připojit z práce a po upgrade na novou hernu a doplnění hesla mi to napsalo, že nick Haga41 už je použit, ať si vyberu jiný. Když jsem zadal jen Haga bez čísla a odklepl to, tak mi vyskočila tabulka s tím slavným expektxxxxxx a už se nedalo zmáčknout nic jiného než OK. Včera jsi mě ujistil, že tenhle nick v ipoker zatím není, tak teď nevím. mám si poslat žádost na support, tak jsi tu radil včera ostatním nešťastníkům? nebo tam můžu pořád ještě viset z jiného počítače? ten doma mám samozřejmě vypnutý.
- Haga41
pre: haga41 vyriesene
Zdravim, tak ucet je uz v poriadku, testoval som ho aj osobne pred chvilou a je to OK. Videl som ze je tam ten preddefinovany nick a tak je este potrebne zaslat jeden email, ktory pripajam:
Email ktory odoslite na
poker(zavinac)expekt.com :
Dear Poker support,
I would like to ask you to change my poker nickname due to problems occured during my poker upgrade yesterday.
My Expekt ID: (tu napiste vase ID)
My Expekt username: (tu napiste vase prihlasovacie meno na expekt.com)
My Expekt poker current nickname*: (tu napiste vase meno expektxxxx)
Requested new nickname:
1. (sem napiste nick ktory chcete a pridajte este dalsie 4 ks pre pripad ze bude obsadeny)
2.
3.
4.
5.
Thank you very much!
Best Regards,
meno
Email ktory odoslite na
poker(zavinac)expekt.com :
Dear Poker support,
I would like to ask you to change my poker nickname due to problems occured during my poker upgrade yesterday.
My Expekt ID: (tu napiste vase ID)
My Expekt username: (tu napiste vase prihlasovacie meno na expekt.com)
My Expekt poker current nickname*: (tu napiste vase meno expektxxxx)
Requested new nickname:
1. (sem napiste nick ktory chcete a pridajte este dalsie 4 ks pre pripad ze bude obsadeny)
2.
3.
4.
5.
Thank you very much!
Best Regards,
meno
- expekt
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.